Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

sveikute, as laikiau kreditus ir bankus pas Zaleckiene, labai sauni dest., gali laikyti net neskaicius. Reikėjo parašyti savo nuomonę apie ekonominę situaciją m,ūsų šalyje, kodėl krizė atsirado.. mirksiukas.gif
Tai aš prirašiau apie paskolas, kad ten žmonės belekiek prisiėmė, po to nepajege atiduoti ju, bankas uzkele palunas ir t.t Labai lengva zinok, ir destutoja geranoriskai uzskaito darba, jei savo nuomone isreiski. drinks_cheers.gif
[/quote]

O jūs laikėte su grupe ar ėjote atskirai? Ir kada laikėte, nesenai? Man šis dalykas būtų skirtuminis, tai ir negaliu apsispręsti kurį laikyti, kreditus ir bankus ar teisės informatiką, nes reikia rinktis iš šių dviejų.

Gal kuri neseniai laikėte finansų teisę, mokesčių teisę pas Novikevičių. Ketvirtadienį važiuoju, nors preliminariai norėčiau žinoti, ko tikėtis, gal klausimus pamenat. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciu: 13 vasario 2010 - 12:02
Sveikos:) Gal kuri nors galėtų atsiliepti apie prof. L. Dromantienę?Galvoju pasirinkti laisvai pasirenkamą dalyką Lyginamoji Europos Sajungos socialinė politika ir gerovė (JEAN MONNET-EUROPINIS MODULIS). Gal kuri buvot pasirinkusi šį dalyką?
Atsakyti
[quote=ciu,2010 02 13, 11:58]
sveikute, as laikiau kreditus ir bankus pas Zaleckiene, labai sauni dest., gali laikyti net neskaicius. Reikėjo parašyti savo nuomonę apie ekonominę situaciją m,ūsų šalyje, kodėl krizė atsirado.. mirksiukas.gif
Tai aš prirašiau apie paskolas, kad ten žmonės belekiek prisiėmė, po to nepajege atiduoti ju, bankas uzkele palunas ir t.t Labai lengva zinok, ir destutoja geranoriskai uzskaito darba, jei savo nuomone isreiski. drinks_cheers.gif
[/quote]
O jūs laikėte su grupe ar ėjote atskirai? Ir kada laikėte, nesenai? Man šis dalykas būtų skirtuminis, tai ir negaliu apsispręsti kurį laikyti, kreditus ir bankus ar teisės informatiką, nes reikia rinktis iš šių dviejų.
Gal kuri neseniai laikėte finansų teisę, mokesčių teisę pas Novikevičių. Ketvirtadienį važiuoju, nors preliminariai norėčiau žinoti, ko tikėtis, gal klausimus pamenat. Ačiū
[/quote]
Apie Novikeviciu man rodos buvo ne perseniausiai kalbeta, moketi reikia, bet imanoma viksas. Finansu teiseje bent jau mums dave po keleta klausimu is kuriu galejai rinktis kuri nori atsakyti. Studentai prisigalvoja ivairiu subtilybiu, bet teko girdeti, kad nemazai pasimokino ir gerokai turejo problemu.
Pasiskaityk tema, tikrai rasi daugiau nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(berniukumama @ 2010 02 13, 19:49)

Apie Novikeviciu man rodos buvo ne perseniausiai kalbeta, moketi reikia, bet imanoma viksas. Finansu teiseje bent jau mums dave po keleta klausimu is kuriu galejai rinktis kuri nori atsakyti. Studentai prisigalvoja ivairiu subtilybiu, bet teko girdeti, kad nemazai pasimokino ir gerokai turejo problemu.
Pasiskaityk tema, tikrai rasi daugiau nuomoniu.

Ačiū, peržvelgiau visą temą, tai radau, kad pati rašei 4u.gif Daugiau jokių diskusijų šioje temoje neradau. Jei prisimintum ir nesunku, gal galėtum klausimus parašyti, kokie jums buvo.
P.S. o iš kur jis yra, nes ir man teks važiuoti ir gana tolimą kelią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2010 02 13, 20:53)
Ačiū, peržvelgiau visą temą, tai radau, kad pati rašei 4u.gif Daugiau jokių diskusijų šioje temoje neradau. Jei prisimintum ir nesunku, gal galėtum klausimus parašyti, kokie jums buvo.
P.S. o iš kur jis yra, nes ir man teks važiuoti ir gana tolimą kelią ax.gif

Oi nelabai pamenu klausimu, tik tikrai zinau kad rasiau pati apie Strukturinius fondu ir ju adminitravima. Daugiau nepamenu klausimu, nes laikem mes pries metus si dalyka.
Mes esam is pietines Lietuvos dalies ir pietu sostines, destytojas taip pat is ten pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 02 12, 15:59)
Treciakurses, uzdavinukus CT spec.daliai iveiket? ax.gif

Nea doh.gif bet atradau, kad ir pernai vakariniu studiju studentai sprende bent jau viena situacija is siemet mums pateiktu ax.gif
keista, kad teismu praktikoj nerandu nieko, juk destytojas neprisigalvotu situacijos, kuri nebuvo nagrineta LAT? ar taip gali but? nes neisivaizduoju is kur ta atsakyma iskrapstyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilnamete @ 2010 02 15, 17:18)

keista, kad teismu praktikoj nerandu nieko, juk destytojas neprisigalvotu situacijos, kuri nebuvo nagrineta LAT? ar taip gali but? nes neisivaizduoju is kur ta atsakyma iskrapstyt  doh.gif

tikrai duoda uzdaviniu ir ne is teismu praktikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 02 11, 18:58)
Na as siandien pasiemiau lapeli isdavimo data: 2010 02 11 ; galioja iki 2010 02 15, galioja tikrai trumpai  smile.gif tai jei gerai supratau, dabar kai issimsiu nauja lapeli (nes siuo pasinaudot tikrai nespesiu) tai moket dar nereikes?  4u.gif

Keista... niekad neatkreipiau demesio, kad taip trumpai galiotu. Na, ar taip ar taip, jei destytojas lapeli grazino, neparase, kad neislaikete, vadinasi dar karta einate nemokejusi pas metodininke ir drasiai prasote lapelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2010 02 11, 17:44)
Sveikos merginos, gal kas turite ką nors aplinkosaugos teisei (konspektai ir pan.), be to labai domintų ir visa kita informacija apie egz. Ačiū
dziuciu@gmail.com

Labai ir as buciau dekinga 4u.gif gintaremurzaite@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 02 12, 15:10)

Sveikute, labai aciu uz informacija thumbup.gif 4u.gif wub.gif o gal turetum kokios medziagos ar konspektu kreditu ir banku ? gintaremurzaite@gmail.com buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Su praeinanciom sventem 4u.gif gal kas laiket Teises informatika pas Ryti Valanciauska. labai viskas domintu kaip vyksta egzaminas, kaip destytojas is ko moketes 4u.gif Aciukas
Atsakyti
[quote=snudike,2010 02 16, 17:08]
Sveikos 4u.gif Su praeinanciom sventem 4u.gif gal kas laiket Teises informatika pas Ryti Valanciauska. labai viskas domintu kaip vyksta egzaminas, kaip destytojas is ko moketes 4u.gif Aciukas
[/quo

Pati nelaikiau, tik teko girdėti, kad nesunkus. Groupse radau, kad jis yra pateikęs 17 klausimų, iš kurių ir vyksta egzaminas.
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 02 16, 17:08)
Sveikos 4u.gif  Su praeinanciom sventem 4u.gif  gal kas laiket Teises informatika pas Ryti Valanciauska. labai viskas domintu kaip vyksta egzaminas, kaip destytojas is ko moketes 4u.gif Aciukas

As laikiau, buvo berods 4 ar 5 atviri klausimai.
Jis yra pateikes sarasa klausimu, bet realiai ne visi atitiko, kaikurie buvo daug platesni, buvo ir tokiu,kuriu jis bendrai nebuvo nurodes.
As gavau 10, tik nelabai supratau kokiu budu, nes viena klausima atsakiau blogai (kiti 4 buvo atsakyti idealiai). O siaip buvo ir skolu ir puikiu pazymiu.
Atsakyti