QUOTE(Tulpelyte @ 2010 11 08, 18:25)
O ar galima naudoti seruma jaunai odai, kuris yra su Hialuronu, nes oda labai issausejo, butent Benexere 14v, riebiu kremu nenoriu teptis, nes nejaukiai jauciuos, blizget imu tuoj pat. Naudoju ji apie savaite ir jokio poveikio nejauciu vis delto
19-metei

19-metei
galima aišku.
rekomenduojama ypač odai, kurios poros linkusios kimštis

Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 10 28, 22:35)
Jūs turbūt daugiau kalbate apie kosmetiką, su kuria dirbate. Nes šiaip, nuo konkretaus kremo ir serumo viskas priklauso. Dažnai serumai praktiškai neturi gerų ingredientų, tik silikonus, kurie suteikia iliuziją, kad oda sutvarkyta pasidaro. Aišku, jei serumas kokio hialurono pagrindu, tada taip, sudrėkins ir t.t. Bet tokių, deja, mažai.
QUOTE(Puk @ 2010 10 29, 22:52)
Himalaia, pas mane tokia bėda, kad nuo kremų ( ir nuo lengvų skirtų riebiai, spuoguotai odai) kyla spuogai, susidaro poodiniai pakilimai, inkštirai. Jau puse metų naudoju tik serumus, šios problemos neliko, spuogai nebekyla, poros nesikemša, oda nesudirgusi. Tai čia mano odai kas gali netikti iš kremų sudedamųjų dalių
nes serumų silikonus toleruoja puikiai 

QUOTE(himalaia @ 2010 10 30, 00:20)
Bet kokie emolientai, tirštikliai, kurie padaro priemonę kremo konsistencijos gali kimšti poras, kaip ir aliejai, dažnai esantys kremuose. Man irgi naudojant silikoninius serumus ar gelius tokių problemų nekyla. Apskritai serumai, silikoninės priemonės yra vienos geresnių riebiai odai, nes jos neriebalina ir nekemša dažniausiai, jei likusi sudėtis gera.
QUOTE(Puk @ 2010 10 30, 17:39)
Taip ir maniau
Išmečiau visus kremus, dabar naudoju du serumus, nakčiai drėkinantį, o dienai - stangrinantį