Jei oda raudonuoja su nemaloniu pojūčiu, tai gal tada netinkamas?
Nes kad traukia, tai čia nieko tokio. Man taip pat kartais traukia, ne visi serumai, bet kaikurie. Priklausomai nuo paskirties.

QUOTE(Puk @ 2011 02 18, 23:55)
O traukimo jausmas tik iškart pasitepus, ar po kiek laiko tas jausmas dingsta
Čia gi stangrinantis serumas, tai manau, kad tokia reakcija normalu. Naudoju šį serumą jau pusmetis, ir dienai, ir nakčiai, tai jaučiamas tempimo jausmas kokią minutę, o vėliau viskas
Drėkinimo man pakanka , nes oda mišri 

Pasitepus tempimo jausmas nedingsta, man jisai jauciasi ant skruostu tiktai, mano oda misri, tai skruostu oda sausesne.
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 19, 11:08)
Jei oda raudonuoja su nemaloniu pojūčiu, tai gal tada netinkamas?
Nes kad traukia, tai čia nieko tokio. Man taip pat kartais traukia, ne visi serumai, bet kaikurie. Priklausomai nuo paskirties.

Neraudonuoja, bet jausmas nemalonus ir nedingsta. Gal tiesiog mano odai netinkamas.

as nakciai naudoju si(ne kiekviena nakti,bet kazkur kas antra)
Scinceuticals Retinol 0.5 Refining Night cream

nors raso kad kremas,bet jis daugiau kaip serumas,galiu pasakyt ,kad super dalykelis,islygina poras,sumazino man berimus,oda tokia lygesne,sviesesne,na matosi kad veikia
sakiau sunaudojus ji pirksiu stipresni.Siaip pirmas dienas siek tiek oda papleiskanojo,bet tai normalu.Siaip raso kad palygina rauksleles,kadangi dar ju neturiu,tai apie tai negaliu nieko sakyt ar padeda

nors raso kad kremas,bet jis daugiau kaip serumas,galiu pasakyt ,kad super dalykelis,islygina poras,sumazino man berimus,oda tokia lygesne,sviesesne,na matosi kad veikia

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 19, 13:17)
as nakciai naudoju si(ne kiekviena nakti,bet kazkur kas antra)
Su retinoliu,tai turetu lyginti rauksles

Is kur siunciates?
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 19, 13:19)
Su retinoliu,tai turetu lyginti rauksles
,ir daryti tai,ka ir apraset,kad jums daro,koks efektas 
Is kur siunciates?

Is kur siunciates?
tai jis viskam padeda,ne tik raukslem,bet ir aknei

as naudoju dienai olay seruma "regenerist" o nakciai vienos italu firmos seruma su kolagenu ir retonoliu. labai lengvas tai neriebina mano odos
Mane dabar domina is EL sitie du, vienas dienai, kitas nakcia..
gal kuri naudojat?
Estee Lauder Idealist

Estee Lauder Advanced night repair

Estee Lauder Idealist

Estee Lauder Advanced night repair

Pirmasis ne serumas, o veido porų "lygintojas", pagrindas prieš pudrą. Labai geras dalykas makiažui.
Antrasis serumas nakčiai, tepamas prieš kremą. Abu turiu ir naudoju reguliariai.

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 25, 20:18)
Pirmasis ne serumas, o veido porų "lygintojas", pagrindas prieš pudrą. Labai geras dalykas makiažui.
Antrasis serumas nakčiai, tepamas prieš kremą. Abu turiu ir naudoju reguliariai.

Oi atsiprasau..

Man nesausina, nors oda mišri. Skalsus, žiūrint kaip dažnai naudosi. Be to gi nebūtina tepti gausiai ant viso veido, gali pakakti tik zonoms vos vos: kakta, nosis, skruostai. Oda tampa švelni aksominė, v.ž. malonus jausmas. O jie neturi mėginuko? Pamėgink parduotuvėje pasiteplioti, jei pasitaikys proga.
QUOTE(amber123 @ 2011 02 25, 19:15)
Mane dabar domina is EL sitie du, vienas dienai, kitas nakcia..
gal kuri naudojat?
Estee Lauder Idealist

Estee Lauder Idealist

o man sitas poras kimso

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 25, 19:12)
o man sitas poras kimso
ir pudra krmeine turejau EL ir ta kimso
tai daugiau nebeperku nieko 

man irgi sitas poras kimso,o pudryte nieko visai