Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip reaguoti į keistas sms vyro telefone?

QUOTE(erborista @ 2005 11 06, 12:49)
Į nežinomą nr. gali ir neatsiliepti, bent jau aš niekada neatsiliepiu ax.gif O jei iš tiesų jis neištikimas, tai gali būti davęs Dia jos nr., kad žinotų, jog nereikia atsiliepti g.gif Ai, detektyvai gaunasi doh.gif Man patiko renax pasiūlymas drinks_cheers.gif

Gal ne i tema,bet absurdas didziausias neatsiliepti i nezinomu numeriu skambucius...Taip daro tie,kurie slapstosi nuo kazko. blink.gif Cia kazkas panasaus,kaip vaikui neleidziama atidaryti duru,jei nepazistamasis uz ju...Juk bet kada ir bet kokiais atvejais gali buti pranesimai is spec.tarnybu ar pan.apie giminaicius istikusia beda.

O geriausiai sugalvojo RENAX.Zinosim,pas ka kreiptis,esant panasiam reikalui... mirksiukas.gif
Atsakyti
Reali, tikra situacija: Susitariau su drauge išlėkt prasiblaškyt. rolleyes.gif Suderinom veiksmų planą: aš vaikus priduodu babutei, parašau jai SMS ir ji atvažiuoja manęs paimti. Nu ir priėjus laikui rašau SMS : "Labutis. Aš jau viena. Atlėk. Laukiu" ir netyčia nusiunčiau.... kolegai.... doh.gif Tik kai gavau atsakymą "Ir kaip man dabar jaustis" blink.gif supratau doh.gif
Anas greičiausiai mano numerį vardu įsivedęs buvo..O dabar įsivaizduok, kad tą mano SMS rastų jo žmona???? ax.gif Ko galima prisigalvot? rolleyes.gif
Atsakyti
Tokia situacija blink.gif blink.gif ir neįsivaizduoju kaip reikėtų mane įtikinti, kad tai netyčia kažkas atsiuntė wacko.gif
O šiaip tai nebūtinai eiti į jokias tel. būdeles juk galima savo telefone pasidaryti, kad kai skambinsi nerodytų tavo numerio
Atsakyti
Ko knistis vyro telefone? blink.gif
Gal ten klasioke, kursioke, bendradarbe, familiari klientė, giminaite, bet kas... doh.gif
net jei moteris (greičiausiai Diana) pakels telefoną, kas iš to? nepulsi gi klausinėti, kas ji tokia, kaip susijusi su tavo būsimuoju tongue.gif
su vyru reikia aiškintis, ne su ja.
kaip supratau, vyras dirba su kompais. tai gal jis pas ją pataisyti nuvažiavo.
Atsakyti
QUOTE(murkliuke @ 2005 11 06, 15:55)
Tokia situacija  blink.gif  blink.gif ir neįsivaizduoju kaip reikėtų mane įtikinti, kad tai netyčia kažkas atsiuntė  wacko.gif

Laisvai biggrin.gif šiąnakt gavau žinutę nuo klasioko "myliu. pasiilgau :*"
nu ne man taikė, jo mergaitės telefono nr. eina po mano, nes vardai panašūs. jausmas perskaičius keistas tongue.gif
tik šiuo atveju nemanau, kad žinutė vaikinui netyčia atsiųsta. tyčia, tik moteriškai ir ne oficialiai.
Atsakyti
Manau kalbėt tiesiai šviesiai, jei neigs, sakyk - paskambinam dabar tuoj pat šiuo nr - ir viskas bus aišku iš jo reakcijos. Išsiaiškink kuo greičiau, negraužk savęs nežinomybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ejeva: 06 lapkričio 2005 - 17:26
QUOTE(ejeva @ 2005 11 06, 17:25)
Manau kalbėt tiesiai šviesiai, jei neigs, sakyk - paskambinam dabar tuoj pat šiuo nr - ir viskas bus aišku iš jo reakcijos. Išsiaiškink kuo greičiau, negraužk savęs nežinomybe.
Teisybe.Pamenu,kaip man knietejo suzinoti,kas slepiasi po vienu moterisku vardu vyro telefone...Jis pats pasisiule paskambinti tuoj pat tuo numeriu ir viska pabaigti...su visais mano itarinejimais.As, aisku, buvau labai sokiruota,kad manasis taip drasiai puole skambinti.Dominavo zodeliai "Jus" ir oficialus tonas (manau-nesuvaidintas).Is pokalbio supratau,kad klydau itarinedama.. doh.gif
Atsakyti
As siulyciau nusiraminti, ir nedaryti jokiu skubotu sprendimu! Daznai ko pridarom ant karstuju, paskui buna geda.. viskas su laiku susidelios i vietas. Nurimk
Atsakyti
gal ir vyras galejo parasyt "labukas" pvz mano vyras nemegsta sms rasyt, tai kartais as uz ji rasau , gal ir cia taip buvo ax.gif , o jai tvarko kompus tai gal tikrai kliente kokia blush2.gif , pabandyk parasyt zin. paklausk ar kompas gerai veikia, ziurek ka atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2005 11 06, 12:08)
Su ja nesibarciau ji nekalta , o vyrui manatkes sukrauciau ir ciuoztu toli toli smile.gif

QUOTE(Lemone @ 2005 11 06, 14:51)
Vat man visada yra labai keista, kai moterys kaltina ne savo vyrus, jo jų meilužes. Juk jis pats sąmoningai renkasi ar sukt na levo. Tai prie ko čia ta moterėlė?

Niu nekaltina schmoll.gif
Atsakyti
As tai pradejusi aiskintis pirmiausiai is vyro isgirsciau: o ko tu lendi i mano telefona? Vede jau seniai ir dar nei karto vienas kito nei meilu nei telefonu netikrinom. Manau tokiam dalykui reikia tureti rimtus ( o ne siaip "o jei jis neistikimas") itarimus, kaip jaustis kai esi kontroliuojamas. O pagaliau ir vyras, zinodamas, kad bus patikrintas, meiluzes zinutes palikines, tik jei nores buti isaiskintas. Jei tai tik meiluze, tikrai issitrins.
Gudrai as cia parasiau g.gif .
Atsakyti
mano vyras tai draugiu telefonus isivesdavo ir slepdavo po vyriskais vardais doh.gif kai issiaiskinus klausdavau kodel taip darai jei nieko tokio tik drauges,atsakydavo:kad tu nesinervuotum biggrin.gif doh.gif o kai randu po vyrisku vardu moteriska balsa tai manes nesunervuoja ane??? blink.gif doh.gif vienu zodziu ....
tai anksciau i vyro telefona ateidavo sms tokie dar nespalvoti meskiukai,zuikuciai su sirdele ir pan...o atsiuntejo vardas Stasys laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu ir ka cia bepaslepsi g.gif absurdas...
bet as netylejau..nelaukiau kazkokiu rimtu irodymu ar kazko panasaus...mane tokie dalykai erzina...ismusa is ritmo...issakiau vyrui ramiai kad jei yra drauges lai jos ir buna ivestos savais vardais....o toms kurios meskiukais bando kazka tau pasakyti-tai pageidauju kad neberasytu....
kadangi turbut is vyro puses jokiu planu joms nebuvo jis nesipriesino padaryti tai ko prasiau,taciau is kai kuriu merginu pusiu pasipyle grasinimai,koliojimai mano pusen is kart blink.gif matyt jos turejo planu mano vyro atzvilgiu biggrin.gif

taciau jei kazkas man dabar nepatinka..sakau is kart...nemoku tyleti ir kenteti..o beto ir neprivalau...
rolleyes.gif
Atsakyti