Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 15, 22:46)
Merginos,atsiprasau uz offtopic,bet kame saugote ta mokslu medziaga,kad nedingtu? Man vaikai kelis kartus per pusmeti uzlauze kompa ir viskas dingdavo,ir nuotraukos,viskas...Nebezinau,ka daryt-viska perrasinet i kompaktus? o gal yra programa,kad automatiskai informacija perrasytu i ta,atrodo,D diska,kuriame visada viskas islieka?

QUOTE(Fanfan @ 2009 12 16, 08:45)
Tai gi kazkiek praratos info ir atgaivint galima. Cia jau pas kompiuteristus reik klaust.
O del saugojimo. Tai fotkes as visada kas kiek laiko perrasau i CD. Juk D diskas irgi ne guminis biggrin.gif

Bet cia is manes bloga patareja blush2.gif

Aš saugojau visą medžiagą atskiruose failuose. Bet vasarą užlūžo valdymas pelės pagalba. Tai paprašiau vyreniojo sūnaus, kad visus failus iškeltų į USB raktą. Tai ramia sąžine nunešiau garantiniam taisymui, o kai manęs paklausė ką reikia išsaugoti, atsakiau, kad nieko, nes viską persirašiau. Kai pradėjau ieškoti mokslų failo, supratau, kad tai vienintelis failas, kurio sūnus neperkėlė. Susinervinau juodai, nes kursinį praktiškai iš naujo turėjau rašyti. Aš dabar stengiuosi viską mokslams siųstis į el. paštą. ten susikūriau failus ir susidedu. bent jau žinau, kad nedings. Bet kiek čia tų konspektų bereikės. 2 egzams.
dabar neseniai nusipirkau išorinį diską. tai į jį visą info persirašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2009 12 16, 09:31)
o kaip jūs laikėte pirmą kartą? Nes kai aš laikiau tai irgi pasakydavo klausimą ir iškart rašai atsakymą... niekuo naudotis neleido... Gal jūs pamenate klausimus?

ne, mums davė lapus ir 10 kl., bet seniai buvo, nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 16 gruodžio 2009 - 12:29
QUOTE(Eripa @ 2009 12 16, 10:04)
Noriu paprašyti antrakursių, teisės spec., studenčių dėmesio  smile.gif 

Jus irgi antrakurse?neakivaizdininke?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 12 16, 11:23)
Aš saugojau visą medžiagą atskiruose failuose. Bet vasarą užlūžo valdymas pelės pagalba. Tai paprašiau vyreniojo sūnaus, kad visus failus iškeltų į USB raktą. Tai ramia sąžine nunešiau garantiniam taisymui, o kai manęs paklausė ką reikia išsaugoti, atsakiau, kad nieko, nes viską persirašiau. Kai pradėjau ieškoti mokslų failo, supratau, kad tai vienintelis failas, kurio sūnus neperkėlė. Susinervinau juodai, nes kursinį praktiškai iš naujo turėjau rašyti. Aš dabar stengiuosi viską mokslams siųstis į el. paštą. ten susikūriau failus ir susidedu. bent jau žinau, kad nedings. Bet kiek čia tų konspektų bereikės. 2 egzams.
dabar neseniai nusipirkau išorinį diską. tai į jį visą info persirašysiu.

aš irgi ruošiuosi tą diską pirkti, nes pas mane foto užima laabai daug vietos ax.gif
ar brangus tas išorinis diskas g.gif , nes sako labai pinga... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 16, 12:16)
Jus irgi antrakurse?neakivaizdininke?

taip... tik ne su aukštuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eripa @ 2009 12 16, 13:28)
taip...  tik ne su aukštuoju 4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Tai musu,neakivaizdininkiu antrakursiu,cia jau 3 su My.vica!!Jega!
Gal dar kas yra is antrakursiu?
Papildyta:
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 16, 13:16)
aš irgi ruošiuosi tą diską pirkti

Reikia ir man toki dalyka isigyti,nes,kai viskas dingsta,tai nors pirstus nusigrauzk.Dar kokius konspektus gali susirasti,bet rasyti darbai,straipsniai ar pusmeti rinkta medziaga,tai tiesiog sakes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daugvaikuciu: 17 gruodžio 2009 - 00:49
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 17, 01:53)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Tai musu,neakivaizdininkiu antrakursiu,cia jau 3 su My.vica!!Jega!
Gal dar kas yra is antrakursiu?

aš taip pat prisijungiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 12 16, 12:16)
aš irgi ruošiuosi tą diską pirkti, nes pas mane foto užima laabai daug vietos  ax.gif
ar brangus tas išorinis diskas g.gif  , nes sako labai pinga... smile.gif

Mums kainavo apie 110Lt. Dabar nebepamenu kokios talpos. Bet tikrai nemažos. O pats tas diskas toks kompaktiškas, šiek tiek didesnis už mobilų telefoną (gal kaip du mobiliakai šalia sudėti), įsideda į minkštą maišelį.
Atsakyti
Gal kas netyčia apie ES pas Rimą Urbonaitę mokinotės? ;}
Atsakyti
Savarankiškai man reikia išsilaikyti Informatiką pas šiuos dėstytojus Lekt. Ramutė Naujikienė, lekt. Mykolas Okulič - Kazarinas, gal kas ką nors pakomentuot galit kaip egzas vyksta, iš ko mokytis ir pan.? Kuris iš jų geresnis?
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2009 12 17, 15:07)
Savarankiškai man reikia išsilaikyti Informatiką pas šiuos dėstytojus Lekt. Ramutė Naujikienė, lekt. Mykolas Okulič - Kazarinas, gal kas ką nors pakomentuot galit kaip egzas vyksta, iš ko mokytis ir pan.? Kuris iš jų geresnis?

Kaip kas vyksta nezinau, nes nebuvau pasirinkus sio dalyko, bet kursiokai kas laike tai visi pas Mykola Okulič islaike, sake labai lengva buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2009 12 17, 18:05)
Kaip kas vyksta nezinau, nes nebuvau pasirinkus sio dalyko, bet kursiokai kas laike tai visi pas Mykola Okulič islaike, sake labai lengva buvo  ax.gif

ačiū biggrin.gif
Atsakyti