QUOTE(Chamelione @ 2010 02 18, 13:35)
gal kas laikete administracinio proceso teises egzamina pas Mikulska, tai kokia forma vyksta egzaminas, ar leidzia kuom naudotis ir pan.
QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 18, 20:35)
Pas Mikulską gali būti įvairiai su laikymu, kaip jis sugalvos tuo metu. Kiek man pasakojo, berods gerbiama Satide, kai ji ėjo laikyti gavo testą ir kelis atvirus klausimus, o kai aš ėjau ir su manimi būrelis žmonių, visų klausinėjo žodžiu. Man atrodo jam labiau patinka klausinėti žodžiu, kad nereikėtų po to papildomai gaišti laiko skaitant, todėl tikiu, kad, laikant iš anksto, gali klausinėti žodžiu. Ir per administracinio proceso teisės egzaminą (man taip atrodo, dabar jau neprisimenu

) leido naudotis administracinių teisės pažeidimų kodeksu. Tikrai bijau pameluoti, gal kas prisimins ir mane pataisys.
Ir kodekso man regis nė neprireikė. Geriausia mokytis iš dėstytojo duotų lapų
Chamelione, į Jūsų klausimą kaip ir Akacijaorama atsakė, aš tik norėjau patikslinti, kad mano laikymas buvo pernai gegužės mėn, o tokią taktiką dėstytojas matyt pasirinko, nes kol mes rašėm testą dar kita grupė laikė AT spec. egzą tai jis su jais užsiėmė, o paskui dar mums atvirų klausimų pavarė. Aš per egzaminą nesinaudojau niekuo

Gal kas turės "šviežesnių" įspūdžių
QUOTE(mėnulis @ 2010 02 19, 10:02)
Dabar klausimėlis ketvirtakursėms. Ar buvote kas vakar ES ir TT konsultacinėse paskaitose? Ką dėstytojos kalbėjo? Kokia egzamino forma, iš ko geriausia mokytis, į ką atkreipti dėmesį?
ES bus 12 testo klausimų, rodomu ekrane(kaip DT egzas). Gali būti uždavinio tipo situacija viena ar dvi, tai is jos bus pateikti klausimai. Atsakymas teisingas tik vienas.
TT bus 5 atviri klausimai. Atsakymui skiriama tik 5 min. Mokytis ne pagal programą o pagal 5 seminarų planus, kurie yra katedros tinklapyje .