Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Briunete, o ką būtent bt specialiai daliai patartum paskaityti iš piesliako vadovėlių? 1 ar 2 knygos?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 06, 13:42)
Briunete, o ką būtent bt specialiai daliai patartum paskaityti iš piesliako vadovėlių? 1 ar 2 knygos?

kad zinok ten beveik viskas tinka (ypac is 2 dalies).
Turejau uzdavinyna BT spec. dalies pasipraktikavimui tai ieskodama atsakymo labai daznai tekdavo atsiversti Piesliaka (kaikur net beveik identiskos situacijos buvo pateiktos biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 01 06, 12:48)
kad zinok ten beveik viskas tinka (ypac is 2 dalies).
Turejau uzdavinyna BT spec. dalies pasipraktikavimui tai ieskodama atsakymo labai daznai tekdavo atsiversti Piesliaka (kaikur net beveik identiskos situacijos buvo pateiktos  biggrin.gif  )

matai, reikia ir man paskaityt, nes kai bendrą laikiau, tai tik 1 knyga buvo, po to pasirodė ir 2, ale jau nereikėjo smile.gif
Atsakyti
reikia pradeti nuo pradziu-bendroji d.pradziai. Pas ka laikyciau dar nezinau, kadangi buvau atidejus, gal sakau bus galima pasirinkt? Oi oi , kaip maza to optimizmo-nevilties daugiau.. sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 06, 17:17)
reikia pradeti nuo pradziu-bendroji d.pradziai. Pas ka laikyciau dar nezinau, kadangi buvau atidejus, gal sakau bus galima pasirinkt? Oi oi , kaip maza to optimizmo-nevilties daugiau.. sad.gif  sad.gif

Man pilnai uzteko tu dvieju vadoveliu, bet skaityti reikia tikrai idemiai. Dar Senato nutarimus galit paskaityti, jie nera dideli mirksiukas.gif
O is ko ruosetes kai laiket pirma karta? Siaip turetu paskirti ta pati destytoja pas kuri laiket, nebent jis nedirba dabar smile.gif
Atsakyti
Laikiau pas ,berods, pas Nevera, o mokiaus tai is turimu konsp.BK ( nekas, matyt:). Dabar jau ir ju nebeturiu. Su dest. net pabendrauti nespejau, paliko uzd. ir isejo(laikiau viena), tai net nezinau kaip jis, aisku, mano atsakymai jo netenkino-neislaikiau.
O is kur butu galima gauti tuos sprendziamus (ar jau isprestus)uzdavinius? , kad bent jau zinoti kaip tai visa atrodo g.gif Buciau labai dekinda uz pagalba ir patarimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 06, 16:58)
Laikiau pas ,berods, pas Nevera, o mokiaus tai is turimu konsp.BK ( nekas, matyt:). Dabar jau ir ju nebeturiu. Su dest. net pabendrauti nespejau, paliko uzd. ir isejo(laikiau viena), tai net nezinau kaip jis, aisku, mano atsakymai jo netenkino-neislaikiau.
O is kur butu galima gauti tuos sprendziamus  (ar jau isprestus)uzdavinius? , kad bent jau zinoti kaip tai visa atrodo g.gif Buciau labai dekinda uz pagalba ir patarimus ax.gif

nu jei tu grįžai, tai gal priskirta prie naujos grupės, paimk skolos lapelį ir pamatysi koks dėstytojas smile.gif

Briunete, o kur tuos senato nutarimus rasti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 06 sausio 2010 - 17:53
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 06, 17:58)
O is kur butu galima gauti tuos sprendziamus  (ar jau isprestus)uzdavinius? , kad bent jau zinoti kaip tai visa atrodo g.gif Buciau labai dekinda uz pagalba ir patarimus ax.gif

As lieku prie savo nuomones, kad BT bendrajai daliai reikia skaityti Piesliako vadovelius, ten ir pavyzdziu geru begalybe (kartaisi tuos pacius pavyzdzius ir per egza duoda). Kur galima gauti issprestus uzdavinius nezinau, bet be sprendimo as pati sviesdavau is ivairiu uzdavinynu, paziurekite gal yra e. mokyme uzdaviniai, seniai po kiekvienos temos buvo pateikiami g.gif
Del destytojo, kaip pasake Aivuke, jums kazkoks turi buti paskirtas, metodininke zinos tiksliai kaip yra.

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 06, 18:52)

Briunete, o kur tuos senato nutarimus rasti?  g.gif

tingejau rasyti, tai tiesiog nuoroda idesiu biggrin.gif
http://www.lat.lt/De..._iki2006&lang=1
bet visu nereikia, ziurekite tik i tuos kurie didziosiomis raidemis parasyti, na ir pagal temas, pvz. DĖL TEISMŲ PRAKTIKOS VAGYSTĖS IR PLĖŠIMO BAUDŽIAMOSIOSE BYLOSE, DĖL TEISMŲ PRAKTIKOS IŠŽAGINIMO IR SEKSUALINIO PRIEVARTAVIMO BAUDŽIAMOSIOSE BYLOSE , DĖL TEISMŲ PRAKTIKOS NUSIKALTIMŲ ŽMOGAUS GYVYBEI BYLOSE ir itt. (siaip ju daug nera, iki 10 tikrai)
Atsakyti
Briunete, bet Tu kažkodėl minėjai, kad specialiai daliai reiktų 2 knygos, ar gerai parašei ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 06, 23:02)
Briunete, bet Tu kažkodėl minėjai, kad specialiai daliai reiktų 2 knygos, ar gerai parašei ?  smile.gif

antra knyga beveik visa bus naudonga spec. daliai, pirma- tik kaikurie skyriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 06, 12:20)
Seiki 4u.gif Esu pasimetusi..noriu jusu patarimo ar padrasinimo. Esu III kurse, tiksliau esu cia istrigusi, nes jau teko 2karus atideti mokslus..vienas vaikiukas, paskui iskart kitas, kazkaip nebepatempiau. Ir istrigau su BT, nes nebuvau nei vienoj paskaitoj, o teko eiti laikyti jau egz. Aisku, kadangi skaiciau ir ruosiausi tik teorija(uzd, isvis neisivaizd. kaip jie sprendziami), tai ir susikirtau verysad.gif Dabar kaip ir sesija irgi arteja, bet turiu visasBT skolas (neisl. BD, apie kt. jau ir nekalbu).
Tai vat mergaites, esu l. pasimetus, nzn. kaip ar cia imanoma islaikyti ta BT, ruosiantis savarankiskai,nes neturiu galimybes lankyti paskaitu, gal ka patarsit. ar cia imanoma kazkaip prasisukti, gal dest. koki parekomenduosit, na tiesiog. nzn..? ax.gif , kazkaip l. nesinori viska mesti, bet labai jau cia man liudnai viskas svieciasi. Didziausias siaubas BT-nord cia beskaitinedama nepastebejau,kad dar kam butu sudetinga, gal cia tik as tokia.. g.gif LABAI laukiu jusiu nuomoniu...
Su giliu liudesiu.. pasimetusi ir pasiklydusiu mokslu labirintuose..
ACIU

Ir aš prisidedu prie tos nuonomės, kad reikia skaityti Piesliako knygas. Ir abi, nes aš 1 knyg. paskaičiusi neišlaikiau BD.
Ir skaityti įdėmiai, ypač pavyzdžius.
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 06, 17:58)

Labas,

BT man jau praeitas dalykėlis mirksiukas.gif Turiu keletą spręstų BT spec. d. uždavinukų kompe. Galiu kokį vieną pvz numesti smile.gif Sakyk email'ą biggrin.gif

Taip pat patariu skaityti Piesliako vadovėlius. Jie tikrai geri thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoonbeaM: 07 sausio 2010 - 10:00