QUOTE(Lekantas @ 2010 06 30, 00:24)
Jediara, aš irgi turėjau mintyse tikrus svogūnus,jie per prėjusias šaltas dienas ne tik mano,bet ir kaimynų soduose netikroji miltligė rimtai paveikė.Tad suabejojau,kad ir kardeliams kas nors ne taip. Nupurškiau su Topsino silpnu tirpalu ir atrodo ,kad pasisekė.
Džiaugiuosi, kad su Jūsų tikraisiais svogūnas viskas gerai

O as nelaukiu
Noriu, kad sunus turetu ka aukletojom nunesti

QUOTE(madmuazele @ 2010 07 01, 22:53)
Aš sodinau kardelius po keletą gumbelių kelis kartus, taip kad tikiuosi, kad skirtingu laiku jie ir pražydės, o ne visi iš karto. O paskutinius kardelius pamačiau ,,Žalioj stotelėj" nukainuotus ( tokių neturėjau) ir nusipirkus pasodinau gegužės 28d. O jūs visus iš karto pasodinot?
As sodinau ir pernai ir siemet visus vienu kartu...pernai tikrai jie nezydejo visi is karto....
QUOTE(daivasen @ 2010 07 03, 15:33)
As sodinau ir pernai ir siemet visus vienu kartu...pernai tikrai jie nezydejo visi is karto....
Jei skirtingų rūšių, nors ir kartu sodinti sužydi skirtingu metu

As berods per 2 kartus sodinau
Pirmu kartu sodinti - stambus, gana nemazi, o antru - tokie smulkus. Svoguneliai ir tu, ir tu dideli buvo.

Ns, ir maniskiai jau 2 su ziedais... Smalsu kokie zydes. Turiu vilties rudeniui kardeliu zydinciu tureti - yra ir visai mazuliukai.
As pirma karta kardelius pasisodinau,pirkau is maximos nukainuotus.Na visai neblogai pakolkas jie auga.Noreciau ,kad rugsejo pirmajai jie prazydetu

QUOTE(Auksreda @ 2010 07 05, 01:24)
As pirma karta kardelius pasisodinau,pirkau is maximos nukainuotus.Na visai neblogai pakolkas jie auga.Noreciau ,kad rugsejo pirmajai jie prazydetu 

QUOTE(jediara @ 2010 07 03, 15:42)
O iš kur jūs žinote, kurios kardelių rūšys ankstyvos, kurios vėlyvos ir t.t. Nes kiek aš pirkau kardelių, nė ant vieno pakelio to neradau parašyta, tai ir nežinau ,kurie kardeliai, kokio ankstyvumo.