Įkraunama...
Įkraunama...

senmergės godos

QUOTE(***Žaltvykslė @ 2009 12 18, 21:39)

Gal baikit, jus su tom paranojom, a? 4u.gif

va va,dar jos nezino kokios paranojos,depresijos ir kiti baubai ju laukia kai istekes,apsivaikuos lotuliukas.gif ..cia tik ziedeliai...senmergiu dienas kaip svente prisimins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spinster @ 2009 12 10, 01:52)
...anas eme rypauti, kad noretu mirti, nes neturi del ko gyventi ir panasiai ir eme postringauti apie mirti. Po to kazkaip nebeturejau as jam ko pasakyti, tai isejau. Nebuvau ziauri, nei zudysis jis, nei ka, iki siol gyvas, maciau uzvakar. Tiesiog per antra pasimatyma klausytis depresiniu kalbu neturiu jokio noro.  blush2.gif

drinks_cheers.gif
As kai atsimenu dar is ano amziaus, kai niolikmete chatuose sededavau... ateina koks ar kokia ir pradeda rypaut - vaje vaje, kaip man liudna, liudziu, linksminkite mane visi. Niekaip nesuprasdavau, kam gali kilt noras nepazistama zmogu guost ir visas jo depresijas sugert savan kailin. Bet atsirasdavo motinu teresiu - tiek vyriskajam, tiek moteriskajam asmenyje. Tokiem rypautojam irgi savos moteros - yra gi tokiu, kur rypavimu paklausiusios tai kaip atgaila atlikus jaucias biggrin.gif

QUOTE(Paberze @ 2009 12 17, 01:41)
Mergaites, man 25 m. jau ant nosies smile.gif

Na ir sveikinu! 25 tai patikek, tikrai nedaug. Cia Tau visos pasakytu. O pirmas tai tikrai ne paskutinis

QUOTE(spinster @ 2009 12 18, 00:57)
Jei nepradejo biologinis laikrodukas tikseti, tai valio, bet kai pradeda, visoms skirtingai. Pvz mano organizmas ima is proto kraustytis per vaisingas dienas.

Blyn... o kaip ten tas organizmas durniuoja? smile.gif As vaiko labai noriu, ale dar nedurniuoju. Turbut netiksi... biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad tiesiog norisi sexo taip, kad norisi sienom lipti blush2.gif . Bet, manau, jog ne vienai taip doh.gif ...
Atsakyti
[quote=jurgacka,2009 12 18, 21:56]
drinks_cheers.gif
As kai atsimenu dar is ano amziaus, kai niolikmete chatuose sededavau... ateina koks ar kokia ir pradeda rypaut - vaje vaje, kaip man liudna, liudziu, linksminkite mane visi. Niekaip nesuprasdavau, kam gali kilt noras nepazistama zmogu guost ir visas jo depresijas sugert savan kailin. Bet atsirasdavo motinu teresiu - tiek vyriskajam, tiek moteriskajam asmenyje. Tokiem rypautojam irgi savos moteros - yra gi tokiu, kur rypavimu paklausiusios tai kaip atgaila atlikus jaucias biggrin.gif Dar gerai, jei isklauso ir daro tai nuosirdziai to noredamos ir nekelia is to problemu, bet as zinau, kad buna tokiu poru, kad klauso, rypuoja i partnerio "takta", o veliau kitiem skundziasi - as ji(a) isklausau, paguodziu ir po to net aciu uz parama nepasako. O cia tai doh.gif Tai as vadinu š.k.mu i savo lizda.
Na ir sveikinu! 25 tai patikek, tikrai nedaug. Cia Tau visos pasakytu. O pirmas tai tikrai ne paskutinis Aciu smile.gif Tikrai ne paskutinis. lotuliukas.gif Bus tų vyrų ax.gif O as turejau puikia pamoka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 18, 21:56)
va va,dar jos nezino kokios paranojos,depresijos ir kiti baubai ju laukia kai istekes,apsivaikuos  lotuliukas.gif ..cia tik ziedeliai...senmergiu dienas kaip svente prisimins  biggrin.gif

Butenet thumbup.gif . Kiek to zavesio ir romantikos lieka po vestuviu... Tapsit nemokamomis savo diedu tarnaitemis, ir cia laime? O dar nuolat prie kazko derinkis, taikykis. Mano mama mane, kad laime gyvenime tik seimoje su vyru. Nors buvo jis netikes, bet laikesi jo isikibusi.(isgyveno virs 20m.) Ir tik praejus pusmeciui po jo mirties, viena karta pasake: ,,kaip man dabar gerai, kodel anksciau as taip negyvenau?"
Atsakyti
QUOTE(Paberze @ 2009 12 18, 22:07)
Manau, kad tiesiog norisi sexo taip, kad norisi sienom lipti  blush2.gif . Bet, manau, jog ne vienai taip doh.gif ...

o man budavo - kad pamacius motina su kudikiu ant ranku - noredavos griebti ir shaukti - cia mano, cia mano!!! blush2.gif Tiesiog sirdis viduj dauzydavos is noro priglaust kudikeli blush2.gif Mda... buvo ir tokiu jausmu blush2.gif
Atsakyti
uzvakar ziurejau filma "Nimfomanes uzrasai", tai ten buvo pasakyta fraze, kad santuoka ir prostitucija is esmes nesiskiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2009 12 20, 15:04)
o man budavo - kad pamacius motina su kudikiu ant ranku - noredavos griebti ir shaukti - cia mano, cia mano!!!  blush2.gif Tiesiog sirdis viduj dauzydavos is noro priglaust kudikeli  blush2.gif Mda... buvo ir tokiu jausmu  blush2.gif

Hmmm. g.gif Man, tuomet, gal dar nėra tokio stipraus biologinio sauksmo motinystei. unsure.gif As kai pamatau besilaukiančią moterį, tai sau mintyse pamąstau: "Dieve, kaip gražu..." ax.gif , o kai vaiką pamatau - tai regis, kad net keliai sulinksta - koks trapumas ir kaip noretusi toki saugoti blush2.gif Bet man nuolat taip - kada tik bepamatau nestuke ar leliuka, nepaisant ciklo.
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2009 12 20, 15:58)
uzvakar ziurejau filma "Nimfomanes uzrasai", tai ten buvo pasakyta fraze, kad santuoka ir prostitucija is esmes nesiskiria  g.gif

blink.gif O čia tai įdomiai... g.gif Kažkaip nesigalvoja ir minčių jokių į mokokolą (galvą smile.gif ) neateina - kodėl taip tie dalykai sutapatinti. Gal kam kyla kokių minčių? ax.gif
Atsakyti
Tai kaip pasimatymas, Spinster?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 12 20, 14:58)
uzvakar ziurejau filma "Nimfomanes uzrasai", tai ten buvo pasakyta fraze, kad santuoka ir prostitucija is esmes nesiskiria  g.gif

he, surask nors viena skirtuma. geras filmas. as atsimenu ta fraze.
Atsakyti
QUOTE(Paberze @ 2009 12 20, 16:46)
Hmmm.  g.gif  Man, tuomet, gal dar nėra tokio stipraus biologinio sauksmo motinystei.  unsure.gif  As kai pamatau besilaukiančią moterį, tai sau mintyse pamąstau: "Dieve, kaip gražu..." ax.gif , o kai vaiką pamatau - tai regis, kad net keliai sulinksta - koks trapumas ir kaip noretusi toki saugoti  blush2.gif Bet man nuolat taip - kada tik bepamatau nestuke ar leliuka, nepaisant ciklo.

drinks_cheers.gif man irgi grazu nescios moterys wub.gif , vaikai (aisku nereksniai lotuliukas.gif , bet tokiu nebuna biggrin.gif ), bet kaip dar plius pagalvoji, apie savo finansine padeti, truputuka liudna darosi unsure.gif , nes seimos kurimus, vyru paieskas kuo toliau atidedi doh.gif .
Atsakyti
as irgi prisijungiu i senmergiu ratuka, nors man maziau siek tiek nei 25, bet kazkaip pradejau nerimauti, as visuomet nerimavau del sio dalyko, bet dabar labiau. Negaliu tiesiog norisi verkti cray.gif, draugo neturiu, o tai noretusi is kazko silumos, uzaujautos, uztarimo, vaiku, bet... nieko neturiu... nezn as as isvis istekesiu, baisu net daros, siandien p-klinikoj vos neapsiverkiua, maciau tokia jaunas virs 20, turi mergyte, ir tikr aisku kad turi vyra, vos neapsiverkiau... kaip man noretusi pajausti tokia siluma, bet esu pakankamai nedrasi, bet isdidi, kitu manymu, na taip as apie save ir gerai galvoju, bet nusizeminu pries kitus, nes man kitaip neiseina cray.gif nezn ar as teisingai elgiuos visais atvejais... niekas i mane neziuri, nesu isvaizdi graziais drabuziais apsirengusi ir issiblaskius labai, nervuota... cray.gif o ir giminiu, draugu nera... tai nezn ar isvis teks man tokia laime cray.gif
Atsakyti