Įkraunama...
Įkraunama...

Kardeliai III tema

Jediara, aš irgi turėjau mintyse tikrus svogūnus,jie per prėjusias šaltas dienas ne tik mano,bet ir kaimynų soduose netikroji miltligė rimtai paveikė.Tad suabejojau,kad ir kardeliams kas nors ne taip. Nupurškiau su Topsino silpnu tirpalu ir atrodo ,kad pasisekė.
Atsakyti
QUOTE(Lekantas @ 2010 06 30, 00:24)
Jediara, aš irgi turėjau mintyse tikrus svogūnus,jie per prėjusias šaltas dienas ne tik mano,bet ir kaimynų soduose netikroji miltligė rimtai paveikė.Tad suabejojau,kad ir kardeliams kas nors ne taip. Nupurškiau su Topsino silpnu tirpalu ir atrodo ,kad pasisekė.

Džiaugiuosi, kad su Jūsų tikraisiais svogūnas viskas gerai thumbup.gif , o mano mintys vis apie gėles doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Taip laukiu, kada pražydės mano kardeliai, o jie dar net žiedų nekrauna. verysad.gif
Atsakyti
O as nelaukiu schmoll.gif Noriu, kad sunus turetu ka aukletojom nunesti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 liepos 2010 - 21:53
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 01, 22:53)
O as nelaukiu schmoll.gif  Noriu, kad sunus turetu ka aukletojom nunesti smile.gif

Aš sodinau kardelius po keletą gumbelių kelis kartus, taip kad tikiuosi, kad skirtingu laiku jie ir pražydės, o ne visi iš karto. O paskutinius kardelius pamačiau ,,Žalioj stotelėj" nukainuotus ( tokių neturėjau) ir nusipirkus pasodinau gegužės 28d. O jūs visus iš karto pasodinot?
Atsakyti
As sodinau ir pernai ir siemet visus vienu kartu...pernai tikrai jie nezydejo visi is karto....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 07 03, 15:33)
As sodinau ir pernai ir siemet visus vienu kartu...pernai tikrai jie nezydejo visi is karto....

Jei skirtingų rūšių, nors ir kartu sodinti sužydi skirtingu metu rolleyes.gif
Atsakyti
As berods per 2 kartus sodinau g.gif Pirmu kartu sodinti - stambus, gana nemazi, o antru - tokie smulkus. Svoguneliai ir tu, ir tu dideli buvo.
Atsakyti
Ns, ir maniskiai jau 2 su ziedais... Smalsu kokie zydes. Turiu vilties rudeniui kardeliu zydinciu tureti - yra ir visai mazuliukai.
Atsakyti
As pirma karta kardelius pasisodinau,pirkau is maximos nukainuotus.Na visai neblogai pakolkas jie auga.Noreciau ,kad rugsejo pirmajai jie prazydetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2010 07 05, 01:24)
As pirma karta kardelius pasisodinau,pirkau is maximos nukainuotus.Na visai neblogai pakolkas jie auga.Noreciau ,kad rugsejo pirmajai jie prazydetu 4u.gif

drinks_cheers.gif Dauguma norėtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 03, 15:42)
Jei skirtingų rūšių, nors ir kartu sodinti sužydi skirtingu metu rolleyes.gif

O iš kur jūs žinote, kurios kardelių rūšys ankstyvos, kurios vėlyvos ir t.t. Nes kiek aš pirkau kardelių, nė ant vieno pakelio to neradau parašyta, tai ir nežinau ,kurie kardeliai, kokio ankstyvumo. g.gif
Atsakyti