Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 02 01, 12:44)
Sveikos,mergaitės smile.gif Gal galite padėti, man reikia iš 4 alternatyvų pasirinkti 2, nepažįstu dėstytojų, tai noriu Jūsų nuomonės. Ačiū aciuks.gif
Mokesčių teisė (V.Novikevičius)
Notariato teisė (D.Svirbutienė)
Teismo medicina (A.Pauliukevičius; R.Raudys)
Kanonų teisė (K.Meilius; S.Vėlyvis)

As imciau Teismo medicina tai tikrai.
Nes nera sudetinga, be to ir idomu. O ir destytojai superiniai, tikrai geranoriski.
Atsakyti
QUOTE(berniukumama @ 2010 02 01, 13:44)
As imciau Teismo medicina tai tikrai.
Nes nera sudetinga, be to ir idomu. O ir destytojai superiniai, tikrai geranoriski.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 02 01, 12:44)
Sveikos,mergaitės smile.gif Gal galite padėti, man reikia iš 4 alternatyvų pasirinkti 2, nepažįstu dėstytojų, tai noriu Jūsų nuomonės. Ačiū aciuks.gif

Aš laikiau šiuos. Svarbiausia, kad ir nesunku, ir dalykai įdomūs.
Mokesčių teisę jau buvau laikiusi, tik dėstytoja kita buvo. Bet grupiokė laikė pas Novikevičių, tai tik iš antro karto išlaikė. O kanonų teisė sakė, kad nesunku, bet jau man tai labai neįdomu būtų skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 01 vasario 2010 - 14:03
gal kuri mokosi magistratūrą viešojo sektoriaus ekonomiką? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 02 01, 14:03)
Mokesčių teisę jau buvau laikiusi, tik dėstytoja kita buvo. Bet grupiokė laikė pas Novikevičių, tai tik iš antro karto išlaikė. O kanonų teisė sakė, kad nesunku, bet jau man tai labai neįdomu būtų skaityti.

drinks_cheers.gif pas Novikeviciu ne visiems is pirmo karto pasiseka, laikem Finansus, tai tikrai nemazai buvo neislaikiusiu. Mums kazkaip pavyko is ankstiniu nuejome grupele laikyti, lengvai praleido. Tikriausiai nuo nuotaikos priklauso, o dar kai pasigyrem, kad zemieciai esam ir vazineti reikia, tai is viso nuolaidziau i viska ziurejo biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, ketvirtakursiams jau sesjos tvarkaraštis yra. Reiks kibt į mokslus.
Gal kuri nors jau turite susiradusi ES materialinei teisei dėstytojos nurodytas bylas. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 02 01, 15:52)
Na ką, ketvirtakursiams jau sesjos tvarkaraštis yra. Reiks kibt į mokslus.
Gal kuri nors jau turite susiradusi ES materialinei teisei dėstytojos nurodytas bylas. Būčiau labai dėkinga.

Turiu, vakare galiu permesti, priminkite tiktai adresiuką 4u.gif

Po sesijos iš karto konsultacijos prasideda...Mėnulį, jau pasirinkote kokį baigiamąjį egzaminą rinksities?

Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2010 02 01, 16:03)

Ačiū Jums, brangiosios
aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 02 01, 16:19)
Turiu, vakare galiu permesti, priminkite tiktai adresiuką  4u.gif

Po sesijos iš karto konsultacijos prasideda...Mėnulį, jau pasirinkote kokį baigiamąjį egzaminą rinksities?

Gal galetumem ir man persiusti ax.gif
zjnamai@gmail.com
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonbeaM @ 2010 01 31, 23:18)
Bent kai man dėstė skųstis kuo neturėjau smile.gif Visai šauni dėstytoja, žinoma,reikli, bet tikrai nepiktybinė  smile.gif

QUOTE(Agoja @ 2010 01 31, 23:22)
faina destytoja, nieko blogo negaliu pasakyti

dėkoju už info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julya: 01 vasario 2010 - 17:32
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 02 01, 13:44)

Kanonu teisės nesirinkciau jau vien dėl Velyvio blush2.gif
Atsakyti
Gal mergaites pas Kuzmicka kas filosofijos egazamina laikete? Kaip ten???? g.gif
Atsakyti