Įkraunama...
Įkraunama...

Serumai veido odai

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 25, 21:12)
o man sitas poras kimso biggrin.gif ir pudra krmeine turejau EL ir ta kimso biggrin.gif tai daugiau nebeperku nieko ax.gif

QUOTE(jugajuga @ 2011 02 25, 21:32)
man irgi sitas poras kimso,o pudryte nieko visai smile.gif

Tai jis cia kaip Clarins baze? g.gif su silikonu ar kaip? ar nuo riebumo kimso? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 25, 20:42)
jie neturi mėginuko? Pamėgink parduotuvėje pasiteplioti, jei pasitaikys proga.

Jei pirkciau tai tikrai ne is Lietuvos su 300% antkainiu biggrin.gif is uzsienio per puse pigiau net ir su siuntimu smile.gif bet meginuka reiks kazkur gaut..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 25, 20:50)
Tai jis cia kaip Clarins baze? g.gif su silikonu ar kaip? ar nuo riebumo kimso?  4u.gif
Papildyta:

sitas naudojamas,kaip makijazo pagrindas ,uzpildo visus nelygumus,matizuoja, labai malonus,odyte tokia svelni pasidaro,tik sakau,pastebejau,kad po naudojimo porytes kimsdavosi,spuogelail rasdavos.beje pirkau uzsieny
Atsakyti
Ar esat kas naudoje toki?
Chanel precision Hydramax+ serum
user posted image
Atsakyti
Siandien isbandziau seruma Night advance.. po 1k sunku dar ka sakyt, bet padare odai kazka gero, tik dar nesuprantu ka biggrin.gif tokia kazkokia kitokia.. ipatingai svelni, tokia prisotinta, minksta.. nemoku paaiskint biggrin.gif zesim kaip toliau.. bandau meginuka
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėjau paklausti, ar bandėte kuri "Carita" serumą "Ideal controle" ? Turėjau mėginuką, tai patiko, tik va mąstau ar verta pirkti unsure.gif g.gif Kalbu apie šį
user posted image
Atsakyti
O kaip daznai jus tuos serumus naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 03 30, 13:57)
O kaip daznai jus tuos serumus naudojat?  g.gif

Kasdien, kadangi nelaikau serumo kazkokia ypatinga priemone, man jis yra kremo pakaitalas, lengvesne tekstura.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 14, 19:21)
Siandien isbandziau seruma Night advance.. po 1k sunku dar ka sakyt, bet padare odai kazka gero, tik dar nesuprantu ka  biggrin.gif tokia kazkokia kitokia.. ipatingai svelni, tokia prisotinta, minksta.. nemoku paaiskint biggrin.gif zesim kaip toliau.. bandau meginuka
user posted image

sitas gerulis wub.gif tik man jo kvapas nelabai.

palygina pirmas rauksles

p.s. jis naudojamas nakciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 30 kovo 2011 - 15:59
QUOTE(Jazira @ 2011 03 30, 16:58)
sitas gerulis  wub.gif  tik man jo kvapas nelabai.

Jo jo... kvapas keistokas biggrin.gif
Atsakyti
Nu labas merginos,
Daugmaž apsiskaičiau,bet viską nuo pradžių-tai oj. . . . .labai jau daug 4u.gif

Žodžiu esmė tokia,jog esu jau virš 30metelių,ir noriu žinoti,kaip tinkamai prižiūrėti savo odą,nes raukšlelių jau OJ kaip daugėja,sakau-jeigu tokiais tempais,tai kas bus dar po dešimt metų verysad.gif

Sužinojau tik tokį dalyką,jog prieš tepant kažkokį kremuką pirmiausiai reikia veidą nuprausti su pilingu(tais grūdukais) tada visi kremai visai kitaip patenka į odą.Šitą išbandžiau jau-tikrai DIEVAŽI kitaip susigeria kremukas,net ir poveikis atrodo jo kitoks biggrin.gif biggrin.gif

Bet dabar pabaigiau visus kremukus,pirksiu naujus.Nežinau nuo ko pradėti.Tie serumai kaip čia supratau mano odai jau BŪTINI,ar ne? Bet kosmetikė sakė,kad vietoj(tarkim) naktinio kremo jo nelabai siūlytų naudoti(nu tipo keisti) nesuprantu kaip išvis viską daryti..Kada tarkim kremą (kurį žadu pirkti priešraukšlinį jau) ir kada tą serumą (tą irgi jau priešraukšlinį manau reikia jamt biggrin.gif )

Beja,be galo atsiradinėja pigmentinės dėmės,žodžiu senstu-jau ne juokais,kažką reik daryt verysad.gif
Atsakyti
oi as serumukus jau senokai kursais pavartojo, nors 30 tik ant nosytes blush2.gif ir istikruju labai dziaugiuosi, nes esu pasibandziusi visokiu, bet kadangi esu apsistojusi ties declare kosmetika tai man labai patinka, kad serumukas ampulyteje kuri uzsidaro, plius kai matau kad veido oda pavargusi tai suvartoju koki stipresni serumuka pvz kaip ikrinis ir pastebiu kaip per savaitele pastabimai atsigauna, o ir ampulytes uztenka savaitei thumbup.gif siaip man asmeniskai serumai tai kaip greitoji pagalba, jei bunu kuri laika apleidusi save blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa81 @ 2011 04 15, 11:02)
oi as serumukus jau senokai kursais pavartojo, nors 30 tik ant nosytes  blush2.gif  ir istikruju labai dziaugiuosi, nes esu pasibandziusi visokiu, bet kadangi esu apsistojusi ties declare kosmetika tai man labai patinka, kad serumukas ampulyteje kuri uzsidaro, plius kai matau kad veido oda pavargusi tai suvartoju koki stipresni serumuka pvz kaip ikrinis ir pastebiu kaip per savaitele pastabimai atsigauna, o ir ampulytes uztenka savaitei  thumbup.gif  siaip man asmeniskai serumai tai kaip greitoji pagalba, jei bunu kuri laika apleidusi save  blush2.gif

Vau-tu matai kaip..Ryt pat nusiperku seruma.O kaip ji naudoji? Vakarais pries miega?Ant jo jau nieko netepi daugiau?
Atsakyti