iš dalies tave suprantu. kai man buvo 22 išsiskyriau su draugu, kartu buvom tris metus, gyvenom kartu. po tų skyrybų irgi save į senmerges nurašiau niekas manęs nemylės ir pan. grįžau pas tėvus gyvent ir buvo toks noras bėgt nuo jų. net nebuvo nei kur, nei su kuo. o taip norėjosi dar vis prie kažko vakarais prisiglaust ir pan.
bet čia buvo ta poskyrybinė depresija.ačiū Dievui, turiu visai gerus tėvus, draugus. už tokias mano kalbas neguodė, o užpakalį spardė, kaip sakant. kai baigėsi vidinės problemos, tai ir draugas kitas atsirado. prabuvom beveik metus kartu, išsiskyrėm. atsirado kitas žmogus. kartu neilgai dar - pusantro mėnesio. bet meilė kol kas liejasi per kraštus (tfu tfu tfu, kad neprisišnekėt). ir visai man yra tas noras gyvent jau atskirai, būt pačiai atsakingai už save. aš vis dar pas tėvus gyvenu, jis su draugais butą nuomojas. draugė viena už mėnesio išsikrausto ir jų buto. ir jis siūlo kraustytis pas jį. bet kol kas ne, ačiū. reikia tam ir subręst. o be to, aš visai norėčiau ir viena pagyvent, tik galimybių vienai nuomotis butą nėr. tada bent jau su drauge kokia. reik db tik darbą susirast, atsilaisvinu pagaliau nuo savo reikalų ir užsiimsiu šitu. ir tada kraustaus. bet noriu viena pagyvent. juk paskui reikės visą gyvenimą su kažkuo gyvent, jei net ne su vyru, tai su vaikais (o jų tikrai tikiu, turėsiu). ir nesinori man net nuo tėvų bėgt. tiesiog noris būt atsakingai už pačią save. bet svetimų lėkščių ir kojinių dar plaut nenoriu. ačiū, atsikandau.
tiesiog bendrauk su žmonėm, tavo ir amžius toks, kad studijuoji tikriausiai. jei ne - puiki galimybė keliaut, ieškok savanorystės programų, pasaulis didelis, žmonių jame irgi daug. jeigu sėdėsi ir verksi, tikrai tas vienintelis neatsiras. kokie patys esam tokius ir traukiam aplink save. draugų, ar bent pažįstamų, nėra sunku susirast, kai šiais laikais tiek veiklos. o tada ir tas vienintelis atsiras.
tik biški daugiau optimizmo, veiklos, domėjimosi savimi. dabar tas laikas tavo gyvenime, kai turi galimybę rūpintis tik savimi. nebesi priklausoma nuo tėvų, ir dar nesi atsakinga už kažką. ir tokios moterys labiausiai ir traukia vyrus - kurios džiaugiasi gyvenimu, išnaudoja jį, o neverkia, kad va berno nėr. ne aplink juos gi pasaulis sukas. kažkodėl neteko 22 metų berno girdėt besiguodžiančio, kad jis senbernis. jis dar ir 40 ties gyvenimu besidžiaugiantis vyras. ir ne todėl, kad čia visuomenės nuostatos tokios. o todėl, kad jis tikrai tuo gyvenimu džiaugias. čia, mum, mergom, būtinai to tvirto peties reik šalia. o verkiant jis neatsiras.
ir dar. viskam savas laikas..
Papildyta:
o kas dėl išvaizdos. nesu ir aš gražuolė. ir dar dantys breketais papuošti, bet neslepiu aš jų, nekompleksuoju, šypsausi atvira burna ir man kas. su oda labai daug problemų, kartais iki kraujų sutrūkinėja nuo sausumo, ir tas matosi. bet tai ką man daryt? nežinau, nė vienas draugas dėl to neatstūmė ar liest nenorėjo. kaip tik, dar ir indus plaudavo vietoj manęs ir žiemos vakarais rankas šildydavo, kai skaudėdavo. su rūbais manau šiais laikais nėr problemų, yra humanos. jei skonio nėra, tai kitas reikalas. bet šiuo atveju gali padėt draugės. jų nėr, sakei? tada yra mama. ir tikrai padės, nes mados dabar tos pačios, kaip ir jų laikais. o gal ką ir iš savo spintos ištrauks.
ne išvaizdoj esmė. neiškok problemų ten, kur jų nėra. labiau pasitikėk savim. o kad pasitikėjimo nėr, tai čia vidinė problema.
o šiaip, dar kartą perskaičiau tavo post'us. ir nepyk, bet mažiau zurk, o daugiau daryk, ieškok savęs ir gyvenk. tada ir bernas atsiras. kai nustosi taip beviltiškai jo norėt.
kad man ir sunkiausia tiek juoktis, tiek but atsipalaidavusiai tiek kompanijoje tiek ne.
Patarimas banalus, bet geriau jas stengtis ignoruoti. Jų elgesio pakeisti negalim, bet galima stengtis reaguoti kitaip

Kam gadinti sau nervus dėl to, kad kažkokios merginos neturi ką veikti, arba šitaip savimi nepasitiki, kad apkalbinėja

Dėl noro būti atskirai nuo tėvų, draugas nėra būtinas, kad būtų galima atskirai gyventi. Galima dar nuomotis su draugais butą, arba kambarį, vieną tikrai nebūtumėte tame bute
Per Kalėdas ir aš namie būsiu, deja greičiausiai nepavyks nuvykti kur noriu

Galbūt pavyktų su draugėm suorganizuoti, kad ir nedidelį pasisėdijimą prie arbatos puodelio ir kalėdinių sausainių?
O dėl kačių - visos savotiškos ir charakteriais, meilios būna kai valgyt nori arba pasišildyti.
turiu 1 drauge, bet ji pas save mieste bus uzsiemus.