Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

mus vieną kartą vėlyvis paliko vienus perlaikant
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 01 29, 23:22)
mus vieną kartą vėlyvis paliko vienus perlaikant

O tada islaiket? nes kaip suprantu,cia be prosvaisciu normaliai islaikyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2010 01 29, 23:19)
Laikiau praeita ketvirtadieni, tai buvo klausimai: Noksaline atsakomybe, Teismu sprendimu vykdymas ir servitutai ir ju rusys.
Zinok mokiausi viska mintinai, vistiek neislaikiau, tad gali per daug nesivargint wink.gif

Akivaizdu kad perlaikant sunkesni klausimai g.gif Bus problemu cia su ta romenu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 01 30, 00:26)
O tada islaiket? nes kaip suprantu,cia be prosvaisciu normaliai islaikyti doh.gif

Reikia nestis konspektus romenu kad butu nuo ko nusirasyt, jei nusisypsotu laime ir Velyvis paliktu vienus rasyt (kaip Aivukei), tada ir butu tikimybe islaikyt thumbup.gif o siaip tai cia jau juokas pro asaras su ta romenu 4u.gif
Atsakyti
Būčiau be galo dėkinga visoms už nuomonę ką geriausia rinktis kaip laisvai pasirenkamą:

LYGIŲ GALIMYBIŲ UŽTIKRINIMAS EUROPOS SĄJUNGOJEdoc.( Šinkūnienė )
PROTOKOLAS IR ETIKETAS (Kunevičienė)
ELEKTRONINIAI DOKUMENTAI IR JŲ APSAUGA ( M. Mockus ir Spalveters)
ORIENTALISTIKOS ĮVADAS (doc.L.Poškaitė)
Informacijos paieška(Kalinauskas)

Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 01 29, 23:26)

tada išlaikė dauguma man rodos ax.gif
Atsakyti
LYGIŲ GALIMYBIŲ UŽTIKRINIMAS EUROPOS SĄJUNGOJEdoc.( Šinkūnienė )
PROTOKOLAS IR ETIKETAS (Kunevičienė)
ELEKTRONINIAI DOKUMENTAI IR JŲ APSAUGA ( M. Mockus ir Spalveters)
ORIENTALISTIKOS ĮVADAS (doc.L.Poškaitė)
Informacijos paieška(Kalinauskas)
--------------------------------------------------------------
Is situ man lengviausia informacijos paieska , o tada elektroniniai dokumentai
Atsakyti
zorina, o naudos, t.y. žinių iš šių paskaitų yra?;]
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 01 29, 18:36)
Merginos domintų informacija apie:

1.J.Staugaitytė (KT)

2.M.Giedraitytė (psichologija)
3.R.Reches (psichologija)

g.gif

Bent kai man dėstė skųstis kuo neturėjau smile.gif Visai šauni dėstytoja, žinoma,reikli, bet tikrai nepiktybinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 01 29, 17:36)
Merginos domintų informacija apie:

1.J.Staugaitytė (KT)
2.M.Giedraitytė (psichologija)
3.R.Reches (psichologija)

g.gif

faina destytoja, nieko blogo negaliu pasakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agoja: 31 sausio 2010 - 23:22
[quote=sincera_trahatur,2010 01 31, 21:12]
zorina, o naudos, t.y. žinių iš šių paskaitų yra?;]
[/quote
Su nauda tai is tikruju jau viska zinojau ka ten mokiausi tai tik tiek daug pastangu mokymuisi ir laiko neuzima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nemo @ 2010 01 28, 23:47)
Sveikos, merginos. Gal kas neseniai laikėte ES institucinę ir prisimenate bent aptakiai klausimus? Peržiūrėjau naujai priimtą programą, berods, ji išplėsta, man įdomu, kiek giliai klausinėja.

Aš irgi laikiau šį semestrą pas Šaltinytę, buvo testas 20 klausimų, klausimai tikrai sunkūs, mums buvo nemažai iš Lisabonos pakeitimų, bet tokių gana smulkių, kur mokantis net dėmesio neatkreiptum, taip pat buvo klausimų iš bylų smile.gif Ir uždavinys, mums buvo apie ieškinius dėl panaikinimo, uždavinys toks iš dviejų dalių, reikėjo aptarti neprivilegijuotus ieškovus, sąlygas kurioms esant jie gali kreiptis, Plaumman formulė, taip pat į kokį teismą jie galėtų kreiptis, kokia būtų bylos baigtis. Mes čia tokius dieninukai gavom, žinau, kad vakarinukai gavo uždavinį iš netiesioginio direktyvų veikimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaitės smile.gif Gal galite padėti, man reikia iš 4 alternatyvų pasirinkti 2, nepažįstu dėstytojų, tai noriu Jūsų nuomonės. Ačiū aciuks.gif
Mokesčių teisė (V.Novikevičius)
Notariato teisė (D.Svirbutienė)
Teismo medicina (A.Pauliukevičius; R.Raudys)
Kanonų teisė (K.Meilius; S.Vėlyvis)
Atsakyti