Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

Mane pačia suintrigavo,atrodo tokios nepirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 11, 17:59)
madmuazele, tavo dar neprasiskleidė? bigsmile.gif

Kuris? Raudona pamatysiu tik treciadieni, o tas violetiniai juodas - vazoje - dar tik pumpuriukus rodo, kurie mazesni, nei Evilkos kardelio smile.gif Bet kai namuose taip karsta (pietine puse), tai ir jis greitai issiskleis. Butinai parodysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 liepos 2010 - 18:25
Nu va kaip žydim
user posted image.
Niekaip nesuprantu visus kardelius i žeme viena diena sukišau,kiti ne nosiu dar nerodo ,o šitie žydi
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 07 14, 15:41)
Nu va kaip žydim
Niekaip nesuprantu visus kardelius i žeme viena diena sukišau,kiti ne nosiu dar nerodo ,o šitie žydi

Graži spalva wub.gif Jie skirtingai auga mirksiukas.gif aš pernai triju tik rūšių buvau pasisodinusi tai jie paeiliui žydėjo ax.gif
Atsakyti
Evilka, kokia įdomi spalvytė thumbup.gif O kada sodinot, kad jau pražydo?
Mano vienas kardelis jau ,,išleido'' žiedkotį, tai galvoju kada jis pražydės g.gif O kiti kardeliai net žiedkočių dar nėra išleidę. Aš taip laukiu žiedų, o jie neskuba pražydėti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 07 14, 15:55)
Evilka, kokia įdomi spalvytė thumbup.gif  O kada sodinot, kad jau pražydo?
Mano vienas kardelis jau ,,išleido'' žiedkotį, tai galvoju kada jis pražydės g.gif O kiti kardeliai net žiedkočių dar nėra išleidę. Aš taip laukiu žiedų, o jie neskuba pražydėti. blink.gif

Aš tai specialiai vėliau sodinau kad būtų rugsėjo 1 diena, bet jei tokie orai jaučiu kad ankčiau pradės žydėti g.gif
Atsakyti
Nu šiemet labai velai bepasodinau,nes buvo labai šaltas pavasaris.kažkur gegužes pabaigoj.Aš ir taikiau kad žydetu rugsejo 1. gal čia kokie ankstyvi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 07 14, 16:13)
Nu šiemet labai velai bepasodinau,nes buvo labai šaltas pavasaris.kažkur gegužes pabaigoj.Aš ir taikiau kad žydetu rugsejo 1. gal čia kokie ankstyvi g.gif

Aš balandžio 29d. pirmuosius kardelius pasodinau ir dar buvau agroplėvele uždengus, o dar nė vienas nežydi. Tikriausiai nuo veislės ankstyvumo priklauso, bet kad niekur ant pakuočių nėra parašyta ar ankstyva,ar vidutinė, ar vėlyva veislė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 07 14, 16:13)

Gali būti nes pernai tai pastebėjau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(staselė @ 2010 07 14, 16:19)
Aš  balandžio 29d. pirmuosius kardelius pasodinau ir dar buvau agroplėvele uždengus, o dar nė vienas nežydi. Tikriausiai nuo veislės ankstyvumo priklauso, bet kad niekur  ant pakuočių nėra parašyta ar ankstyva,ar vidutinė, ar vėlyva veislė. g.gif

Va tai idomiausia ir yra kad niekur nėra parašyta g.gif
Atsakyti
Na va, vazoje skleidziasi mano "juodai-violetinis" kardelis lotuliukas.gif
user posted image

tik nesuprantu, kodel tie pazeidimai ant ziedu yra g.gif
Papildyta:
QUOTE(Evilka @ 2010 07 14, 14:41)
Nu va kaip žydim

Pasakiskas kardelis, nuostabi spalva bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Abiejų kardelių labai gražios spalvos wub.gif wub.gif wub.gif
Apžiūrėjau saviškius - bus greitai žiedų thumbup.gif