Bet is esmes tai sudina situacija...
Pirmiausiai tai as is savo telefono skambinciau, tik isjungus savo numerio rodyma
Dar galima sukurti koki planiuka pokalbiui, pvz, jei tai susije kazkas su kompais ir vyrelis ten taise kompa, tai galima paklausti kaip veikia ir pan (jau kazkas cia rase), is to turetu paaisketi kas nors
QUOTE(klumpele @ 2005 11 07, 14:06)
ne nu bet iš kur pas moteris atsiranda toks nusižeminimas??? kur tavo gordast???
aš to niekada nesuprasiu....
jau seniai būčiau pasiuntus tokį ne ant trijų o ant penkių raidžių
aš to niekada nesuprasiu....
Jokia cia ne gordast, tiesiog nenoras prarast seima.
Anksciau jei kas butu man tai papasakojes as irgi sakyciau , mesk tu ji velniop. Bet kai pats atsiduri sioj situacijoj, pasimeti ir svarstai svarstai kaip cia butu geriau, bet istikruju tai nieko ir nesumastai. nervai, itampa ir nerimas tik supa tave.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 06, 17:15)
Laisvai
šiąnakt gavau žinutę nuo klasioko "myliu. pasiilgau :*"
nu ne man taikė, jo mergaitės telefono nr. eina po mano, nes vardai panašūs. jausmas perskaičius keistas
nu ne man taikė, jo mergaitės telefono nr. eina po mano, nes vardai panašūs. jausmas perskaičius keistas
Oj buvo kartą ir man su tuo netyčia. Kai studijavau, gyvendavau Vilniuj, namo grįždavau savaitgaliais. Ir va vieną penktadienį sėdim su savo mylimuoju, ateina sms, kadangi neturėjau ko nuo jo slėpt, ir mano telef buvo prie jo tai sakau, paskaityk, kas čia ką rašo. O žinutės tekstas nebuvo l. baisus, bet sukėlė įtarimų mano būsimam vyrui: "Saldžių sapnų... Šaras". Ojėzau, kiek turėjau aiškintis, kad nepažystu jokio Šaro, ir žinutė greičiausiai netyčia atėjo
QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 10:58)
nezianu ar piimt ji atgal jei ateitu ar ne?
Jei išvis dar pasirodys - koja į užpakalį, o daiktus paduok per balkoną. Geriausia po vieną ir jam ant galvos.
QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 11:06)
Tiesa su mano vytu kazka issiaiskint yra neimanoma nes jis tiesiog ima ir iseina is namu, palikdamas mane su kudikiu ant ranku.
Si karta kol dar neisejo, jis ,man sake, jog viskas su ja baigta, gyvenam normaliai seimoje, ir kad as pamirsciau apie ja. Kaip galiu pamirst zmogu kuris ardo mano seima
Si karta kol dar neisejo, jis ,man sake, jog viskas su ja baigta, gyvenam normaliai seimoje, ir kad as pamirsciau apie ja. Kaip galiu pamirst zmogu kuris ardo mano seima
Atsakingas bachūrėlis... Šeimą ardo jis, o ne svetima moteriškė. Ji nieko neardo. Nebūtų ji - būtų kita. Gal dar ne viena ir yra...
QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 11:12)
Dar ir mane pakaltino, kad tai per mane , neva as pati tai padariau, kad nuejo nalevo. As visom dienom tik ta ir darau, kad tvarkau namus, gaminu maista, rupinuos vaiku, kepu pyragus kas vakara. Niekur neiseinu. O jis grizes is darbo eina i sporto kluba kur abonenetas kainuoja virs 200 lt, grizes isgeria arbatos ir vazioja ar su "draugais" susitikti ar i pirti visai parai. Kai sakydavau duok 10 litu plauku dazams nusipirkti, vis jis man kartodavo palauk pupsai, dabar nera pinigu. O dabar sako, kad mazai jie ten ir miegojo, jie daugiau i picerijas, kavines bei restoranus vaiksciojo. O man 10litu gailedavo 
Nuostabus nepakartojamas rūpestingas vyras...
QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 12:41)
Gali prarast tik tai, ką turi. Iš pasakojimo nepasakyčiau, kad turi šeimą. Galiu pasakyti iš patirties - sunkiausia ryžtis. Baisiausios kelios pirmos dienos. Paskui pasidaro lengviau ir lengviau kasdien. Po tų kelių dienų supranti, kad geriau vienai negu su bet kuo...
mano diedas irgi toks mėgstantis bendrauti
pažįstamų milijonas
tarp jų ir bobų
dabar kažkokia yra darbe pažįstama
ji karts nuo karto rašinėja vakarais sms - nekaltus, pvz. darbo reikalais, bet mane vis tiek siutina
kelis kartus aš pirma priėjau prie tų sms
ir atsakiau
pvz. Ji rašo "Ką darai"
o aš atrašiau "Miegu su merga"
nu taip kelis kartus atsakiau, tai dabar suprato, kad reikia padidinti bendravimo atstumą
taigi kokios išvados - mergos nebūkim kiaulės, nedarykim viena kitai kiaulysčių - nesikarkim ant vyrų, kol 100 proc. nežinome apie jo asmeninį gyvenimą - nesvarbu vedęs ar tik draugaujantis
pažįstamų milijonas
tarp jų ir bobų
dabar kažkokia yra darbe pažįstama
ji karts nuo karto rašinėja vakarais sms - nekaltus, pvz. darbo reikalais, bet mane vis tiek siutina
kelis kartus aš pirma priėjau prie tų sms
ir atsakiau
pvz. Ji rašo "Ką darai"
o aš atrašiau "Miegu su merga"
nu taip kelis kartus atsakiau, tai dabar suprato, kad reikia padidinti bendravimo atstumą
taigi kokios išvados - mergos nebūkim kiaulės, nedarykim viena kitai kiaulysčių - nesikarkim ant vyrų, kol 100 proc. nežinome apie jo asmeninį gyvenimą - nesvarbu vedęs ar tik draugaujantis
QUOTE(Bajm @ 2005 11 07, 13:21)
Nuo kada SMSai tapo korimusi ant sprando?
QUOTE(VienisaMamyte @ 2005 11 07, 16:11)
Anksciau jei kas butu man tai papasakojes as irgi sakyciau , mesk tu ji velniop. Bet kai pats atsiduri sioj situacijoj, pasimeti ir svarstai svarstai kaip cia butu geriau, bet istikruju tai nieko ir nesumastai. nervai, itampa ir nerimas tik supa tave.
Na jei sugebesi ne tik atleist, bet ir pamirst shita yviky, tai gal ir verta gelbeti sheima. Nors as tokio dalyko nesugebechiau pamirsht, nesugebechiau vel pasitiketi. Pagalvok ir apie dukryte. Ar noretum, kad mazhoji augtu aplinkoje pilnoje konfliktu. Vaikai jautrus ne tik pakeltiems teveliu balsams, jie puikiai jauchia susidariusias ytampas. Tad susiimk y rankas, ir baik svaigti apie taves neverta vyra... Kartais geriau jokio tevelio, nei blogas pavyzdys likusiam gyvenimui.
QUOTE(Bajm @ 2005 11 07, 14:21)
O ans čiulba mol žmona bloga ir jo nemyli, jis jau beveik išsiskyręs, o toji naivuolė jį guodžia guodžia...
Taigi būna mergelių kurios 100 proc. įsitikinusios kad "šaunųjį" princą iš "raganos" vaduoja, kad su ja viskas kitaip bus...
QUOTE(Dee_Dee @ 2005 11 07, 14:35)
O ans čiulba mol žmona bloga ir jo nemyli, jis jau beveik išsiskyręs, o toji naivuolė jį guodžia guodžia...
Vėliau paaiškėja kad ir nesiruošė skirtis. Sakysit taip nebūna?
Taigi būna mergelių kurios 100 proc. įsitikinusios kad "šaunųjį" princą iš "raganos" vaduoja, kad su ja viskas kitaip bus...
QUOTE(nuodeme @ 2005 11 07, 13:25)
Nuo kada SMSai tapo korimusi ant sprando?
Bendradarbė 8 valandas, 5 dienas per savaitę praleisdama, pvz., kad ir su mano diedu, tikrai turi pakankamai progų pademonstruoti savo simpatijas, subtiliai ir nelabai išreikšti lūkesčius
Mano diedo bendradarbės SMS'ų nerašinėja. Bliamba,
Anyway, po savo vyro mobiliaką nešliaužioju.
QUOTE(ejeva @ 2005 11 07, 14:36)
bet mes pačios ne tik sutinkam, bet ir dažnai siūlomės
QUOTE(Bajm @ 2005 11 07, 14:41)