atvirai ire nuosirdziai pasakykit ar yra bent viena 101 procentu pasitikinti savo vyru?gali neatsakyt tos,kurios dar medaus menesiu gyvena.atsakykit,kurios kartu jau esat trecius metus ir daugiau
As pasitikiu
Zinau kad niekada niekur nejo
Gyvenam jau 12 metai eina
O jis zino kad jei nueitu iskart suzinociau
Siaip as jo kiseniu netikrrinu ( nebent skalbt reik o jis tingi is ju iskraustyt viska bet ten didziausias lobis kruva centu ir kabliukai )
Nes jei noretu eit pas ji darbas toks kad galetu ir nezinociau
Zinau kad niekada niekur nejo
O jis zino kad jei nueitu iskart suzinociau
Siaip as jo kiseniu netikrrinu ( nebent skalbt reik o jis tingi is ju iskraustyt viska bet ten didziausias lobis kruva centu ir kabliukai )
Nes jei noretu eit pas ji darbas toks kad galetu ir nezinociau
QUOTE(svieske @ 2005 11 15, 21:04)
Džiaugiuosi kad yra moteriškių dar pasitikinčių savo vyrais.Buvo ir man kad pasitikėjau, bet deja, bėgant laikui visa tai išnyko. Liūdna kai nepasitiki savu žmogumi.
Džiaugiuosi ir aš
QUOTE(Laisvė @ 2005 11 06, 13:03)
Gal reikėtų abiems kartu susėdus padaryti jausmų "inventorizaciją", prisiminti prieš keletą metų vienas kitam duotą pažadą ir paklausti, ar dar ne metas žiūrint į akis vėl prisiekti ištikimybe ar prisipažinti...
gera ideja, buvo ir man panasiu situaciju, gaila, kad kinkos kartais pasidaro per skystos
Ash pasitikiu-VISISHKAI
Jei pasitikejima sugriaus-tada sugriaus, o kolkas nera priezhaschiu manyti kitajp. Zhinau daugybe vyru, kuriais pasitiket neimanoma, bet visaj nesutinku su teorija-VISI JIE TOKIE. Su tuo nesutinku
Aš saviškiu nei pasitikiu-nei nepasitikiu (kartu 2,5 metų). Bet iki telefonų tikrinimo dar nenusiritom (sorry). Tiesa, draugystės pradžioje jis patikrino mano telefoną, rado ko nereikia, vos neišsiskyrėm. Moralas - jis nebesiknisa po mano telefoną, aš nepalieku telefone nieko, ko nereikia...
žinoma, nervina, kai jam skambina sekretorė arba (jis man pats parodė) parašo sms - "ką veiksi savaitgalį?" bet tai ką dėlto scenas kelt? mano nuomonė tokia - jei norės, tai ir susiras ką nors, ir išeis, ir jokie pavadėliai nepadės... iš savo patirties žinau...
QUOTE(meskule @ 2005 11 15, 11:20)
jetau,merginos.kas daros ant sio margo svieto?
atvirai ire nuosirdziai pasakykit ar yra bent viena 101 procentu pasitikinti savo vyru?gali neatsakyt tos,kurios dar medaus menesiu gyvena.atsakykit,kurios kartu jau esat trecius metus ir daugiau
Gyvenu su savo mylimu vyru jau 15metu
QUOTE(zuijkis @ 2005 11 16, 02:46)
gera ideja, buvo ir man panasiu situaciju, gaila, kad kinkos kartais pasidaro per skystos 
Turbut visos poros,na gal beveik visos sudaro tokia sutarti.Manau vyrai yra per dideli bailiai prisipazinti.Na o moterims manau niekada,niekada gyvenime nesiulyciau prisipazinti....Abejoju ar gimes toks vyras pasaulyje,kad atleistu neistikimybe.Tikrai maciau artimo zmogaus seimos griuti...norejo buti sazininga...Mano mociute sakydavo
QUOTE(lincux @ 2005 11 16, 23:37)
Gyvenu su savo mylimu vyru jau 15metu
ir 13 is ju juo pasitikejau visiskai,kol ne vienas toks netiketas ivykis.Mudvieju antram suneliui buvo gal menesis,vakare paemiau ant stalo gulinti jo mobilu telefona,galvoju paziuresiu gal kas dar pasveikino su naujo zmogucio atsiradimu....
Niekada nenarsiau vyro telefono,niekada neskaiciau sms
uzkliuvo nepazystamas telefono numeris,atsiverciau zinute...Mielasis,tai gal siandien susitiksim?
Kojos ir rankos pradejo drebet.Kai paklausiau jo kas cia per sms?
Nu tipo jis nieko nezino
Tipo paklydo...Netikiu,tikrai netikiu.Gal blogai,bet moteriska nuojauta sako ka kita... 
Tai va, pasitikėk, nenaršyk, o kai atsitiktinai pažiūri - va, kas gaunasi. Vyras ir net neištrynė tos žinutės turbūt todėl, nes žinojo, kad niekada tu ten nežiūri ir juo pasitiki. Gal geriausia taktika - apsimesti, kad netikrini, net neįdomu kas jam rašo, bet slapta verta žvilgterėti? Kad negyventum iliuzijom.
Man toks pasakymas - nematai, tai širdies neskauda, atrodo paprasčiausiai kvailas. Tiesiog save apgaudinėji. Jau geriau tada kokiam svingerių susitikime dalyvaut ir viską savo akim matyt, bei pačiai tą daryt, nei gyvent nuolatiniame mele