Oj kaip gerai kad yra tokia tema
As penktadieni isgyvenau panau siauba
Su vyru pradejom nesutarti ir tai tesesi kokius 3 men niekaip nerasdavom bendros kalbos. O va paskutiniu metu viskas buvo labai gerai. Santykiai buvo pasitaise ir buvau laiminga. tik penktadienio nakti vyras gauna zinute, perskaiciau as nes jis ir negirdjo kaip jo telefonas suskambejo. tai va cituoju" saule, negaliu be taves gyventi, labai tave myliu, ir laukiu kito penktadienio kai vel prasleisim nuostabia nakti" na kaip jums? mane pradejo visa kratyt is nervu, nezinojau ir ka daryti. Sia zinute parodziau vyrui, o jis ir sako, kad, "taip, kaip pas mus buvo blogi santykiai jis su ja miegojo ir susitikinejo, o va butent siandien )tai yra penktadieni) mes susitikom ir nutraukem savo santykius". Bet tai jei jie nutrauke, tai kodel ji laukia kito penktadienio? Tiesa, paskutiniu metu mano vyras pnktadieniais tipo eina visai nakciai i pyrti su draugais. Daba as suprantu kur jis buvo
Zinau kad neaiskiai as cia parasiau, bet as labai jaudinuos
As likau dabar su mazu vaiku, o jis isejo gyvent pas broli
nezianu ar piimt ji atgal jei ateitu ar ne?
QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 11:58)
Su vyru pradejom nesutarti ir tai tesesi kokius 3 men niekaip nerasdavom bendros kalbos. O va paskutiniu metu viskas buvo labai gerai. Santykiai buvo pasitaise ir buvau laiminga. tik penktadienio nakti vyras gauna zinute, perskaiciau as nes jis ir negirdjo kaip jo telefonas suskambejo. tai va cituoju" saule, negaliu be taves gyventi, labai tave myliu, ir laukiu kito penktadienio kai vel prasleisim nuostabia nakti" na kaip jums? mane pradejo visa kratyt is nervu, nezinojau ir ka daryti. Sia zinute parodziau vyrui, o jis ir sako, kad, "taip, kaip pas mus buvo blogi santykiai jis su ja miegojo ir susitikinejo, o va butent siandien )tai yra penktadieni) mes susitikom ir nutraukem savo santykius". Bet tai jei jie nutrauke, tai kodel ji laukia kito penktadienio? Tiesa, paskutiniu metu mano vyras pnktadieniais tipo eina visai nakciai i pyrti su draugais. Daba as suprantu kur jis buvo
Ir taip ramiai jis galėjau pasakyti?
Tiesa su mano vytu kazka issiaiskint yra neimanoma nes jis tiesiog ima ir iseina is namu, palikdamas mane su kudikiu ant ranku.
Si karta kol dar neisejo, jis ,man sake, jog viskas su ja baigta, gyvenam normaliai seimoje, ir kad as pamirsciau apie ja. Kaip galiu pamirst zmogu kuris ardo mano seima
Bet del veiko buvau pasirizus atleisti, tik paprasiau, kad man prisiegtu jog daugiau jos nematys, to padatyri jis negalejo. Prasiau kad prie manes paskambintu ir pasakytu jog daugiau nerasinetu jam, bet ir to jis nepadare. tiesiog isejo. iki siol neskambino ir net nesitairavo kaip jauciasi jo vaikas, del kuro ejo is proto, dabar jau jam nieko nerupi
Si karta kol dar neisejo, jis ,man sake, jog viskas su ja baigta, gyvenam normaliai seimoje, ir kad as pamirsciau apie ja. Kaip galiu pamirst zmogu kuris ardo mano seima
QUOTE(ejeva @ 2005 11 07, 13:05)
Dar ir mane pakaltino, kad tai per mane , neva as pati tai padariau, kad nuejo nalevo. As visom dienom tik ta ir darau, kad tvarkau namus, gaminu maista, rupinuos vaiku, kepu pyragus kas vakara. Niekur neiseinu. O jis grizes is darbo eina i sporto kluba kur abonenetas kainuoja virs 200 lt, grizes isgeria arbatos ir vazioja ar su "draugais" susitikti ar i pirti visai parai. Kai sakydavau duok 10 litu plauku dazams nusipirkti, vis jis man kartodavo palauk pupsai, dabar nera pinigu. O dabar sako, kad mazai jie ten ir miegojo, jie daugiau i picerijas, kavines bei restoranus vaiksciojo. O man 10litu gailedavo
QUOTE(estrella @ 2005 11 07, 13:09)
Tu galvoji,kad čia tik ji kalta
jo kaltė yra didesnė,nes jis turi jus(šeimą).Aš jį tikrai išmeščiau per duris.
As suprantu kad jo kalte didziule, ir as pasimetus labai. Ir myliu ji 9tiesiog neisivaizduoju kaip gyvensiu be jo) ir nekenciu kad isdave
QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 11:15)
As suprantu kad jo kalte didziule, ir as pasimetus labai. Ir myliu ji 9tiesiog neisivaizduoju kaip gyvensiu be jo) ir nekenciu kad isdave
Išgyvensi
Kažkoks siaubas.
Nežinau ką patart, bet kad jis tavęs nevertas tai tikrai galiu pasakyti. Aš jį apibūdinčiau tik krūva necenzūrinių žodžių. ***************************
QUOTE(estrella @ 2005 11 07, 12:19)
as tokiu atveju pasiskambinciau tai moteriskei ir pakalbeciau,be jokiu uzgauliojimu...jei ji zinojo apie tave-o vyras kaip sakai nezada nesusitikineti su ja..tada viskas aisku...
nekenciu tokiu situaciju....nekenciu to jausmo kai nuo nervu norisi vemti
nekenciu tokiu situaciju....nekenciu to jausmo kai nuo nervu norisi vemti
QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 10:58)
ne nu bet iš kur pas moteris atsiranda toks nusižeminimas??? kur tavo gordast???
aš to niekada nesuprasiu....
QUOTE(erborista @ 2005 11 06, 12:49)
Reikia tai Dia paskambinti is pacio vyro telefono, kai vyras pvz. maudosi duse, tada tikrai atsilieps. Ir suzinosi kas ta Dia