QUOTE(snudike @ 2010 01 14, 15:45)
man ir pas jakimenko
kiek gavai jei nepaslaptis, nes gasdina tai labai visi su ta logika
is kokios knygos mokeisi, gal is Pleckaicio (berods taip vadinasi)
O natariatui, kokia literatura leido naudotis, CK, CPK, kuom dar
ar labai sunkus uzdaviniai buvo
Laikiau kažkur prieš metus. nelabai pamenu kokie tie klausimai buvo. Bet žinau, kad vienos temos aš nesimokiau, nes nebuvo iš ko. Mokiausi iš Plečkaičio ir iš konspektų. Gal nuotolinių. Nepamenu. Uždavinukus siunčiausi iš interneto speros.lt ir dar kažkur. Bandžiau spręsti savarankiškai. Paskui pasitikrinau atsakymus.
Buvo testas iš 10 užduočių. Iš esmės, tai man patiko tokia egzo forma. Ir paskui dėstytoja į lentelę surašė balus. Kiekvienas uždavinukas turi po 1 balą. Jei išprendei tik pusę -0,5, jei mažiau, gauni 0,3-0,2-0,1. Vienu žodžiu įvertina kiekvieną teisingai padarytą užduoties dalį. Aš gavau lyg ir 7.
O notariatui ruošiausi iš CK, Notariato įstatymo, ir CK 5 knygos komentaro. Dar skaičiau notarams skirtos literatūros. Pamenu buvo tokia knygutė, kur surašyti klausimai ir atsakymai. ir mano draugei pasitaikė lygiai toks pat klausimas. tai ji tą knygutę pasidėjus ir nurašinėjo atsakymą. Aš gavau 10. Ir man labiausiai padėjo CK komentaras. Jo kaip atskiros knygos nėra. Jis tik žurnale, jei neklystu Justitia.