Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis

Dabar skaitau Noros Robets "Pagoniškasis akmuo" čia paskutinė serijos knyga. Na man tiesa pasakius labai patinka, įsimylėjau knygos personažus tokie nepaprasti biggrin.gif Net kažkaip nesinorės parduoti, nors beveik visada tai darau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2010 08 08, 18:38)
Dabar skaitau Noros Robets "Pagoniškasis akmuo" čia paskutinė serijos knyga. Na man tiesa pasakius labai patinka, įsimylėjau knygos personažus tokie nepaprasti biggrin.gif Net kažkaip nesinorės parduoti, nors beveik visada tai darau. doh.gif

Jei patinka, paieškok raktų, rato ir gėlių trilogijų. Jos žymiai stipresnės mirksiukas.gif Turėsi dar daugiau malonumo.
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2010 08 04, 14:24)
www.sena.lt vakar mačiau pardavinėja kažkas už 10 lt.  mirksiukas.gif

nukosejo is panoses doh.gif Is pradziu paieska net nedave man jos,o paskui paaiskejo kad jau rezervuota verysad.gif
QUOTE(scorpiolla @ 2010 08 08, 14:39)
Beje perskaiciau 5 kalbos, dabar radau Judith Mcnaught knygų  bigsmile.gif Tai skaitau Almost Heaven. mmmmmmmmmm skaniai eina  ax.gif

Ar sita yra lietuviskai.As neikad nebandziau originalo kalba skiatyti.Kazi kaip eitusi mastau.gif As megstu skaityti greitai,o angliskai jauciu reiktu gerokai leciau.kazkada istrauka bandziau-sunkokai.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 08 08, 21:08)
Jei patinka, paieškok raktų, rato ir gėlių trilogijų. Jos žymiai stipresnės mirksiukas.gif Turėsi dar daugiau malonumo.

Skaičiau šitas smile.gif Raktų trilogija man irgi patiko, o va gėlės kažkodėl nelabai. mirksiukas.gif Apskritai, ne visos man šios autorės knygos patinka. Labiausiai man patiko "Viešos paslaptys" ir "Vidurnakčio užutekis", na dar ta su humoru parašyta Makgregorų serija smile.gif Jau tas Danieliaus Makgregoro personažas, tai absoliučiai nemirtingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2010 08 09, 09:13)
Skaičiau šitas smile.gif Raktų trilogija man irgi patiko, o va gėlės kažkodėl nelabai.  mirksiukas.gif  Apskritai, ne visos man šios autorės knygos patinka. Labiausiai man patiko "Viešos paslaptys" ir "Vidurnakčio užutekis", na dar ta su humoru parašyta Makgregorų serija smile.gif Jau tas Danieliaus Makgregoro personažas, tai absoliučiai nemirtingas lotuliukas.gif

O taip... lotuliukas.gif aš tokio senelio irgi neatsisakyčiau thumbup.gif man ta serija pati pati mylimiausia - tik gaila, kad autorė išsikvėpė joje ir tą supratusi nustojo rašyt... nušokavo prie kitų projektų.
Atsakyti
"Makgregorų" dar nepabaigė išleisti visų esančių. Svajonių romanai irgi išsikvėpė ir nušokavo prie kitų projektų biggrin.gif
Atsakyti
Song, jei neklystu - tai trūksta tik vienos knygos - "Jaunikiai"?
Atsakyti
QUOTE(Echunia @ 2010 08 09, 10:26)
Song, jei neklystu - tai trūksta tik vienos knygos - "Jaunikiai"?

Ir dar "Sibilės" g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 08 09, 10:42)
Ir dar "Sibilės" g.gif

user posted image

Mane tai nervina kaip taip serijas užmeta. Lauki skaitai, perki leistų kas kokius 3 mėn kol seriją baigtų ir ramu, o dabar betvarkė. g.gif
Kaip jums Svajonių knygų nauja serija Marcipano valandos? Man labiausiai patiko Emilie Richards "Vestuvių žiedai" thumbup.gif Sugraudino beskaitant ne kartą, "Kalbanti Tyla" - pašiurpino, tik kad kas tas manijakas iškart nuspėjau. O Kur išejo meile? tai man nepatiko. schmoll.gif Labai viskas pertempta, labai lėtai skaitėsi. Niūri, gniuždanti tokia knyga.
Atsakyti
Vakar prisisiunčiau Noros Roberts elektroninių knygų belekiek lotuliukas.gif Anglų kalba. Nežinau, kaip seksis skaityti, bet gal kas išeis biggrin.gif Tiesa, skaitysiu ne per kompą. Už per gimtadienį gautus pinigus pasidovanosiu Iriver skaityklę. ax.gif Tai iki to laiko palaikysiu kompe tas knygas bigsmile.gif
Gaila, bet neradau, iš kur parsiųsti Vision in White sad.gif Na, kad būtų nemokamai. Juokingiausia, kad, ieškodama torentuose, radau ne e-book, o kompiuterinį žaidimą, sukurtą pagal knygą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2010 08 09, 08:01)
Ar sita yra lietuviskai.As neikad nebandziau originalo kalba skiatyti.Kazi kaip eitusi mastau.gif As megstu skaityti greitai,o angliskai jauciu reiktu gerokai leciau.kazkada istrauka bandziau-sunkokai.

As rusiskai skaiciau angliskai nebumbum beveik visai sad.gif Va dabar skaitau Pride and Prejudice („Puikybė ir prietarai“) Džeinės Ostin. Tokia kalba wub.gif dar reikėtų paieškoti. Bet ir pagalvoti ką turi omeny doh.gif Idomu tokia paskaityti būtent anglų, nes dažniausiai tokių dialogų tiksliai neperduosi schmoll.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2010 08 09, 12:50)
Vakar prisisiunčiau Noros Roberts elektroninių knygų belekiek  lotuliukas.gif Anglų kalba. Nežinau, kaip seksis skaityti, bet gal kas išeis biggrin.gif Tiesa, skaitysiu ne per kompą. Už per gimtadienį gautus pinigus pasidovanosiu Iriver skaityklę.  ax.gif Tai iki to laiko palaikysiu kompe tas knygas  bigsmile.gif
Gaila, bet neradau, iš kur parsiųsti Vision in White sad.gif Na, kad būtų nemokamai. Juokingiausia, kad, ieškodama torentuose, radau ne e-book, o kompiuterinį žaidimą, sukurtą pagal knygą doh.gif

Kodel pasirinkai Iriver? O kom patiko Vision in White? Kaip manai ar akis daugiau pavargs??? Neblogės regėjimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2010 08 08, 18:38)

džiaugiuosi, kad patiko biggrin.gif man irgi įspūdį paliko. Pirkdama tikėjausi visai kažko kito biggrin.gif

QUOTE(Song @ 2010 08 08, 21:08)

ačiū už nuorodą, eisiu ir aš ieškot.

Na va, namuose vėl krūva knygelių perskaityttų. Man jos taip greit skaitosi doh.gif
Atsakyti