Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

Jei oda raudonuoja su nemaloniu pojūčiu, tai gal tada netinkamas? g.gif Nes kad traukia, tai čia nieko tokio. Man taip pat kartais traukia, ne visi serumai, bet kaikurie. Priklausomai nuo paskirties.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 02 18, 23:55)
O traukimo jausmas tik iškart pasitepus, ar po kiek laiko tas jausmas dingsta g.gif Čia gi stangrinantis serumas, tai manau, kad tokia reakcija normalu. Naudoju šį serumą jau pusmetis, ir dienai, ir nakčiai, tai jaučiamas tempimo jausmas kokią minutę, o vėliau viskas  thumbup.gif  Drėkinimo man pakanka , nes oda mišri mirksiukas.gif

Pasitepus tempimo jausmas nedingsta, man jisai jauciasi ant skruostu tiktai, mano oda misri, tai skruostu oda sausesne.

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 19, 11:08)
Jei oda raudonuoja su nemaloniu pojūčiu, tai gal tada netinkamas? g.gif Nes kad traukia, tai čia nieko tokio. Man taip pat kartais traukia, ne visi serumai, bet kaikurie. Priklausomai nuo paskirties.

Neraudonuoja, bet jausmas nemalonus ir nedingsta. Gal tiesiog mano odai netinkamas. g.gif Nunesiau i kosmetikos isparduotuve unsure.gif
Atsakyti
as nakciai naudoju si(ne kiekviena nakti,bet kazkur kas antra)
Scinceuticals Retinol 0.5 Refining Night cream
user posted image
nors raso kad kremas,bet jis daugiau kaip serumas,galiu pasakyt ,kad super dalykelis,islygina poras,sumazino man berimus,oda tokia lygesne,sviesesne,na matosi kad veikia biggrin.gif sakiau sunaudojus ji pirksiu stipresni.Siaip pirmas dienas siek tiek oda papleiskanojo,bet tai normalu.Siaip raso kad palygina rauksleles,kadangi dar ju neturiu,tai apie tai negaliu nieko sakyt ar padeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 19, 13:17)
as nakciai naudoju si(ne kiekviena nakti,bet kazkur kas antra)
Scinceuticals Retinol 0.5 Refining Night cream

Su retinoliu,tai turetu lyginti rauksles g.gif ,ir daryti tai,ka ir apraset,kad jums daro,koks efektas smile.gif
Is kur siunciates?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 19, 13:19)
Su retinoliu,tai turetu lyginti rauksles  g.gif ,ir daryti tai,ka ir apraset,kad jums daro,koks efektas smile.gif
Is kur siunciates?

tai jis viskam padeda,ne tik raukslem,bet ir aknei smile.gif paskaitykit ju puslapy placiai raso apie to mirksiukas.gif ir atsiliepimai labai geri ax.gif as isunciausi is braskiu,nes kitur tiesiogiai neradau 4u.gif
Atsakyti
as naudoju dienai olay seruma "regenerist" o nakciai vienos italu firmos seruma su kolagenu ir retonoliu. labai lengvas tai neriebina mano odos
Atsakyti
Mane dabar domina is EL sitie du, vienas dienai, kitas nakcia.. smile.gif gal kuri naudojat?
Estee Lauder Idealist
user posted image
Estee Lauder Advanced night repair
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 vasario 2011 - 19:24
Pirmasis ne serumas, o veido porų "lygintojas", pagrindas prieš pudrą. Labai geras dalykas makiažui. wink.gif Antrasis serumas nakčiai, tepamas prieš kremą. Abu turiu ir naudoju reguliariai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 25, 20:18)
Pirmasis ne serumas, o veido porų "lygintojas", pagrindas prieš pudrą. Labai geras dalykas makiažui. wink.gif Antrasis serumas nakčiai, tepamas prieš kremą. Abu turiu ir naudoju reguliariai.

Oi atsiprasau.. ax.gif kazkaip ir kazkodel as ji buvau priskyrus prie serumu biggrin.gif o jis nesausina odos? nes poras traukantys produktai kaip ir turetu.. bet man Dougluse miniejo, kad sis butent tikrai nesausina.. g.gif pas mane sausa oda, bet poros matomos palei nosi ant skruostu.. bent as matau biggrin.gif ar skalsus jie? kuriam laikui uztenka 30ml kazin mazdaug? 4u.gif
Atsakyti
Man nesausina, nors oda mišri. Skalsus, žiūrint kaip dažnai naudosi. Be to gi nebūtina tepti gausiai ant viso veido, gali pakakti tik zonoms vos vos: kakta, nosis, skruostai. Oda tampa švelni aksominė, v.ž. malonus jausmas. O jie neturi mėginuko? Pamėgink parduotuvėje pasiteplioti, jei pasitaikys proga.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 25, 19:15)
Mane dabar domina is EL sitie du, vienas dienai, kitas nakcia..  smile.gif gal kuri naudojat?
Estee Lauder Idealist
user posted image

o man sitas poras kimso biggrin.gif ir pudra krmeine turejau EL ir ta kimso biggrin.gif tai daugiau nebeperku nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 25, 19:12)
o man sitas poras kimso biggrin.gif ir pudra krmeine turejau EL ir ta kimso biggrin.gif tai daugiau nebeperku nieko ax.gif

man irgi sitas poras kimso,o pudryte nieko visai smile.gif
Atsakyti