Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vajuta @ 2009 12 07, 10:58)
kazka supainiojai smile.gif  pasazas pas juozapa juk pasilaiciuose mirksiukas.gif ten kur netoli maxima melyna dvieju aukstu, kuri visa para dirbdavo.

doh.gif doh.gif doh.gif apie Ibrahim pasažą pagalvojau

QUOTE(ingace @ 2009 12 07, 10:58)
tai gal gerai kad daug yra pasirinkimas didesnis, jei nuoma normali kodel gi nepabandyt g.gif

gali bandyt,kai esi kažkuom pranašesnis. Gali būt šalia kitos pardės,kai pas tave arba prekes geresnės arba pigesnės,jei kokybė panaši. tas boutikas,kuris ten yra,prekės nerealios,o kainos panašios kaip pas mane doh.gif Vilniuj ta moteriškė gerai prasisukus,pati mat vežas. Nemažai pardžių turi,įeini,iš pirmo žvilgsnio rodos,lyg į naujų prekių krautuvę papuolei. Šalia tokio konkurento žiauriai sunku

QUOTE(linalina644 @ 2009 12 07, 11:17)
..bet aplinkui dar niekas nesipuosia  g.gif , bet manau pavyzdi reikia parodyti  biggrin.gif

puošia puošia jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 07 gruodžio 2009 - 09:28
Laba ryta
Niu sakes ir man reikia prekiu vaziuoti-o kazi humanoje galima ,,geresniu,,ta prasme brangesniu drabuziu nusipirkti????nes ryt lekiam i Vilniu su reikalais tai sakau gal dar kur uzvaziuoti smile.gif reikia man vaikisku,moterisku,kelniu,dzinsu
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 12 07, 10:57)
Laba ryta
Niu sakes ir man reikia prekiu vaziuoti-o kazi humanoje galima ,,geresniu,,ta prasme brangesniu drabuziu nusipirkti????nes ryt lekiam i Vilniu su reikalais tai sakau gal dar kur uzvaziuoti smile.gif reikia man vaikisku,moterisku,kelniu,dzinsu

neringule, neringule, susitinki su lasiuku, o į galvą niekaip neįsidedi ko prašo- na ne....., o mada lotuliukas.gif (sutrumpinau taip lotuliukas.gif )

Labos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 07 gruodžio 2009 - 10:06
QUOTE(neringule @ 2009 12 07, 11:57)
o kazi humanoje galima ,,geresniu,,ta prasme brangesniu drabuziu nusipirkti????

nu ne,nu rimts kažkas iš medžio iškrito tongue.gif Tai aišku,kad galima,gi ne viena pirkosi, tavo draugė irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
O as kaskaip susigundziau nerusiuotu paimti is ten po 0,25cnt, g.gif Bet gi kaskaip dar i eile reikia stot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 07, 11:16)
nu ne,nu rimts kažkas iš medžio iškrito  tongue.gif Tai aišku,kad galima,gi ne viena pirkosi, tavo draugė irgi  mirksiukas.gif

nu tai jo-skaiciau,kad yra tu mixu vadinamu-bet turejau omeny,gal galima superiniu madingu kokiu,kad ir brangesniu
sorry,kad jau as ,,is medzio iskritus,,
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 12 07, 12:44)
nu tai jo-skaiciau,kad yra tu mixu vadinamu-bet turejau omeny,gal galima superiniu madingu kokiu,kad ir brangesniu

Vat dėl tų superinių nežinau,tokių niekas neminėjo g.gif
Atsakyti
labas rytas visoms wink.gif na ir as tikriausia bandysiu pirkt tu po 25ct is "...mados" bet ten kaip girdejau tai tik po nauju gal ta eile bus as treciadieni vaziuosiu mixo pora maisiukus nusipirkt tai tada ir jau pasisnekesiu del tos tonos ten su valdzia kad i eile uzrasytu biggrin.gif
o ten man atrodo yra ivairiausiu rusiu rubu tik kad matyt siti mixai populiariausi nes pigiai kainuoja o visokiu rubu rast galima uztai ir daugiausia perka wink.gif
Atsakyti
Ko taip tylu? kaip prekyba?

Buvau patalpų vienų pažiūrėt,gal 3 sav. laukiau kol jas parodys, pagaliau atvažiavo. Nu ir nieko,tačiau galutinio atsakymo dar nedaviau, minusas-antras aukštas,jau mamyčių su vežimukais ir babyčių su lazdutėm nesulauksiu g.gif Dar reik pažiūrėt kas per sutartis,nes pačios RIMI patalpos,tai visokių nesąmonių bus prirašyta. Svarbiausia tik,kad patalpos tam pačiam pastate kuriam buvau įsikūrus,tik iš kitos pusės. Klientai tie patys būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 07 gruodžio 2009 - 14:02
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 07, 15:00)
Ko taip tylu? kaip prekyba?

Buvau patalpų vienų pažiūrėt,gal 3 sav. laukiau kol jas parodys, pagaliau atvažiavo. Nu ir nieko,tačiau galutinio atsakymo dar nedaviau, minusas-antras aukštas,jau mamyčių su vežimukais ir babyčių su lazdutėm nesulauksiu  g.gif Dar reik pažiūrėt kas per sutartis,nes pačios RIMI patalpos,tai visokių nesąmonių bus prirašyta. Svarbiausia tik,kad patalpos tam pačiam pastate kuriam buvau įsikūrus,tik iš kitos pusės. Klientai tie patys būtų   biggrin.gif

žiūrėk, toli nereikės bėgti bigsmile.gif Faina būtų, savi klientai kelią atgal rastų, o tai jau šis tas mirksiukas.gif Bobutės laiko turi, po truputį užsiridens, o mamytėms , manau, labai nėra tai aktualu g.gif Jom bile šopintis, vaikus užmigdys vežimuose (tipo grynu oru pakvėpuoti lotuliukas.gif ) ir ateis mirksiukas.gif

Labos 4u.gif

Nzn ką parašyti, prekiaujame vis dar su nuolaida, šiandien būtinai reiktų iškelti rūbus nuomoti, bet įtariu SKR nepaėmė, o aš važinėti neturėsiu kada po darbo, nes viskas skirtinguose miesto galuose, o gyvenu dar ir už miesto + ko tai negaluoju, nejau kratysiu kanopas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 07 gruodžio 2009 - 14:11
laba diena,gryzau jau,dar nieko neziurejau nes masinoje viskas,vakare kraustysiu.emiau is dvieju vietu is mados ziemini mixa ir utenos angliskus 120 kg..tad ziuresim kas per geris bus ten...tei vat is mados tokios zinios...0.25 neraso i eile kol kas...po nauju metu tik skambintis ir klaust...klausiau del originalo sake ojojoi be sansu..ale paskui sansai atsirado nebent geguzes men koki biggrin.gif tada kas cia klause brangesniu jo yra kategorijos ten kainos nuo 4-17 lt madoje viskas..tad kas 17 lt jau ir grazesni..gal... biggrin.gif ale..is tu brangesniu dabar vasarinius pardavineja,storesniu nebus...ka cia da paporinus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2009 12 07, 16:19)
..ka cia da paporinus.. g.gif

ataskaita puiki, daugiau nieko kaip ir nebereikia thumbup.gif
Atsakyti