Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reaguoti į keistas sms vyro telefone?

taip iseitu, kad as irgi "nemyliu", nes ne sykio nesu tikrinusi draugo daiktu g.gif

Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 11 09, 19:02)
Labai pritariu. Tk nereikia sakyti, kad privatumas gali buti tik tose seimose, kurios nesidalina mobiliais telefonais ir netikrina (tycia ar ne) vienas kito kiseniu. Savo vyro pinigine, telefona ir kisenes zinau is kasdienio gyvenimo, bet tie dalykai ir jam paciam neasocijuojasi su labai jau saugoma "privacia erdve". As ir pati privatuma suprantu kitaip.

Beje, pats temos pavadinimas viska pasako - slaptas telefonas nuo zmonos. Jei tektu gyventi su tokiu privatumu praktikuojanciu vyru, tai buciau laimingesne viena doh.gif

Pritariu. Labai gerai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 11 09, 21:55)
o jei ir turi gyvenime kažką savo ir slapto, tai nesi vertas žmonos ar vyro pagarbos dėl to.?Kiekvienas žmogus individualus ir su savais keistumais mirksiukas.gif Jei aš kažko nemėgstu, tai nebūtinai reiškia, kad jau kažką slepiu...Pvz. daugelis nemėgsta, kai darbo metu ar darant kažką namie atsistojama už nugaros ir žiūrima..gal kiti nelabai gali toleruoti knisimąsi po daiktus. Aš tokia esu. Nežinau iš kur toji "problema", bet mane klaikiai erzina, kai tarkim atėjęs pakalbėti bendradarbis nevalingai pokalbio metu kilsteli kokį popierių nuo darbo stalo ax.gif Tą patį aš atsinešiau į šeimą doh.gif Man klaikiai reikalinga erdvė apie mane ir mano neliečiami daiktai cool.gif Mano daiktus imti galima, bet nerekomenduojama biggrin.gif

Ne į temą čia, bet mane žiauriai parina, kai man kažką darant žiūri per petį.. Tik iki šiol nelabai kas supradavo kai taip pasakydavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lee* @ 2005 11 11, 09:31)
ne,tikrai del savo isvaizdos nekompleksuoju - zinau, kad esu patraukli.O del jautrumo taip- labai, gal net perdetai.Plius, dar pms buvo, tai jau kiekvienas dalykas galejo uzgauti. Dabar tai suprantu, kad tai ju problema.Tik nesuprantu, kaip jie gales aukleti vaikus, kaip su tevais bendrauja?Siaubas...

QUOTE(Liepsnita @ 2005 11 11, 17:56)
Ne į temą čia, bet mane žiauriai parina, kai man kažką darant žiūri per petį.. Tik iki šiol nelabai kas supradavo kai taip pasakydavau smile.gif

Man irgi labai nepatinka. O mano vyras tai visada pasako stovetojui: "ne stoi nad dushoi" thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau ne visiškai visą temą,bet vis tiek pasisakysiu.Mano nuomone,ieškojimas "kažko" ir naudojimasis daiktais ar skalbinių patikrinimas prieš skalbiant yra visiškai du skirtingi dalykai.Taip pat tikrai nesuprasiu kaip galima atrašinėti ne į savo žinutes ir dar jam to nežinant blink.gif ir tikrai nemanau,kad čia yra kažkoks kovojimas už savo meilę,o paprasčiausiais negerbimas savo artimo. Į tą patį kambarį įeiti jei uždarytos durys taip pat nematau problemos,jei nori pabūti vienas,pasako,tai aš ir išeinu iš kambario.Paėmimas kokio nors reikalingo daikto iš rankinuko,kišenės ar panašiai....Na reikia tai ir pasiimi,bet ne knisiesi,rausiesi "avdrug" kažką rasi blink.gif Moteriško gudrumo nei per kur neįžvelgiu,o tik moterišką kvailumą per visą pilvą.Asmeniškai niekam netaikau to,man susidarė tokia nuomonė ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu``tave: 12 lapkričio 2005 - 14:11
QUOTE(slaptas_vardas_extra_atvejams @ 2005 11 06, 12:53)
mielos supermamietes
<...>

O tavo vyras ne kompiuteristas, netyčia (čia sprendžiu iš "nuvežė kompiuterį" ir medžioklės laiko biggrin.gif)? Jei taip, tada labai nesijaudinčiau. Maniškis (kompiuteristas biggrin.gif) rudenį išvis namie beveik nesilanko per visokias "chaltūras", o kiek nedviprasmiškų sms'ų gauna, tai su savo pavydu (o pavydi esu nerealiai, bet čia jau ne jūsų reikalas) galėjau negyvai užsipavydėt jau biggrin.gif Bet aš žinau, kad tai klientai(-ės), ir tiek. Niekada neskaičiau savo brangiausiojo žinučių (nors meluoju, kelis kart skaičiau (nieko neieškojau, jis pats davė skaityt), bet tai buvo sveikinantys sms'ai, tai nesiskaito, manau), ir net laiškų, kuriuos jam rašė buvusiosios, nors jis ir neprieštaravo, kad skaityčiau. Tiesiog.. Net jei neturėčiau ką slėpti, nelabai džiūgaučiau, jei maniškis skaitytų mano asmeninius pranešimus. Todėl ir pati nekišu nosies kur nedera, o jei kyla koks klaustukas, tiesiog paprašau paaiškint, ką ne taip supratau. Juo labiau, net ir didžiausio pavydo akinama, širdele visada jaučiu, kad klystu. Dėl pavydo (savo) jau esu praradus vieną man labai brangų žmogų, ir dabar, jau mąstant blaiviu protu, tikrai nenorėčiau prarasti pačio brangiausio.
Ta va, mieloji, tikiuosi, kad viską išsiaiškinsit ir nebereiks daugiau kankintis ir ašarot wink.gif
Atsakyti
Niu nezinau...
Pas mus tai mes vienas kito mobiliakais naudojames kaip savais ...
Jei bunu kur isejus ar siaip ir jei kas skambina ar raso
jis visada akelia ar atraso ... Ir nieko cia blogo nematau ...
Jei tureciau ka slepti, tai tada tkrai matyciau laugh.gif ..
O siaip, diedai visada sugalvos kokiu atmasku ir liksi tu triusio vietoj ...
taigi reik gauti is pirmo nenugincijamu irodymu, o tada jam statyt ragus biggrin.gif ..

Atsakyti
is tiesu tai visos tokios situacijos yra labai dviprasmiskos, kad butu vertinamos vienareiksmiskai. as manau, kad jei yra pagrindo, tai moteriskes ir tikrina savo vyrus. taip pat manau, kad tai... beprasmiska. kuo daugiau spausi i kampa, tuo labiau jis nores na levo.
taigi, asmeniskai as neisivaizduoju gyvenimo su zmogum, kuri reikia ganyti schmoll.gif t.y. tikrinti jo sms'us, kisenes, sekti, ka ir kada veikia doh.gif marazmas kazkoks, debilizmas, o ne gyvenimas.
o zmogus saugantis savo privat erdve labai skiriasi nuo zmogaus, saugancio savo paslaptis. pvz, pirmasis labai nejaukiai jausis kai ciupinesi jo akinius, nosine, paimsi tusinuka ir kt. daiktelius. o antrasis prabils apie asmenine erdve tik tuomet, kai paimsi jo mobilu telefona, ar kita daikta, kuris gali buti ikalciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SMV @ 2005 11 13, 14:05)

o zmogus saugantis savo privat erdve labai skiriasi nuo zmogaus, saugancio savo paslaptis. pvz, pirmasis labai nejaukiai jausis kai ciupinesi jo akinius, nosine, paimsi tusinuka ir kt. daiktelius. o antrasis prabils apie asmenine erdve tik tuomet, kai paimsi jo mobilu telefona, ar kita daikta, kuris gali buti ikalciu mirksiukas.gif

Labai teisingai pastebėjai, kad žmogui būtina asmeninė erdvė. Yra dalykų, kurie nemalonūs jei kas stovėtų už nugaros ir tikrintų, nors juose nėra jokios paslapties. Tarkim, kad ir rašliavos forumuose, nežinau ar norėčiau viską viską žinoti ko gi manasis kur prirašė. Jau jeigu užkibs, jokiomis kontrolėmis nesukontroliuosiu. Bjauriausia turbūt, kai vienas pasitiki ir gerbia kitą asmenį, o tas dėl savo nebrandumo jaučia poreikį kažką daryti už nugaros ir jaučiasi kažkoks nugalėtojas, jei ką nuslėpė. Čia maždaug kaip "nesakysiu mamytei"- toks infantilumas.Bet tikriausiai kalbame ne apie tokius kompleksų užsmaugtus vargšelius.
Atsakyti
taigi, kiekvienam is musu reikalinga kazkokia asmenine ergve, bet jei kuris nors ta erdve naudoja kaip erdve nuklydimams, tai vadinasi turim reikala su nebrendyla. o cia ne apie didvyrius daina ir ju "garbinga" kelia. jei salia toks zmogus - pagalvokime, kam slaistome savo laika.
ir kitas atvejas - kai zmogus turi savo erdve, o kitas nuolat i ja lenda, nes jam dievagojasi, kad jei tik neikis ten savo ilgos snargletos nosies, tai ja ikis buratinas ir antroji puse butinai nueis na lievo, tai irgi nieko gero schmoll.gif schmoll.gif

isvada - kovokim uz savo asmenine erdve ir neliskim i svetima thumbup.gif o pradekim nuo saves ir nuo savo vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Perskaiciau beveik visa tema ir man kilo noras pasidalinti savo mintimis....
As gyvenu su vyru,man nepirma santuoka ir jam taip pat.
Mano drangiausias bendraudavo sms su kai kuriomis savo ex.Atrodo pasikalbejome , issiaiskinome, kad ne vienam tai nepatiktu, kad tai darytume, bet...Tai tesese toliau....Tada as pameginau tapti draugemis su jo exs...Jos pradejo lankytis pas mus namuose, zinau -labai rizikavau, bet sms pasibaige, mano brangiausias stengiasi kuo greciau dingti is namu, kai viena is ju perzengia slenksti...Dabar draugyste su buvusiosimis pasibaige, sms rasimai taip pat...Tik nezinau ar ilgam... g.gif
Atsakyti
faticha, o ko siekei, bandydama savo vyro ex paversti savo draugemis? g.gif
Atsakyti