QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 15, 22:46)
Merginos,atsiprasau uz offtopic,bet kame saugote ta mokslu medziaga,kad nedingtu? Man vaikai kelis kartus per pusmeti uzlauze kompa ir viskas dingdavo,ir nuotraukos,viskas...Nebezinau,ka daryt-viska perrasinet i kompaktus? o gal yra programa,kad automatiskai informacija perrasytu i ta,atrodo,D diska,kuriame visada viskas islieka?
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 16, 08:45)
Tai gi kazkiek praratos info ir atgaivint galima. Cia jau pas kompiuteristus reik klaust.
O del saugojimo. Tai fotkes as visada kas kiek laiko perrasau i CD. Juk D diskas irgi ne guminis
Bet cia is manes bloga patareja
O del saugojimo. Tai fotkes as visada kas kiek laiko perrasau i CD. Juk D diskas irgi ne guminis

Bet cia is manes bloga patareja

Aš saugojau visą medžiagą atskiruose failuose. Bet vasarą užlūžo valdymas pelės pagalba. Tai paprašiau vyreniojo sūnaus, kad visus failus iškeltų į USB raktą. Tai ramia sąžine nunešiau garantiniam taisymui, o kai manęs paklausė ką reikia išsaugoti, atsakiau, kad nieko, nes viską persirašiau. Kai pradėjau ieškoti mokslų failo, supratau, kad tai vienintelis failas, kurio sūnus neperkėlė. Susinervinau juodai, nes kursinį praktiškai iš naujo turėjau rašyti. Aš dabar stengiuosi viską mokslams siųstis į el. paštą. ten susikūriau failus ir susidedu. bent jau žinau, kad nedings. Bet kiek čia tų konspektų bereikės. 2 egzams.
dabar neseniai nusipirkau išorinį diską. tai į jį visą info persirašysiu.