Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Labas koleges 4u.gif Senai berasiau jau jums , buvo laaabai uzspaude mokslai o dar ir darbai doh.gif
Ka rekomenduotumete rinktis:

Korupcijos kontrolė (Junokas) ar Šeimos teisė (Langys)

Teisės informatika (Valančiauskas) ar Kreditai ir bankai (Zaleckeine)

Teisės filosofija (Bieliauskaite) ar Aplinkosaugos teisė (Virketis)

Labai prasau padeti 4u.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 01 04, 00:35)
Labas koleges  4u.gif  Senai berasiau jau jums , buvo laaabai uzspaude mokslai o dar ir darbai  doh.gif 

Labai prasau padeti  4u.gif  blush2.gif

aš rinkčiausi Korupcijos kontrolę, Teisės informatiką ir Aplinkosaugos teisę smile.gif
Atsakyti
Labas koleges  4u.gif  Senai berasiau jau jums , buvo laaabai uzspaude mokslai o dar ir darbai  doh.gif 

sveika,
junokas 4u.gif
aplinkosauga manau geriau, nes sakė buvo nesunkus testas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 04, 10:09)
aplinkosauga manau geriau, nes sakė buvo nesunkus testas  4u.gif

tikrai testas? g.gif
Atsakyti
Labutis as irgi rinkciausi Junoka, teises informatika ir aplinkosaugos teise drinks_cheers.gif
Atsakyti

Šeimos teisė thumbup.gif nesunku išlaikyti, dėstytojas geras smile.gif
Atsakyti
riomerietes gal Jums pavyktu atidaryti si tinklalapi, cia yra Jurisprudencijos zurnalo numeris, cia turbut tik Riomerio studentams atsidaro g.gif

http://www.mruni.eu/...arbai/?ID=17743
Atsakyti
Labai aciu jums! JAu apsisprendziau kokius alt.pasirenkamus dalykus rinksiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2010 01 02, 16:36)
taip išlaikiau iš pirmo karto

buvo du klausimai parasyk man savo emeilą aš grupiokam rašiau užduotis tai turiu paštedar, ten beveik tikslai atkartotas sąlygos uždavinių, persiųsiu  mirksiukas.gif

Sveiki, gal galit ir man atsiusti BT spec. dalies uzdavinukus, aciu 4u.gif
Mano e. mail: giletalingyte@yahoo.com mirksiukas.gif
Atsakyti
Seiki 4u.gif Esu pasimetusi..noriu jusu patarimo ar padrasinimo. Esu III kurse, tiksliau esu cia istrigusi, nes jau teko 2karus atideti mokslus..vienas vaikiukas, paskui iskart kitas, kazkaip nebepatempiau. Ir istrigau su BT, nes nebuvau nei vienoj paskaitoj, o teko eiti laikyti jau egz. Aisku, kadangi skaiciau ir ruosiausi tik teorija(uzd, isvis neisivaizd. kaip jie sprendziami), tai ir susikirtau verysad.gif Dabar kaip ir sesija irgi arteja, bet turiu visasBT skolas (neisl. BD, apie kt. jau ir nekalbu).
Tai vat mergaites, esu l. pasimetus, nzn. kaip ar cia imanoma islaikyti ta BT, ruosiantis savarankiskai,nes neturiu galimybes lankyti paskaitu, gal ka patarsit. ar cia imanoma kazkaip prasisukti, gal dest. koki parekomenduosit, na tiesiog. nzn..? ax.gif , kazkaip l. nesinori viska mesti, bet labai jau cia man liudnai viskas svieciasi. Didziausias siaubas BT-nord cia beskaitinedama nepastebejau,kad dar kam butu sudetinga, gal cia tik as tokia.. g.gif LABAI laukiu jusiu nuomoniu...
Su giliu liudesiu.. pasimetusi ir pasiklydusiu mokslu labirintuose..
ACIU
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 06, 12:20)
Seiki 4u.gif Esu pasimetusi..noriu jusu patarimo ar padrasinimo. Esu III kurse, tiksliau esu cia istrigusi, nes jau teko 2karus atideti mokslus..vienas vaikiukas, paskui iskart kitas, kazkaip nebepatempiau. Ir istrigau su BT, nes nebuvau nei vienoj paskaitoj, o teko eiti laikyti jau egz. Aisku, kadangi skaiciau ir ruosiausi tik teorija(uzd, isvis neisivaizd. kaip jie sprendziami), tai ir susikirtau verysad.gif Dabar kaip ir sesija irgi arteja, bet turiu visasBT skolas (neisl. BD, apie kt. jau ir nekalbu).
Tai vat mergaites, esu l. pasimetus, nzn. kaip ar cia imanoma islaikyti ta BT, ruosiantis savarankiskai,nes neturiu galimybes lankyti paskaitu, gal ka patarsit. ar cia imanoma kazkaip prasisukti, gal dest. koki parekomenduosit, na tiesiog. nzn..? ax.gif , kazkaip l. nesinori viska mesti, bet labai jau cia man liudnai viskas svieciasi. Didziausias siaubas BT-nord cia beskaitinedama nepastebejau,kad dar kam butu sudetinga, gal cia tik as tokia.. g.gif LABAI laukiu jusiu nuomoniu...
ACIU

o pas ką laikai BT ir kokią - spec. ar bendrą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svarbi105 @ 2010 01 06, 13:20)
ACIU

Nezinau apie bendr. ar spec. dali kalbame (o gal procesas g.gif ), bet neimanomu dalyku nera, reikia tik didelio noro. Ir tikrai imanoma islaikyti nelankant paskaitu.
Tiek bend. tiek spec. daliai siulyciau paskaityti Piesliako vadovelius, labai lengvai skaitosi ir beveik visa reikiama informacija yra.
Su spec. dalim kiek siunkiau, nes nera konkreciu vadoveliu kur viskas yra, cia reikia ir jau minetu vadoveliu, ir komentaro ir teismu praktikos.
Atsakyti