Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(saliutas @ 2010 02 18, 16:27)
Merginos, as antrakurse teises ir valdymo neakivaizdininke. Gal zinote ar bus kokia praktikai ? ir kuriame kurse ?  smartass.gif  4u.gif

Labutis bus treciam kurse 4 savaites ir ketvirtam kurse 6 savaites bet gali atlikti is karto visas 10 desimt savaiciu o jei dirbi teisini darba ar vadovaujanti tai praktika uzskaitys ir taip nereiks atlikineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2010 02 18, 15:30)
Labutis bus treciam kurse 4 savaites ir ketvirtam kurse 6 savaites bet gali atlikti is karto visas 10 desimt savaiciu o jei dirbi teisini darba ar  vadovaujanti tai praktika uzskaitys ir taip nereiks atlikineti  smile.gif

Nezinau kaip dabar, bet pernai tai uzskaitinejo, nebutinai dirbantiems teisini darba. Gali buti susije su personalo valdymu, kazkokiu dokumentu rengimu ir panasiai. Kai kam zinau, kad net dirbant administratores darba uzskaite, nes daugmaz darbo pobudis susijes su dokumnetu ruosimu ir apskaita. As dirbu ne visai teisini darba, bet dalis darbo susije ir su siuo reikalu, o kita dalis su projektais, ir man be jokiu problemu uzskaite, pasikalbejom su destytoja ir tiek.
As tik noreciau patarti, kad jeigu tik imanoma, geriau visa praktika is karto atsiskaityti, nepasilikti 4 kursui, nes turesit ka daryt ir be praktiko
Atsakyti
QUOTE(Chamelione @ 2010 02 18, 14:35)
gal kas laikete administracinio proceso teises egzamina pas Mikulska, tai kokia forma vyksta egzaminas, ar leidzia kuom naudotis ir pan.

Mane irgi domina sis destytojas ax.gif per paskaitas lyg minejo, jog einant laikyti is anksto egzaminuoja zodziu, o kaip vyksta egzaminas einant su visu kursu nezinau, galvoju eit laikyt is anksto blush2.gif
Atsakyti
Sveikos teisininkai 4u.gif Gal galite padėti atsakyti į šios klausimus?Pati aš teisės ne studijuoju, bet turim teisės pagrindus doh.gif
1.Pacientui, likus kelioms minutėms iki jo išvežimo operacinę operuoti, pateikiama
kelių lapų sutikimo teikti jam sveikatos priežiūrą ir slaugą forma.
Kokia paciento teisė šiuo atveju galėtų būti pažeista? Atsakymą pagrįskite Pacientų teisių ir žalos sveikatai atlyginimo įstatymo konkrečiu straipsniu ir jo dalimi.
2.Kada informacija apie paciento sveikatos būklę gali būti suteikiama jo sutuoktiniui?
Atsakymą pagrįskite Pacientų teisių ir žalos sveikatai atlyginimo įstatymo konkrečiu
straipsniu ir jo dalimi.
3.Pamąstykite ir atsakykite, kodėl paciento konsultavimas ir apžiūra turėtų būti
konfidencialūs?
Maždaug atsakiau ,bet bijau ,kad nebutu neteisingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chamelione @ 2010 02 18, 14:35)
gal kas laikete administracinio proceso teises egzamina pas Mikulska, tai kokia forma vyksta egzaminas, ar leidzia kuom naudotis ir pan.

Pas Mikulską gali būti įvairiai su laikymu, kaip jis sugalvos tuo metu. Kiek man pasakojo, berods gerbiama Satide, kai ji ėjo laikyti gavo testą ir kelis atvirus klausimus, o kai aš ėjau ir su manimi būrelis žmonių, visų klausinėjo žodžiu. Man atrodo jam labiau patinka klausinėti žodžiu, kad nereikėtų po to papildomai gaišti laiko skaitant, todėl tikiu, kad, laikant iš anksto, gali klausinėti žodžiu. O laikant tada, kada priklauso sesijos metu, bus tikrai raštu, nes visų jis nespės apklausti per pusantros valandos, o ir kažkur berods parašyta, kad visi egzaminai laikomi raštu (išskyrus "mylimą" teisės istoriją). Nežinau kaip dabar laiko teisės istoriją, bet kai pati laikiau, buvo žodžiu. doh.gif Ir per administracinio proceso teisės egzaminą (man taip atrodo, dabar jau neprisimenu verysad.gif ) leido naudotis administracinių teisės pažeidimų kodeksu. Tikrai bijau pameluoti, gal kas prisimins ir mane pataisys.
Ir kodekso man regis nė neprireikė. Geriausia mokytis iš dėstytojo duotų lapų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 02 18, 20:59)
Sveikos teisininkai 4u.gif Gal galite padėti atsakyti į šios klausimus?Pati aš teisės ne studijuoju, bet turim teisės pagrindus doh.gif
1.Pacientui, likus kelioms minutėms iki jo išvežimo operacinę operuoti, pateikiama
kelių lapų sutikimo teikti jam sveikatos priežiūrą ir slaugą forma.
Kokia paciento teisė šiuo atveju galėtų būti pažeista? Atsakymą pagrįskite Pacientų teisių ir žalos sveikatai atlyginimo įstatymo konkrečiu straipsniu ir jo dalimi.
2.Kada informacija apie paciento sveikatos būklę gali būti suteikiama jo sutuoktiniui?
Atsakymą pagrįskite Pacientų teisių ir žalos sveikatai atlyginimo įstatymo konkrečiu
straipsniu ir jo dalimi.
3.Pamąstykite ir atsakykite, kodėl paciento konsultavimas ir apžiūra turėtų būti
konfidencialūs?
Maždaug atsakiau ,bet bijau ,kad nebutu neteisingai blush2.gif

Atsiversk Pacientų teisių ir žalos sveikatai atlyginimo įstatymą - rasi atsakymus mirksiukas.gif Ten visos pacientų teisės aprašytos.
Atsakyti
QUOTE(MoonbeaM @ 2010 02 18, 23:30)
Atsiversk Pacientų teisių ir žalos sveikatai atlyginimo įstatymą - rasi atsakymus mirksiukas.gif Ten visos pacientų teisės aprašytos.

aš suradau,bet bijau ką nors praleisti.Ypač nežinau kaip atsakyti į 3-ą klausimą.Į pirmus du atsakiau.Man atrodo ,kad ten gal dar ne tik pacientų teisės įstatymas tinka,gal dar koks turi būti?butu faina jei teisininkai patartu :4u:Jei nesunku mergaitės padėkit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 18 vasario 2010 - 23:03
QUOTE(berniukumama @ 2010 02 18, 17:25)
Nezinau kaip dabar, bet pernai tai uzskaitinejo, nebutinai dirbantiems teisini darba. Gali buti susije su personalo valdymu, kazkokiu dokumentu rengimu ir panasiai. Kai kam zinau, kad net dirbant administratores darba uzskaite, nes daugmaz darbo pobudis susijes su dokumnetu ruosimu ir apskaita. As dirbu ne visai teisini darba, bet dalis darbo susije ir su siuo reikalu, o kita dalis su projektais, ir man be jokiu problemu uzskaite, pasikalbejom su destytoja ir tiek.
As tik noreciau patarti, kad jeigu tik imanoma, geriau visa praktika is karto atsiskaityti, nepasilikti 4 kursui, nes turesit ka daryt ir be praktiko

LAbai Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2010 02 18, 22:44)
aš suradau,bet bijau ką nors praleisti.Ypač nežinau kaip atsakyti į 3-ą klausimą.Į pirmus du atsakiau.Man atrodo ,kad ten gal dar ne tik pacientų teisės  įstatymas tinka,gal dar koks turi būti?butu faina jei teisininkai patartu :4u:Jei nesunku mergaitės padėkit ax.gif

Taigi prie 1 ir 2 klausimų aiškiai parašyta, atsakymą pagrįskite ..... įstatymu, jo straipsniais. Tai nėra apie ką ir svarstyti. Skaitai tą įstatymą, randi tinkantį straipsnį ir pagrindi. O atsakydama į 3 klausimą turi apsvarstyti ir argumentuoti.
Galite pasinaudoti internetu, tikrai rasite atsakymą. Šiaip užduotis tokia, kaip čia pasakius, vidurinės mokyklos lygio, tai tikrai galite pati išspręsti.

Dabar klausimėlis ketvirtakursėms. Ar buvote kas vakar ES ir TT konsultacinėse paskaitose? Ką dėstytojos kalbėjo? Kokia egzamino forma, iš ko geriausia mokytis, į ką atkreipti dėmesį?
Atsakyti
QUOTE(Chamelione @ 2010 02 18, 13:35)

QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 18, 20:35)
Pas Mikulską gali būti įvairiai su laikymu, kaip jis sugalvos tuo metu. Kiek man pasakojo, berods gerbiama Satide, kai ji ėjo laikyti gavo testą ir kelis atvirus klausimus, o kai aš ėjau ir su manimi būrelis žmonių, visų klausinėjo žodžiu. Man atrodo jam labiau patinka klausinėti žodžiu, kad nereikėtų po to papildomai gaišti laiko skaitant, todėl tikiu, kad, laikant iš anksto, gali klausinėti žodžiu.  Ir per administracinio proceso teisės egzaminą (man taip atrodo, dabar jau neprisimenu  verysad.gif ) leido naudotis administracinių teisės pažeidimų kodeksu. Tikrai bijau pameluoti, gal kas prisimins ir mane pataisys.
Ir kodekso man regis nė neprireikė. Geriausia mokytis iš dėstytojo duotų lapų  rolleyes.gif

Chamelione, į Jūsų klausimą kaip ir Akacijaorama atsakė, aš tik norėjau patikslinti, kad mano laikymas buvo pernai gegužės mėn, o tokią taktiką dėstytojas matyt pasirinko, nes kol mes rašėm testą dar kita grupė laikė AT spec. egzą tai jis su jais užsiėmė, o paskui dar mums atvirų klausimų pavarė. Aš per egzaminą nesinaudojau niekuo 4u.gif Gal kas turės "šviežesnių" įspūdžių mirksiukas.gif

QUOTE(mėnulis @ 2010 02 19, 10:02)

Dabar klausimėlis ketvirtakursėms. Ar buvote kas vakar ES ir TT konsultacinėse paskaitose? Ką dėstytojos kalbėjo? Kokia egzamino forma, iš ko geriausia mokytis, į ką atkreipti dėmesį?

ES bus 12 testo klausimų, rodomu ekrane(kaip DT egzas). Gali būti uždavinio tipo situacija viena ar dvi, tai is jos bus pateikti klausimai. Atsakymas teisingas tik vienas.
TT bus 5 atviri klausimai. Atsakymui skiriama tik 5 min. Mokytis ne pagal programą o pagal 5 seminarų planus, kurie yra katedros tinklapyje .
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 02 19, 11:48)
Chamelione, į Jūsų klausimą kaip ir Akacijaorama atsakė, aš tik norėjau patikslinti, kad mano laikymas buvo pernai gegužės mėn, o tokią taktiką dėstytojas matyt pasirinko, nes kol mes rašėm testą dar kita grupė laikė AT spec. egzą tai jis su jais užsiėmė, o paskui dar mums atvirų klausimų pavarė. Aš per egzaminą nesinaudojau niekuo  4u.gif Gal kas turės "šviežesnių" įspūdžių  mirksiukas.gif
ES bus 12 testo klausimų, rodomu ekrane(kaip DT egzas). Gali būti uždavinio tipo situacija viena ar dvi, tai is jos bus pateikti klausimai. Atsakymas teisingas tik vienas.
TT bus 5 atviri klausimai. Atsakymui skiriama tik 5 min. Mokytis ne pagal programą o pagal 5 seminarų planus, kurie yra katedros tinklapyje .

Pas ka jus laikot TT ir ES?
Mums dar tik bus izangines, bet jau reikia po truputi skaitineti.
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 18, 21:35)
Pas Mikulską gali būti įvairiai su laikymu, kaip jis sugalvos tuo metu. Kiek man pasakojo, berods gerbiama Satide, kai ji ėjo laikyti gavo testą ir kelis atvirus klausimus, o kai aš ėjau ir su manimi būrelis žmonių, visų klausinėjo žodžiu. Man atrodo jam labiau patinka klausinėti žodžiu, kad nereikėtų po to papildomai gaišti laiko skaitant, todėl tikiu, kad, laikant iš anksto, gali klausinėti žodžiu. O laikant tada, kada priklauso sesijos metu, bus tikrai raštu, nes visų jis nespės apklausti per pusantros valandos, o ir kažkur berods parašyta, kad visi egzaminai laikomi raštu (išskyrus "mylimą" teisės istoriją). Nežinau kaip dabar laiko teisės istoriją, bet kai pati laikiau, buvo žodžiu.  doh.gif Ir per administracinio proceso teisės egzaminą (man taip atrodo, dabar jau neprisimenu  verysad.gif ) leido naudotis administracinių teisės pažeidimų kodeksu. Tikrai bijau pameluoti, gal kas prisimins ir mane pataisys.
Ir kodekso man regis nė neprireikė. Geriausia mokytis iš dėstytojo duotų lapų  rolleyes.gif

O kas cia per jo duoti lapai? gal kartais turit issisaugojus? nes mums tai jis nieko nedave, bandau mokintis is nuotoliniu, jei kartais turetumet buciau dekinga jei persiustumt dominyka89@gmail.com 4u.gif
Atsakyti