Ir man aktuali tema, nes yra zmogus del kurio labai nerimauju - viena drauge. Jai 33m., grazi moteris, bet viena problema - nera issilavinimo, ir kalbu ne apie diplomus, o apie mastyma, prota. Jei taip tiesiai sviesiai - buka...kilusi is kaimo, sunki vaikyste...cia (uzsieny) dirba jau daug metu juoda darba. svajoja jau ilgai apie seima bet kaip ner taip ner. nuo darbo jau kazkas su stuburu, skausmai, geria saujom vaistus nuo skausmo, draudimo neturi (nes galvoja neapsimoka ji turet, o gydytis vazineja i LT). Labai neramu del tokio jos kvailumo - kaip taip be sveikatos draudimo? gyvena viena, butely salta...ateinu i svecius - ji verkia, kad gyvenimas blogas. Interneta nors ir turi, bet naudotis nemoka...nuo darbo taip pavargsta kad niekur eiti nebesinori jai. negana to, jai yra parodontoze ir sklinda ziaurus kvapas nuo to, ir as manau ji to nezino. nesam tiek artimos kad galeciau tai jai pasakyti, kazkokias uzuominas jau esu sakius, kaip "kur gydaisi dantis" ir pan. bet kiek suprantu pas dantista ji nesilanko

gaila zmogaus, norisi kazkaip padeti, pasikvieciu i svecius, bet zinokit kartais atrodo - kvaila ir baznycioj musa

ir nejuokinga man visai, nes juk ji nekalta, kad nera tokia issilavinus ir protinga kaip siuolaikines 30metes gerai uzdirbancios karjeristes. o ji su bet kuo irgi nenori...liudna matyti, kaip akyse serga, nyksta zmogus.
Papildyta:o beje ta drauge moka l.graziai namus tvarkyti, dekoruoti, virti, kepti - ji tiesiog sutverta buti zmona, mama, rupintis namais, ir troksta ji to - bet kodel likimas taip nesusiklosto kaip ji nori?