Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reaguoti į keistas sms vyro telefone?

jetau,merginos.kas daros ant sio margo svieto? g.gif
atvirai ire nuosirdziai pasakykit ar yra bent viena 101 procentu pasitikinti savo vyru?gali neatsakyt tos,kurios dar medaus menesiu gyvena.atsakykit,kurios kartu jau esat trecius metus ir daugiau schmoll.gif
Atsakyti
As pasitikiu smile.gif
Zinau kad niekada niekur nejo biggrin.gif Gyvenam jau 12 metai eina biggrin.gif biggrin.gif
O jis zino kad jei nueitu iskart suzinociau smile.gif
Siaip as jo kiseniu netikrrinu ( nebent skalbt reik o jis tingi is ju iskraustyt viska bet ten didziausias lobis kruva centu ir kabliukai )
Nes jei noretu eit pas ji darbas toks kad galetu ir nezinociau biggrin.gif
Atsakyti
aš maniau kad mano vyras angeliukas, bet pasirodo velnias ax.gif ir juo bandau pasitikėt bet kad jis vis kažką padaro netaip ir mano pasitikėjimas juo dingsta g.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi kad yra moteriškių dar pasitikinčių savo vyrais.Buvo ir man kad pasitikėjau, bet deja, bėgant laikui visa tai išnyko. Liūdna kai nepasitiki savu žmogumi.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2005 11 15, 21:04)
Džiaugiuosi kad yra moteriškių dar pasitikinčių savo vyrais.Buvo ir man kad pasitikėjau, bet deja, bėgant laikui visa tai išnyko. Liūdna kai nepasitiki savu žmogumi.

Džiaugiuosi ir aš thumbup.gif . Aš saviškiu irgi nebepasitikiu 100%...ką jau čia 100, gal net 50 nebeliko sad.gif. Seniau buvo atvejų, kai patikrindavau jo mobilų (kai grįždavo paryčiais)...ir buvo atvejų, kai sužinojau tai, ko geriau būtų nežinoti (nors jis paskui dievagojosi, kad "nieko ten nebuvo, nieko blogo jis nedarė"). Ir vieną dieną pagalvojau, kad neverta gadinti sau nervų...Nuo to laiko nebetikrinu nei mobilaus, nei kišenių. O kam? Kad dar labiau sumažinti pasitikėjimo procentą? Tegu jis turi savo paslapčių (jei nori jų turėti), aš irgi turiu savo blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2005 11 06, 13:03)
Gal reikėtų abiems kartu susėdus padaryti jausmų "inventorizaciją", prisiminti prieš keletą metų vienas kitam duotą pažadą ir paklausti, ar dar ne metas žiūrint į akis vėl prisiekti ištikimybe ar prisipažinti...

gera ideja, buvo ir man panasiu situaciju, gaila, kad kinkos kartais pasidaro per skystos blink.gif
Atsakyti
Ash pasitikiu-VISISHKAI thumbup.gif Jei pasitikejima sugriaus-tada sugriaus, o kolkas nera priezhaschiu manyti kitajp. Zhinau daugybe vyru, kuriais pasitiket neimanoma, bet visaj nesutinku su teorija-VISI JIE TOKIE. Su tuo nesutinku wink.gif
Atsakyti
Aš saviškiu nei pasitikiu-nei nepasitikiu (kartu 2,5 metų). Bet iki telefonų tikrinimo dar nenusiritom (sorry). Tiesa, draugystės pradžioje jis patikrino mano telefoną, rado ko nereikia, vos neišsiskyrėm. Moralas - jis nebesiknisa po mano telefoną, aš nepalieku telefone nieko, ko nereikia... g.gif žinoma, nervina, kai jam skambina sekretorė arba (jis man pats parodė) parašo sms - "ką veiksi savaitgalį?" bet tai ką dėlto scenas kelt? mano nuomonė tokia - jei norės, tai ir susiras ką nors, ir išeis, ir jokie pavadėliai nepadės... iš savo patirties žinau...
Atsakyti
Va būtent. Jei norės, tai susiras, ar dabosi, ar ne.. Gi 24/7 nelakstysi paskui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 16 lapkričio 2005 - 19:26
QUOTE(meskule @ 2005 11 15, 11:20)
jetau,merginos.kas daros ant sio margo svieto? g.gif
atvirai ire nuosirdziai pasakykit ar yra bent viena 101 procentu pasitikinti savo vyru?gali neatsakyt tos,kurios dar medaus menesiu gyvena.atsakykit,kurios kartu jau esat trecius metus ir daugiau schmoll.gif

Gyvenu su savo mylimu vyru jau 15metu verysad.gif ir 13 is ju juo pasitikejau visiskai,kol ne vienas toks netiketas ivykis.Mudvieju antram suneliui buvo gal menesis,vakare paemiau ant stalo gulinti jo mobilu telefona,galvoju paziuresiu gal kas dar pasveikino su naujo zmogucio atsiradimu.... smile.gif Niekada nenarsiau vyro telefono,niekada neskaiciau sms schmoll.gif uzkliuvo nepazystamas telefono numeris,atsiverciau zinute...Mielasis,tai gal siandien susitiksim? verysad.gif Kojos ir rankos pradejo drebet.Kai paklausiau jo kas cia per sms? mega_shok.gif Nu tipo jis nieko nezino mega_shok.gif mega_shok.gif Tipo paklydo...Netikiu,tikrai netikiu.Gal blogai,bet moteriska nuojauta sako ka kita... brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(zuijkis @ 2005 11 16, 02:46)
gera ideja, buvo ir man panasiu situaciju, gaila, kad kinkos kartais pasidaro per skystos  blink.gif

Turbut visos poros,na gal beveik visos sudaro tokia sutarti.Manau vyrai yra per dideli bailiai prisipazinti.Na o moterims manau niekada,niekada gyvenime nesiulyciau prisipazinti....Abejoju ar gimes toks vyras pasaulyje,kad atleistu neistikimybe.Tikrai maciau artimo zmogaus seimos griuti...norejo buti sazininga...Mano mociute sakydavo wink.gif Jeigu jot i pragara-tai ant balto arklio.Sugriesijai,sikna zeme raizyk neprisipazink smile.gif (cia pamastymui) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lincux @ 2005 11 16, 23:37)
Gyvenu su savo mylimu vyru jau 15metu   verysad.gif ir 13 is ju juo pasitikejau visiskai,kol ne vienas toks netiketas ivykis.Mudvieju antram suneliui buvo gal menesis,vakare paemiau ant stalo gulinti jo mobilu telefona,galvoju paziuresiu gal kas dar pasveikino su naujo zmogucio atsiradimu.... smile.gif Niekada nenarsiau vyro telefono,niekada neskaiciau sms  schmoll.gif uzkliuvo nepazystamas telefono numeris,atsiverciau zinute...Mielasis,tai gal siandien susitiksim?  verysad.gif Kojos ir rankos pradejo drebet.Kai paklausiau jo kas cia per sms? mega_shok.gif  Nu tipo jis nieko nezino  mega_shok.gif  mega_shok.gif Tipo paklydo...Netikiu,tikrai netikiu.Gal blogai,bet moteriska nuojauta sako ka kita... brunette.gif

Tai va, pasitikėk, nenaršyk, o kai atsitiktinai pažiūri - va, kas gaunasi. Vyras ir net neištrynė tos žinutės turbūt todėl, nes žinojo, kad niekada tu ten nežiūri ir juo pasitiki. Gal geriausia taktika - apsimesti, kad netikrini, net neįdomu kas jam rašo, bet slapta verta žvilgterėti? Kad negyventum iliuzijom.
Man toks pasakymas - nematai, tai širdies neskauda, atrodo paprasčiausiai kvailas. Tiesiog save apgaudinėji. Jau geriau tada kokiam svingerių susitikime dalyvaut ir viską savo akim matyt, bei pačiai tą daryt, nei gyvent nuolatiniame mele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalia30: 17 lapkričio 2005 - 01:35