as irgi jokiu jo lapu neturiu, tai jei kas turit buciau dekinga christi@centras.lt
ir man labai prasau tu lapu... agne.kuiziniene@gmail.com

QUOTE(My.Vica @ 2010 02 19, 14:31)
O kas cia per jo duoti lapai? gal kartais turit issisaugojus? nes mums tai jis nieko nedave, bandau mokintis is nuotoliniu, jei kartais turetumet buciau dekinga jei persiustumt dominyka89@gmail.com 

Papildyta:
QUOTE(Chamelione @ 2010 02 19, 14:37)
as irgi jokiu jo lapu neturiu, tai jei kas turit buciau dekinga christi@centras.lt
Papildyta:
QUOTE(agne.vln @ 2010 02 19, 14:40)
Deja, kompiuteryje tų lapų neturiu. Dėstytojas buvo davęs atsišviesti. Nebuvot paskaitose? Jei neturit, manau bus galima atsišviesti per konsultacines paskaitas. Mano dauguma kursiokų taip ir darė.
as kadangi istojau i III kursa, tai man ATP paskaitu nebuvo, o si dalyka kaip skirtumini turiu issilaikyti, tai lapus nelabai kaip nusimato gauti

QUOTE(Chamelione @ 2010 02 19, 14:48)
as kadangi istojau i III kursa, tai man ATP paskaitu nebuvo, o si dalyka kaip skirtumini turiu issilaikyti, tai lapus nelabai kaip nusimato gauti 

Hmmm, gal pabandykit paklausti dėstytojo el. paštu kaip būtų galima gauti tuos lapus arba iš ko mokytis, arba nueikit į katedrą, gal metodininkė turės tuos lapus

QUOTE(akacijaorama @ 2010 02 19, 14:43)
Papildyta:
Papildyta:
Deja, kompiuteryje tų lapų neturiu. Dėstytojas buvo davęs atsišviesti. Nebuvot paskaitose? Jei neturit, manau bus galima atsišviesti per konsultacines paskaitas. Mano dauguma kursiokų taip ir darė.
Papildyta:
Dekuj, reikes pasiklausinet gal kas tures, o per paskaitas jis apie konspektus tik minejo, bet atsisviest nieko nedave

QUOTE(Satide @ 2010 02 19, 11:48)
ES bus 12 testo klausimų, rodomu ekrane(kaip DT egzas). Gali būti uždavinio tipo situacija viena ar dvi, tai is jos bus pateikti klausimai. Atsakymas teisingas tik vienas.
TT bus 5 atviri klausimai. Atsakymui skiriama tik 5 min. Mokytis ne pagal programą o pagal 5 seminarų planus, kurie yra katedros tinklapyje .
TT bus 5 atviri klausimai. Atsakymui skiriama tik 5 min. Mokytis ne pagal programą o pagal 5 seminarų planus, kurie yra katedros tinklapyje .
Labai ačiū už informaciją.
Peržiūrėjau tuos TT seminarų planus. Ten jų 10 temų. tai taip išeina, kad mokytis reikia pagal 1,2,3,4,5 temas?
Laikiau pas Mikulska APT, galiu patvirtint, kad per paskaitas tikrai saunus, jei nenori nieko naudingo isgirst, nes ten tik vieni juokeliai buvo. O per egzamina du klausimai (vienas lengvas, kitas-nelabai) ir sake, kad jei vieno nezinot, tai antra pilnai parasykit ir 5 tikrai bus. Tiesa, dvi ar kelias ten paneles pagavo su sperom, tai kuo baigesi net ir nezinau, nes visi buvom ispeti net nebandyt ju issitraukt. Kiek pamenu, patare pasiskaityt ir bent kiek moketi-Administraciniu bylu teisenos istatyma, zinoti kas yra adm.procesas, salys, kokie teismai nagrineja bylas.
sekmes.
sekmes.

QUOTE(Chamelione @ 2010 02 18, 13:35)
gal kas laikete administracinio proceso teises egzamina pas Mikulska, tai kokia forma vyksta egzaminas, ar leidzia kuom naudotis ir pan.
QUOTE(My.Vica @ 2010 02 18, 18:31)
Mane irgi domina sis destytojas
per paskaitas lyg minejo, jog einant laikyti is anksto egzaminuoja zodziu, o kaip vyksta egzaminas einant su visu kursu nezinau, galvoju eit laikyt is anksto 

QUOTE(mėnulis @ 2010 02 19, 14:47)
Labai ačiū už informaciją.
Peržiūrėjau tuos TT seminarų planus. Ten jų 10 temų. tai taip išeina, kad mokytis reikia pagal 1,2,3,4,5 temas?
tik 5 pirmas

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 02 19, 18:09)
mergaites, cia pas kuri dest. ruosiates TPT egz.?
QUOTE(berniukumama @ 2010 02 19, 13:09)
Pas ka jus laikot TT ir ES?
Mums dar tik bus izangines, bet jau reikia po truputi skaitineti.
Mums dar tik bus izangines, bet jau reikia po truputi skaitineti.
ES- Banevičienė
QUOTE(Spurgute_08 @ 2010 02 19, 18:05)
mergaites, cia pas kuri dest. ruosiates TPT egz.?
TT- Trofimovienė
QUOTE(Chamelione @ 2010 02 19, 13:48)

man APT buvo irgi kaip skirtumas, neturėjau jokių lapų, mokiausi iš nuotolinių ir administracinių bylų teisėnos įstatymo

Agoja, laikiau pas Girdenį bendrą dalį, bet nežinau kokių Jums atsiliepimų reikia ...