Įkraunama...
Įkraunama...

senmergės godos

QUOTE(Fruzina @ 2009 12 10, 13:29)
Gal būtų galima aiškiau-ko norėjot, ko neradot, kokie nedomino?

iki 25 metu buvau gana moteriskoje aplinkoje, nelabai kur eidavau, po 25 m. jau kazkur islendu ax.gif .

Siuo metu esu apatiska vyrams, iki 25 labai norejau draugo, meiles bigsmile.gif , dabar susigyvenau su savimi, pripratau, ner tai ner irnesakyk.gif , nusibodo, pavargau karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 10 gruodžio 2009 - 20:11
QUOTE(rusnele @ 2009 12 09, 17:49)
Kazin, ar ateis kada toks metas, kad isnyks zmoniu skirstymas i senmerges, senbernius... juk jei nebutu visuomenes sukurtu stereotipu, tai tokiu "pergyvenimu" nebutu...

Sutinku su jumis iš dalies.
QUOTE(Milduxs @ 2009 12 10, 00:06)
senmerge tai yra sielos busena ir charakterio bruozai, o ne metu skaicius. pazistu 22 metu senmergiu ir 40 metu zaviu moteru, kurios netekusios,bet nesiverstu liezuvis ju pavadinti senmergemis. aisku laikrodis tiksi, bet bunant 30-ies apie tai neverta galvoti, nes kaip pati save galvosi, tokia ir kiti matys smile.gif

Kaži ar viskas ir priklauso tik nuo to, kaip pati apie save galvosi, taip kiti tave matys. Kad neverta galvoti apie tai, kai tau tik 30m., čia tik daugeliui, kurie turi antrąsias puses taip lengva pasakyti. Būtent, jei visi aplinkiniai, neklausinėtų nuolat, na kaip ar turi draugą ir pan. gal ir būtų lengviau apie tai negalvoti.
Atsakyti
Kadangi ištekėjau 40-ties, galiu pasakyti, kad kaip galvoji, taip ir jautiesi. Niekada neturėjau problemų prisistatyti savo mergautine pavarde, tinkama proga pati pabrėždavau, kad senmergiauju, ir man tas patinka, dar vienas banalus atsakymas: patinku dešimčiai, o man - vienuoliktas, tai ką daryti mirksiukas.gif . Niekada nebuvo nuobodu, nepraradau ištekėjusių draugių: juk visada malonu klausyti, kai nuoširdžiai pasakoja apie šeimos problemas ar vaikus, jei tik atidžiai klausaisi smile.gif .
Atsakyti
na statistika ziauri.
anot vieno anekdoto kurio tiksliai neprisimenu:
10% vyru - alkoholikai
10%vyru - valkatauja
10% vyru - narkomanai
10% vyru - gejai
10 % vyru - Lukishkese sedi
10% vyru - psichiniai ligoniai

35% sudaro paaugliai iki 18 metu arba senukai virsh 65 metu.

Lieka 5% tinkamu vedyboms (vede, bedarbiai, nevaleikos, mamyciu suneliai, tinginiai ir t.t )- kuriuos turi kazkaip pasidalinti 100% tobulu moteru ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 12 12, 00:40)
na statistika ziauri.
anot vieno anekdoto kurio tiksliai neprisimenu:
10% vyru - alkoholikai
10%vyru - valkatauja
10% vyru - narkomanai
10% vyru - gejai
10 % vyru - Lukishkese sedi
10% vyru - psichiniai ligoniai

35% sudaro paaugliai iki 18 metu arba senukai virsh 65 metu.

Lieka 5% tinkamu vedyboms (vede, bedarbiai, nevaleikos, mamyciu suneliai, tinginiai ir t.t )- kuriuos turi kazkaip pasidalinti  100% tobulu moteru  ax.gif  ax.gif

Sakyčiau, ne anekdotas, o realybė unsure.gif iš tų 5 proc. aš atmetu vedusius, bedarbius, neišprususius, nevaleikas, mamyčių sūnelius, tinginius ir žemesnius nei 185 cm, tai man lieka 0,07 proc., visus kitus galit dalintis biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Aišku, kad niekas čia nieko nepatars, kas pakeistų realiai situaciją. Bet. Žinome, kad viskas prasideda nuo mąstymo. Taigi. Kažkaip šiemet pajutau nevaldomą norą mokytis visokių naujų dalykų. Tiesiog pagalvojau, kad blyn, reikia naudotis proga, kol dar esu viena - kai atsiras draugas, nebebus tiek laiko visokiems "užklasiniams būreliams". Dabar noriu šokti, dainuoti, sportuoti! Jei užtektų pinigų dar mokyčiausi kokios ispanų kalbos - nu reikia išnaudoti tą laiką tinkamai smile.gif Juk ne veltui, ištekėjusios draugės dažnai pavydi to galėjimo bet kada bet kur važiuoti, eiti, nieko neatsiklausti, niekam neatsiskaitinėti, elgtis spontaniškai smile.gif Taip, taip, aš irgi baisiai noriu draugo, noriu meilės. Kažkaip turiu žinojimą, kad aš tai turėsiu. Vadinasi, reikia tik išnaudoti tą laiką tinkamai, kad po to galėčiau su džiugesiu prisiminti tą laiką, skirtą SAU smile.gif
P.S. Man daugiau metų negu temos autorei, aš turiu jau didelį vaiką ir -ienės pavardę (kažkaip gailiuosi, kad nesusigražinau savo mergautinės).
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2009 12 12, 19:05)
Man daugiau metų negu temos autorei, aš  turiu jau didelį vaiką ir -ienės pavardę

na tai situacija net nepanashi schmoll.gif ir dar priedo, jau viena vieneta is tu 5% jau ishnaudojot doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 12 15, 23:03)
na tai situacija net nepanashi schmoll.gif  ir dar priedo, jau viena vieneta is tu 5% jau ishnaudojot  doh.gif  doh.gif

Nu kaip nepanasi? Jei esu kalbamu momentu viena - tai panasi, ir dar kaip wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 10, 12:36)
Siuskit i Klp...cia moteru vienisu nemazai  biggrin.gif

schmoll.gif Nea, baigia jau issizenyt visos. Dvi mano bendradarbes 34-35 metu sia vasara istekejo, abi jau laukiasi...o tai irgi uzsiisterikave buvo pries penkerius metus abi doh.gif .
Viena brolis supazindino su savo kolega,o kita per interneta susirado . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2009 12 16, 15:48)
schmoll.gif  Nea, baigia jau issizenyt visos. Dvi mano bendradarbes 34-35 metu sia vasara istekejo, abi jau laukiasi...o tai irgi uzsiisterikave buvo pries penkerius metus abi doh.gif  .
Viena brolis supazindino su savo  kolega,o  kita per interneta susirado . biggrin.gif

As ir guodziu padruskes,sakau nustokit cia isterikuot viena karta..ateis ir jusu laikas.. ir dar kaip ateis...sedesit ir su nostalgija prisiminsit tuos laikus,kai ejot kur norit,daret ka norit ir kada norit biggrin.gif .... netiki jos lotuliukas.gif ..... as palauksiu,kada galesiu pasakyti: Sakiau??? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 12 15, 23:03)
na tai situacija net nepanashi schmoll.gif  ir dar priedo, jau viena vieneta is tu 5% jau ishnaudojot  doh.gif  doh.gif

QUOTE(Moteris @ 2009 12 16, 13:01)
Nu kaip nepanasi? Jei esu kalbamu momentu viena - tai panasi, ir dar kaip wink.gif

tai aisku, kad nepanasi, tema yra apie senmerges, o senmerge yra ta moteris, kuri nei karto nebuvo istekejusi ir neturi vaiku, kaip pvz. musu Grybauskaite, Blinkeviciute ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
O tai kokia aš skaitausi? Niekada netekėjusi, bet turiu vaiką. Senmergė ar dar nelabai? biggrin.gif
Atsakyti