Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(MoonbeaM @ 2010 01 07, 10:58)
Labas,

BT man jau praeitas dalykėlis mirksiukas.gif Turiu keletą spręstų BT spec. d. uždavinukų kompe. Galiu kokį vieną pvz numesti smile.gif Sakyk email'ą  biggrin.gif

Taip pat patariu skaityti Piesliako vadovėlius. Jie tikrai geri thumbup.gif

labukas, gal galetum atsiust ir man uzdavinukus? Man kovo men egzas... Buciau labai dekinga.. agne.vln@gmail.com

Tiesa, gal kas susiduret su destytoju V.Azbainiu? Koks jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne.vln: 13 sausio 2010 - 12:17
Merginos, o pas jus e-mokymuose yra Elitas ir lyderyste metodine medziaga? g.gif
PAs mane nera, sakau gal tik VA studentams ja duoda.
Gal kas galetu pagelbeti?
Nes daugiau nezinau is ko ruostis i duotus destytojos klausimus g.gif
Atsakyti
Labutis as tai elita mokiausi is knygos elitas ir lyderyste ten visi klausimai yra
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 01 12, 14:16)
Gal kas galetu papasakoti apie Visockaite, kaip pas ja vyksta politologijos egzaminas blush2.gif

Kol laikiau egzą, kokius 2-3 kartus spėjo supykti, pagrasinti kitiems studentas, porą kartų pati pasakė keletą užuominų apie atsakymus. Nurodė net puslapy, kur ieškoti. Porą kartų buvo išėjusi pasivaikščioti. Vietoj 1 val., laikėm beveik 2.
Vienu žodžiu tokio permainingo žmogaus dar neteko matyti.
Buvo testas iš 30 klausimų ir 3 atviri klausimai. Klausimai įvairūs, su 1 ar daugiau teisingų atsakymų. Jie ten suskirstyti grupėmis. Pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2010 01 13, 13:38)
Labutis as tai elita mokiausi is knygos elitas ir lyderyste ten visi klausimai yra

Masiulio tikriausiai knyga taip? O kaip pati destytoja, nebuvo labai reikli?
Eisiu viena laikyti, nes pasirodo truksta vieno laisvai pasirenkamo dalyko doh.gif
Atsakyti
Mums elitui uzteko rasto darba parasyti o kitiems buvo testas is 10 klausimu ir pasirenki kaip nori laikyti jei su knyga tai testo laikymas 10 min jei be knygos tai 1,5 h
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zorina: 13 sausio 2010 - 14:08
QUOTE(mėnulis @ 2010 01 13, 14:39)
Kol laikiau egzą, kokius 2-3 kartus spėjo supykti, pagrasinti kitiems studentas, porą kartų pati pasakė keletą užuominų apie atsakymus. Nurodė net puslapy, kur ieškoti. Porą kartų buvo išėjusi pasivaikščioti. Vietoj 1 val., laikėm beveik 2.
Vienu žodžiu tokio permainingo žmogaus dar neteko matyti.
Buvo testas iš 30 klausimų ir 3 atviri klausimai. Klausimai įvairūs, su 1 ar daugiau teisingų atsakymų. Jie ten suskirstyti grupėmis. Pamatysi.

Dekui uz info smile.gif o is ko moketes, gal ji buvo nurodziusi kokia knyga ar davusis konspektus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 01 13, 14:55)
Dekui uz info smile.gif o is ko moketes, gal ji buvo nurodziusi kokia knyga ar davusis konspektus? blush2.gif

Nei knygos, nei konspektai netinka. Reikia pasiimti programą, ten po kiekviena tema yra nurodyta literatūra. iš ten susirenki visus straipsnius, atsišvieti ir mokaisi. Krūvelė išties nemaža išeina. gal kokie 300 lapų.
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2010 01 13, 14:07)
Mums elitui uzteko rasto darba parasyti o kitiems buvo testas is 10 klausimu ir pasirenki kaip nori laikyti jei su knyga tai testo laikymas 10 min jei be knygos tai 1,5 h

Tai jus tikriausiai pas Masiuli dar laiket, nes mums tai jau destytoja R.
Dekui uz info, einu skaitinet knygos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,ar pas jus veikia nuotoliniu studiju nuoroda? nes man kazkodel panaikino. kazin ar cia tik man ar visiem g.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 01 11, 19:25)
musu ir pagerinta kada skambinsi tada nerasi ko paklausi to negausi doh.gif  (musu tai kodis)

Anksciau taip ir buvo man su ja, o dabar-kada bepaskambinciau ar nuvaziuociau, tai gaunam ta, ko mums reikia. mirksiukas.gif
o del destytoju, kad pasiskaito, tai liuks-gal kai kurie nusileis ant zemes, nes atrodo, kad vaiksciojancios dievybes yra.

snudike, kazkodel man uzsifiksave, kad ruosetes draugauti su logika? Ar pasiseke? Turiu kaip skirtumini dalyka issilaikyt, o nemoku nieko, nieko. doh.gif

Ir dar, merginos, jei kas galit, tai priminkit kaip vyksta notariato egzas.
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 01 12, 15:16)
Gal kas galetu papasakoti apie Visockaite, kaip pas ja vyksta politologijos egzaminas blush2.gif

Kai buvo politologijos egzominas i pirma laikyma nenuejau, tai turejau eit pas ja asmeniskai laikyt. As galiu pasakyt tik tiek, kad siaip su visais egzo buciau neislaikius.. Ji man laaabai daug padejo, patempe, kad tik islaikyciau.. Kad ir ka besneketu, kiek as su ja susiduriau, ji man buvo thumbup.gif
Atsakyti