Mane is koto vercia beveik visu vyru paaiskinimai: Mieloji,nieko nebuvo...
Arba: Tai tavo fantazijos....
Manau tai moteriska intuicija,kai pradedi jaus net pirstu galiukais,kad kazkas ne taip.
Juk gyveni su zmogum,atrodo pazysti ji gerai,bet pasirodo klydai
Sunku,labai sunku prismaugt ta kirmina kuris grauzia sirdi...
žinau toki posakį: kas nori išlaikyti , tas netenka. kas paleidžia su šypsena, tą stengiasi išlaikyti.. manau verta pamastyti apie tai
QUOTE(gėlukė @ 2005 11 20, 22:00)
žinau toki posakį: kas nori išlaikyti , tas netenka. kas paleidžia su šypsena, tą stengiasi išlaikyti.. manau verta pamastyti apie tai 
Iš tiesų geriau viską stebėti ir krautis galvon, nei užvarius į kampą išprovokuoti žmogų priimti sprendimą gal ir nepalankų moteriai. O tas, kuris laksto ar turi poreikį nuklysti į dviprasmybes vistiek ras būdą tą padaryti.
QUOTE(erborista @ 2005 11 06, 12:49)
Į nežinomą nr. gali ir neatsiliepti, bent jau aš niekada neatsiliepiu
O jei iš tiesų jis neištikimas, tai gali būti davęs Dia jos nr., kad žinotų, jog nereikia atsiliepti
Ai, detektyvai gaunasi
Man patiko renax pasiūlymas 
Aš ne į temą visai, bet negaliu suprast tokių žmonių, kurie neatsiliepia į nežinomus skambučius. O jeigu tau ar tavo artimam žmogui nutiko kokia nelaimė ir skambinama iš svetimo telefono, o kažkas neatsiliepia, nes mat tai nežinomas numeris...
QUOTE(meskule @ 2005 11 15, 09:20)
jetau,merginos.kas daros ant sio margo svieto?
atvirai ire nuosirdziai pasakykit ar yra bent viena 101 procentu pasitikinti savo vyru?gali neatsakyt tos,kurios dar medaus menesiu gyvena.atsakykit,kurios kartu jau esat trecius metus ir daugiau
atvirai ire nuosirdziai pasakykit ar yra bent viena 101 procentu pasitikinti savo vyru?gali neatsakyt tos,kurios dar medaus menesiu gyvena.atsakykit,kurios kartu jau esat trecius metus ir daugiau
as jau 12 metu pasitikiu, 100 ir net 200 proc. kad taip bus visada, galvos neguldau, gyvenime visko pasitaiko, ir vidurinio amziaus krize gali netiketai uzeiti
QUOTE(gama @ 2005 11 21, 18:06)
as jau 12 metu pasitikiu, 100 ir net 200 proc. kad taip bus visada, galvos neguldau, gyvenime visko pasitaiko, ir vidurinio amziaus krize gali netiketai uzeiti
. bet iki sios dienos as esu visiskai uztikrinta ir rami. as jo nesekioju, sms netikrinu, kiseniu paslapcia irg nekraustau. nes ir taip zinau, kad nieko 'gero' ten nerasiu, tai ir neidomu. net nzn, kaip reaguociau i jo nuejima i kaire
dabar galvoju, kad islikciau rami ir isdidi, kad net stengciaus per daug neimti i sirdi. bet, cia tik 'sausa teorija', gal istikruju butu kalnai
ir dyydele depresija.
As tau linkiu niekada to nepatirti!
Patikek,po tokiu bjaurysciu ilgai grauzia:o gal?Kai taip atsitinka,tik tada tikrai pazysti tave uzpludusius jausmus
QUOTE(Ašara @ 2005 11 21, 13:24)
Aš ne į temą visai, bet negaliu suprast tokių žmonių, kurie neatsiliepia į nežinomus skambučius. O jeigu tau ar tavo artimam žmogui nutiko kokia nelaimė ir skambinama iš svetimo telefono, o kažkas neatsiliepia, nes mat tai nežinomas numeris...
Turiu tam rimtą priežastį
as pasiurpusi... kokia jus teise turite landzioti po asmeninius vyro daiktus... skaitineti zinutes ir t.t... o tuo labiau skambinti is kitu numeriu aniems numeriams, kad suzinoti kazka.. tai bjaurus ir purvinas uzsiemimas..jums patiktu, kad jusu vyras, kaip snipas knistusi jusu telefone?! gerai rusai sako: menshe znaesh, krepche spish... Jei nesako, reiskia neturit zinoti.. ir jei prigaunate vyra, tai jis tikrai nepagalvos apie tai, kaip daugiau to nedaryti, bet jis galvos kaip daryti, kad nesuzinotumet daugiau.. sau daugiau rupesciu darot, galvos kvarsinimo ir nervu gadinimo....baisu...
QUOTE(POLLY @ 2005 11 22, 11:47)
as pasiurpusi... kokia jus teise turite landzioti po asmeninius vyro daiktus... skaitineti zinutes ir t.t... o tuo labiau skambinti is kitu numeriu aniems numeriams, kad suzinoti kazka.. tai bjaurus ir purvinas uzsiemimas..jums patiktu, kad jusu vyras, kaip snipas knistusi jusu telefone?! gerai rusai sako: menshe znaesh, krepche spish... Jei nesako, reiskia neturit zinoti.. ir jei prigaunate vyra, tai jis tikrai nepagalvos apie tai, kaip daugiau to nedaryti, bet jis galvos kaip daryti, kad nesuzinotumet daugiau.. sau daugiau rupesciu darot, galvos kvarsinimo ir nervu gadinimo....baisu...
jei baisu -uzsimerk
butu kvaila nieko nedaryti-zinant ar nujauciant...apsimesti ir gyventi toliau???
va cia tai baisu...arba tiesiog kvaila
jei reikes viska iskraustysiu,jei reikes ir paskambinsiu kazkam..ir man nusispjaut ka jis pagalvos...reikia galvoti pries zengiant toki zingsni,o ne tada kai zmona aptinka kazka intriguojancio....
nematau nei gedos,nei baisaus kazko...kaip kam...vieniems geriau apsimesti kad ant ju galvos niekas nesika,o kitiems lengviau atsistoti ir ta visa suda nusimesti
QUOTE(POLLY @ 2005 11 22, 11:47)
[color=green]menshe znaesh, krepche spish... color]
aš nenorėčiau būti tokia kvailutė-onutė, kuri nieko nežino ir yra patenkinta savo bl*dūniukiu vyreliu.
kai žinai tiesą, tai nors gali pasirinkti su kuo miegoti ar nemiegoti
Nuotaikos praskaidrinimui
Jūreivio gyvenimas buvo paprastas.
>>>
>>> Parplaukia, būdavo, jis paryčiais į savo uostą, paskambina žmonai,
>>> ji paruošia jam vakarienę, meiliai sutinka...
>>>
>>> Paskui jūreivis stovi balkone, rūko ir mąsto: Koks gražus mano
>>> gyvenimas.
>>>
>>> Bet kartą nutiko taip, kad jo laivas parplaukė naktį, o jis kaip
>>> tyčia kišenėje nerado dviejų kapeikų paskambinti iš automato žmonai.
>>>
>>> Grįžo nepaskambinęs. Rado žmoną saldžiai miegančią su meilužiu.
>>>
>>> Jūreivis jau buvo begriebiąs kirvį, bet staiga apsigalvojo.
>>>
>>> Išėjo į gatvę, pasigavo taksi, nuvažiavo išsikeisti pinigų, įmetė
>>> dvi kapeikas į automatą ir paskambino žmonai.
>>>
>>> Kai atvyko į namus, ji jo jau laukė su karštu valgiu, smagi,
>>> besišypsanti.
>>>
>>> Išėjo jūreivis į balkoną parūkyti.
>>>
>>> Mąsto: Štai kaip gražiai aš gyvenu. O, kai pagalvoji, dėl dviejų
>>> kapeikų galėjau sugriauti gyvenimą ir sau, ir jai...
>
>
Jūreivio gyvenimas buvo paprastas.
>>>
>>> Parplaukia, būdavo, jis paryčiais į savo uostą, paskambina žmonai,
>>> ji paruošia jam vakarienę, meiliai sutinka...
>>>
>>> Paskui jūreivis stovi balkone, rūko ir mąsto: Koks gražus mano
>>> gyvenimas.
>>>
>>> Bet kartą nutiko taip, kad jo laivas parplaukė naktį, o jis kaip
>>> tyčia kišenėje nerado dviejų kapeikų paskambinti iš automato žmonai.
>>>
>>> Grįžo nepaskambinęs. Rado žmoną saldžiai miegančią su meilužiu.
>>>
>>> Jūreivis jau buvo begriebiąs kirvį, bet staiga apsigalvojo.
>>>
>>> Išėjo į gatvę, pasigavo taksi, nuvažiavo išsikeisti pinigų, įmetė
>>> dvi kapeikas į automatą ir paskambino žmonai.
>>>
>>> Kai atvyko į namus, ji jo jau laukė su karštu valgiu, smagi,
>>> besišypsanti.
>>>
>>> Išėjo jūreivis į balkoną parūkyti.
>>>
>>> Mąsto: Štai kaip gražiai aš gyvenu. O, kai pagalvoji, dėl dviejų
>>> kapeikų galėjau sugriauti gyvenimą ir sau, ir jai...
>
>
As suprantu tikrinima, jei tik to tereikia, kad skirtumeis. Taciau listi i kito zmogaus asmenine erdve tam, kad isgirsti "nieko nera, as tave myliu". Ir tada kaltinti visus, kad ne tokia zinute parase, ne tuo laiku paskambino, nu visi kalti. O kaip paskui gyventi kartu?