Įkraunama...
Įkraunama...

senmergės godos

Ir man aktuali tema, nes yra zmogus del kurio labai nerimauju - viena drauge. Jai 33m., grazi moteris, bet viena problema - nera issilavinimo, ir kalbu ne apie diplomus, o apie mastyma, prota. Jei taip tiesiai sviesiai - buka...kilusi is kaimo, sunki vaikyste...cia (uzsieny) dirba jau daug metu juoda darba. svajoja jau ilgai apie seima bet kaip ner taip ner. nuo darbo jau kazkas su stuburu, skausmai, geria saujom vaistus nuo skausmo, draudimo neturi (nes galvoja neapsimoka ji turet, o gydytis vazineja i LT). Labai neramu del tokio jos kvailumo - kaip taip be sveikatos draudimo? gyvena viena, butely salta...ateinu i svecius - ji verkia, kad gyvenimas blogas. Interneta nors ir turi, bet naudotis nemoka...nuo darbo taip pavargsta kad niekur eiti nebesinori jai. negana to, jai yra parodontoze ir sklinda ziaurus kvapas nuo to, ir as manau ji to nezino. nesam tiek artimos kad galeciau tai jai pasakyti, kazkokias uzuominas jau esu sakius, kaip "kur gydaisi dantis" ir pan. bet kiek suprantu pas dantista ji nesilanko sad.gif
gaila zmogaus, norisi kazkaip padeti, pasikvieciu i svecius, bet zinokit kartais atrodo - kvaila ir baznycioj musa sad.gif ir nejuokinga man visai, nes juk ji nekalta, kad nera tokia issilavinus ir protinga kaip siuolaikines 30metes gerai uzdirbancios karjeristes. o ji su bet kuo irgi nenori...liudna matyti, kaip akyse serga, nyksta zmogus.
Papildyta:
o beje ta drauge moka l.graziai namus tvarkyti, dekoruoti, virti, kepti - ji tiesiog sutverta buti zmona, mama, rupintis namais, ir troksta ji to - bet kodel likimas taip nesusiklosto kaip ji nori?
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2010 12 18, 01:18)
Ir man aktuali tema, nes yra zmogus del kurio labai nerimauju - viena drauge. Jai 33m., grazi moteris, bet viena problema - nera issilavinimo, ir kalbu ne apie diplomus, o apie mastyma, prota. Jei taip tiesiai sviesiai - buka...kilusi is kaimo, sunki vaikyste...cia (uzsieny) dirba jau daug metu juoda darba. svajoja jau ilgai apie seima bet kaip ner taip ner. nuo darbo jau kazkas su stuburu, skausmai, geria saujom vaistus nuo skausmo, draudimo neturi (nes galvoja neapsimoka ji turet, o gydytis vazineja i LT). Labai neramu del tokio jos kvailumo - kaip taip be sveikatos draudimo? gyvena viena, butely salta...ateinu i svecius - ji verkia, kad gyvenimas blogas. Interneta nors ir turi, bet naudotis nemoka...nuo darbo taip pavargsta kad niekur eiti nebesinori jai. negana to, jai yra parodontoze ir sklinda ziaurus kvapas nuo to, ir as manau ji to nezino. nesam tiek artimos kad galeciau tai jai pasakyti, kazkokias uzuominas jau esu sakius, kaip "kur gydaisi dantis" ir pan. bet kiek suprantu pas dantista ji nesilanko sad.gif
gaila zmogaus, norisi kazkaip padeti, pasikvieciu i svecius, bet zinokit kartais atrodo - kvaila ir baznycioj musa sad.gif ir nejuokinga man visai, nes juk ji nekalta, kad nera tokia issilavinus ir protinga kaip siuolaikines 30metes gerai uzdirbancios karjeristes. o ji su bet kuo irgi nenori...liudna matyti, kaip akyse serga, nyksta zmogus.
Papildyta:
o beje ta drauge moka l.graziai namus tvarkyti, dekoruoti, virti, kepti - ji tiesiog sutverta buti zmona, mama, rupintis namais, ir troksta ji to - bet kodel likimas taip nesusiklosto kaip ji nori?

as tai mokaus univere, kur bernu daug, bet jie i mane neziuri, as gal jie per malaletke ar per prasta, ar per liudna. unsure.gif
Atsakyti
Iš dalies pritariu tai minčiai.. kad darosi tiesiog liūdna.. kai visos draugės aplink turi antras puses.. ir tada tu lieki tarsi už borto, t.y. ne tai kad jos nekviečia tavęs, ar tyčiojasi, tiesiog dažnai jom nereikia tavo kompanijos, nes jo šį vakarą, ar šį savaitgalį bus su savo antrąja pusele, arba jos negalės ateiti ten ir ten, nes tuo metu važiuos pas savo vaikino tėvus ar pan.. tiesiog taip... unsure.gif

bet jei iš to tyčiojasi.. nu tai... kas ten per žmogai tada nenumanau.. doh.gif
Atsakyti
Austeja, man 28, esu istekejusi ir turiu jau didoka vaikeli, irgi dar mokausi univere, bet i mane ne tik bernai neziuri bet ir mergos net - t.y. neturiu nei draugiu nei draugiu, gyvenu visiskoj izoliacijoj pensininkes gyvenima. Daug priezasciu tam yra, kuriu cia nevardinsiu, bet zinokit gyvenu nuobodziau nei bet kuri "senmerge". Ir kas keisciausia, nesedziu namie uzsidarius, vaziuojam kazkur, ir su mamom susitinkam, ir apsirengiu, ir pasidazau, bet ta vidine tustuma, beprasmis bendravimas, tusti plepalai su svetimais zmonem, jausmas kad gyveni kazkokiam vakuume, kad gyvenimas eina pro sali - tai manau yra senmerges busena.
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2010 12 18, 14:04)
Austeja, man 28, esu istekejusi ir turiu jau didoka vaikeli, irgi dar mokausi univere, bet i mane ne tik bernai neziuri bet ir mergos net - t.y. neturiu nei draugiu nei draugiu, gyvenu visiskoj izoliacijoj pensininkes gyvenima. Daug priezasciu tam yra, kuriu cia nevardinsiu, bet zinokit gyvenu nuobodziau nei bet kuri "senmerge". Ir kas keisciausia, nesedziu namie uzsidarius, vaziuojam kazkur, ir su mamom susitinkam, ir apsirengiu, ir pasidazau, bet ta vidine tustuma, beprasmis bendravimas, tusti plepalai su svetimais zmonem, jausmas kad gyveni kazkokiam vakuume, kad gyvenimas eina pro sali - tai manau yra senmerges busena.

panasiai ir su manim yra, nelabai turiu su kuo kur nors nueti, ir pinigu nelabai yra. tai ir leidziu dienas namie, atrodo kad ir visas gyvenimas mano taip praleks. noreciau, kad viena diena man prisipazintu kas meileje, nes jau taip pabodo tas gyvenimas. o kai kur nors nueinu, toks sielvartas apima, kad norisi verkti, na ir nesakau kad istisai sedziu namie, bet nemegstu viena kazkur vaikscioti, budavo kad ir vakareliuose dalyvaudavau, bet i mane nekreipia niekas demesio, pasidazyt pasidazau, bet vat ant graziu drabuziu nera pinigu.
o pries istekedama turejot draugiu? kaip susipazinot su savo vyru?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 12 18, 14:56)
noreciau, kad viena diena man prisipazintu kas meileje, nes jau taip pabodo tas gyvenimas.

O pati pastangas dedat? Neišeina bendraut gyvenime, sėskit prie interneto, kur pilna nedrąsių žmonių - gal tarp jų ir yra tas, kuris prisipažins meilėje. Ir nebūtinai lietuviškoje svetainėje.
Atsakyti
Raskit jūs pasauly visiškai ar bent jau užtektinai laimingą žmogų, nu, nėra tokių tiesiog.
Visada nori ,to, ko neturi, o kiti turi :kas sveikatos, kas pinigų ,kas vaikų ar grožio.

Suprantu,kad čia tokie postringavimai nieko nepaguos, bet pagalvokit, gal tai,kad jūs nesat ištekėjusios turi savo prasmę, be to, yra gi visokių išeičių:

-jei labai nepatinka mergautinė pavardė ir užknisa visuomenės nuomonė paprasčiausiai pasikeiskit pavardę ir išvažiuokit gyvent kitur, ar net į kitą šalį,
-Jei labai norisi vaikų- yra globos namai, yra toks dalykas kaip dirbtinis apvaisinimas, galų gale įsigykit gyvūnėlį.

Aišku mylimo žmogaus ir meilės niekas nepakeis, bet niekas nepakeis ir tų gražių gyvenimo dienų, kai dar esat sveikos, kurias praleidot besigrauždamos,o mylėt juk galima daug ką wink.gif

Žodžiu, rekomenduoju, tiesiog uždraust sau savęs gailėtis!

Atsakyti
O kas kitas pagailes zmogaus nei jis pats?! Gailestis sau yra labai naturalus jausmas! Aisku, nelabai ka duoda wink.gif
O jei rimtai, tai as tikiu tuo, kad net jei ir zmogus deda ivairias pastangas, kartais gali jam tiesiog nesisekti, jei jis pvz ypatingai negrazus ar neigalus, ar kokio keisto kvailo charakterio, ir uztai man gaila tokiu zmoniu kurie vienisi, neturi antru pusiu. ne viskas gyvenime taip paprasta, o YPAC vyresnem moterim.
Atsakyti
Sveikos as paskaiciau jusu jimentarius ir pagalvoju ar as senmerge ar ne nes man 22 metai,bet mylimo zmogaus dar nebuvau sutikus ir galvju is vis ar sutiksiu nesu jau tokia baisi,nesu stora mokausi kolegijioi,bet galvoju kodel as jo neturiu kita kart buna labai liudna.As jau visas viltis praradus turbut as to mylimojo niekada gyvenime nebeturesiu.sad.gif
Papildyta:
Sorry,kad klaidu padariau greit rasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolina18 @ 2010 12 18, 22:45)
Sveikos as paskaiciau jusu jimentarius ir pagalvoju ar as senmerge ar ne nes man 22 metai,bet mylimo zmogaus dar nebuvau sutikus ir galvju is vis ar sutiksiu nesu jau tokia baisi,nesu stora mokausi kolegijioi,bet galvoju kodel as jo neturiu kita kart buna labai liudna.As jau visas viltis praradus turbut as to mylimojo niekada gyvenime nebeturesiu.sad.gif
Papildyta:
Sorry,kad klaidu padariau greit rasiau smile.gif

Man irgi 22 metai, studijuoju, neturėjau mylimo žmogaus ir nežinau ar turėsiu. Liūdna kartais, bet juk mintys nesisuka vien apie tai smile.gif Negaliu šiuo metu niekur išeiti, tai ir šansai susipažinti su kažkuo lygūs nuliui, bet... susirandu veiklos, kas man kelia nuotaiką, turiu planų smile.gif Juk negalima vien tik ant to ''užsiciklinti'' smile.gif
Atsakyti
Esu pažįstama su mergina kuriai 36m, netekėjusi ir vaikų neturi. Dirba. Nėra gražuolė, bet ir nebjauri, moka ir apsirengti ir susitvarkyti kai tik nori. tačiau... Jau reikalavimai vyrui doh.gif Va čia tai baisu. Jei trumpai, tai ji paprasta mergina, dirbanti sunkų darbą, o nori vyro bankininko. doh.gif Ir pati to nesupranta. ir dar sako, o kie gyvenime tokių atvejų yra. Sakyčiau ne gyvenime o serialuose.

O jūs visos dar jaunos, tikrai sutiksit sau skirtus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 12 18, 23:11)
Esu pažįstama su mergina kuriai 36m, netekėjusi ir vaikų neturi. Dirba. Nėra gražuolė, bet ir nebjauri, moka ir apsirengti ir susitvarkyti kai tik nori. tačiau... Jau reikalavimai vyrui doh.gif Va čia tai baisu. Jei trumpai, tai ji paprasta mergina, dirbanti sunkų darbą, o nori vyro bankininko. doh.gif Ir pati to nesupranta. ir dar sako, o kie gyvenime tokių atvejų yra. Sakyčiau ne gyvenime o serialuose.
O jūs visos dar jaunos, tikrai sutiksit sau skirtus smile.gif

Nežinau ar mano norai/reikalavimai vaikinui yra nerealūs ar ne g.gif Tobulų nėra, bankininko irgi nenoriu biggrin.gif Suprantu, kad aš nesu tobulybė, kiti irgi ne. Meilės, dėmesio norisi, bet ne tiek, kad imčiau draugauti su pirmu pasitaikiusiu, jau geriau vienai smile.gif Bent jau dabar taip manau smile.gif
Atsakyti