Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(graikine @ 2009 12 16, 15:08)
kiek skaiciau panu atsiliepimus po op, tai tas vieteles kur buvo drenai skauda. Idomu kaip tada zaizda valosi, jeigu drenu nera  g.gif
Kokie tavo duomenys buvo pries op ir kokie dabar? Kokius implantus rinkaisi?

Kaip supratau, drenu nededa kai pjuvi daro po aerole, as dejausi eurosilicone implantantus 375cc high, mano baze iki op buvo 13, tai duomenys leido detis siuos implantantus, pries op mano dydis buvo AA, dabar kol kas nezinau, nes dar labai mazai laiko praejo po op. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mamyte @ 2009 12 16, 14:48)
nu net kazkaip idomu, tarkim, o (.)(.)    gali taip laisvai kaip cia issireiksti(minkyti)  ???  ta prasme nesijaucia toks kaip jautrumas?    rolleyes.gif    sorry uz toki issireiskima  biggrin.gif    nezinau kaip kitaip pasakyti doh.gif

na tikrai diskonforto nejauciu smile.gif

QUOTE(dvictoria @ 2009 12 16, 16:12)
Kaip supratau, drenu nededa kai pjuvi daro po aerole, as dejausi eurosilicone implantantus 375cc high, mano baze iki op buvo 13, tai duomenys leido detis siuos implantantus, pries op mano dydis buvo AA, dabar kol kas nezinau, nes dar labai mazai laiko praejo po op. 4u.gif

jei nepriestarauji ar tave jau isirasiau ir kitoje temeleje busi itraukta i pirma puslapeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, atradau dar viena faina saita, ten labai daug nuotrauk, kaip atrodo krutine PRIES ir PO... galima pasirinkti dydi pradini ir su implantais ir ismeta daug nuotrauku. Prie kiekvienos nuotraukos raso kokie implantai, kiek ml, kur ideti, ir t.d. 4u.gif
http://breastimplant.......e=A&after=B
Atsakyti
QUOTE(bolivija @ 2009 12 16, 12:54)
Labas Rausvejanti,

mano pazystama daresi vitkaus klinikoje pas Sakalauskaite, labai patiko
jai irgi reikejo daryt ir pakelima ir padidinima..
gavosi tikrai fainiai !!!

beje konsultacijos antradieni ir ketvirtadieni nemokamai, jei dar nepakeite

o jei tau patinka norkus, tai ir vaziuok i kauna, ash vilniete, dariausi kaune..shiaip skitingi dakatrai skirtinai daznai siulo konsultacijas po operacijos, vitkaus klinikoj tikrai daznai ( tik neaishku ar butina ar formuoja rupestingumo ivaizdi.. ) tai jei daznai reiktu, tai tada jau butina km ir laika  pasiskaiciuot
Papildyta:
shiap medicinine tai turi parinkti, ka tu zinai, kas po operacijos gausis, gal tau netilps .. 

nerimta..

Papildyta:
jei tau reiks daryt pakelima,  pjuvis eis dar ir per krutines viduri
jei desi tik implanta i varpo formos krutine ir jos nekelsi, tai busi mazochiste..

tai atrodo mazdaug taip.. tikrai zymiai graziau ( neziurint randelio ) nei buvo

user posted image user posted image

Na, ne visai taip pas mane atrodo, net gi visai ne taip.... g.gif Bet gal gydytojas geriau zino....

O kaip su kainom pas I. Sakalauskaitę, gal galima būtų sužinoti? Pas Norkų pakėlimas ir didinimas apie 12 tūkst....daugoka, bet visur panašiai. Padidinimui mačiau pas jį nuolaida visą žiemą, tai gal pigiau gausis.... smile.gif smile.gif
Ir kaip žinoti kiek konsultacijų reiks po operacijos? Iš karto pasiklausti pas gydytoją? Ir dar, gal reikėtų išsiaiškinti ar kaina yra su lovadieniais ir priežiūra ar be.... Kažkaip visko labai daug blink.gif
Papildyta:
QUOTE(bolivija @ 2009 12 16, 12:54)
Labas Rausvejanti,

mano pazystama daresi vitkaus klinikoje pas Sakalauskaite, labai patiko
jai irgi reikejo daryt ir pakelima ir padidinima..
gavosi tikrai fainiai !!!

beje konsultacijos antradieni ir ketvirtadieni nemokamai, jei dar nepakeite

o jei tau patinka norkus, tai ir vaziuok i kauna, ash vilniete, dariausi kaune..shiaip skitingi dakatrai skirtinai daznai siulo konsultacijas po operacijos, vitkaus klinikoj tikrai daznai ( tik neaishku ar butina ar formuoja rupestingumo ivaizdi.. ) tai jei daznai reiktu, tai tada jau butina km ir laika  pasiskaiciuot
Papildyta:
shiap medicinine tai turi parinkti, ka tu zinai, kas po operacijos gausis, gal tau netilps .. 

nerimta..

Papildyta:
jei tau reiks daryt pakelima,  pjuvis eis dar ir per krutines viduri
jei desi tik implanta i varpo formos krutine ir jos nekelsi, tai busi mazochiste..

tai atrodo mazdaug taip.. tikrai zymiai graziau ( neziurint randelio ) nei buvo

user posted image user posted image

Ir dar kalusimukas blink.gif rašėt, kad darėt Kaune??? Pas kurį ir kaip padarė ir kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 12 16, 16:27)
mano gydytojas siauliuose,karalevicius,bet mergaites sake ir vilniuje jis konsultuoja ir operuoja  4u.gif
as irgi CP turejau tai jis man va po metu dar jautrus,o sita operacija daryta pries du menesius ir randeliu visai nebejauciu.bet manau cia labai nuo organizmo priklauso  4u.gif

Labas, Ginitaa,

Minėjot Karalevičių, tai paieškojau internete - info nėra daug. Gal galit pasidalinti kaip ir kas, kiek?
Pažiūrėjau, kad pas Norkų į kainą neįskaičiuoti lovadieniai, pooperacinė priežiūra.. blink.gif
O pas Aštrauską kainą beveik tokia pati, bet viskas įskaičiuota blink.gif
Dar radau A. Jankauską, o kaip šis?

Ir kiek dienų reikia praleisti stacionare, o gal iškart namo paleidžia? blink.gif

Prie viso to, kad nieko nesuprantu apie operaciją, tai dar ir kitokio problemos prisidėjo - visokie lovadieniai, pooperacinės konsultacijos ir panašiai doh.gif
O gal aš per daug panikuoju ir gilinuosi į nereikalingus dalykus.

Papasakokit, prašau blink.gif blink.gif verysad.gif

Dar ir konsultacijų kainos skiriasi... doh.gif
Kažkaip man tos nemokamos konsultacijos atrodo niekinės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rausvėjanti @ 2009 12 16, 20:58)
Labas, Ginitaa,

Minėjot Karalevičių, tai paieškojau internete - info nėra daug. Gal galit pasidalinti kaip ir kas, kiek?
Pažiūrėjau, kad pas Norkų į kainą neįskaičiuoti lovadieniai, pooperacinė priežiūra.. blink.gif
O pas Aštrauską kainą beveik tokia pati, bet viskas įskaičiuota  blink.gif
Dar radau A. Jankauską, o kaip šis?

Ir kiek dienų reikia praleisti stacionare, o gal iškart namo paleidžia? blink.gif

Prie viso to, kad nieko nesuprantu apie operaciją, tai dar ir kitokio problemos prisidėjo - visokie lovadieniai, pooperacinės konsultacijos ir panašiai  doh.gif
O gal aš per daug panikuoju ir gilinuosi į nereikalingus dalykus.

Papasakokit, prašau  blink.gif  blink.gif  verysad.gif

Dar ir konsultacijų kainos skiriasi... doh.gif
Kažkaip man tos nemokamos konsultacijos atrodo niekinės  verysad.gif

kainos jau nezinau,kazkuri rase,kad jau pas ji 6000lt man kainavo 8500lt ir viskas iskaiciuota i kainyte.paleido po paros laiko,viskas labai gerai,fainas daktaras.klausk konkreciai kas domina.konsultacija man 60lt kainavo
Atsakyti
Sveikos merginos, man jau ketvirta savaite po op ir pradejau nerimauti del randuku...dare per aureole, pradejau tepti Dermatixu ir sukietejo randelis, nors pries tai buvo absoliuciai minkstas! verysad.gif apeme panika ir nzn, ar cia Dermatixo pasalinis poveikis, ar normalus rando gyjimo procesas? Gyd TA nieko konkretaus neatsake, kaip ir nenaudoti tepalo, sekti ir pan...gal kazkuriai is jusu panasi situacija buvo? Aciu uz info is anksto...
Beje, galit ir mane itraukti i pirma puslapiuka smile.gif 410, per aureole, anatominiai, TA
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 12 16, 23:03)
kainos jau nezinau,kazkuri rase,kad jau pas ji 6000lt man kainavo 8500lt ir viskas iskaiciuota i kainyte.paleido po paros laiko,viskas labai gerai,fainas daktaras.klausk konkreciai kas domina.konsultacija man 60lt kainavo

O kada darėtės? Ir kaip dabar atrodo ar randeliai matosi labai?
Man reikia tikriausiai ir kelti ir didinti, taip sakė Norkus iš nuotraukų... smile.gif
O Jūs tik didinotės ar ir kėlėtės?
Aš tuomet jam paskambinsiu ryt, radau nete tik mobilų telefoną ir jokio adreso Vilniuje, kur jis priima. Tikiuosi nereiks važiuot į Šiaulius. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rausvėjanti @ 2009 12 16, 21:58)

na, neteisybe. Neiskaiciuotas tik lovadienis, pooperacine prieziura ieina.
Pacios operacijos kaina 7500+300. Veliau nei uz liemenele, nei uz konsultacijas moketi nereiks.
Siaip tai, jeigu noras yra, kuo greiciau eik i konsultacija pas viena, pas kita ir nesuksi sau galvos, nes kol nenueisi kils begale klausimu.
Cia kaip man su tuo dydziu: kol neides, tol dvejosiu ar atitiks mano lukescius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2009 12 16, 23:22)
na, neteisybe. Neiskaiciuotas tik lovadienis, pooperacine prieziura ieina.
Pacios operacijos kaina 7500+300. Veliau nei uz liemenele, nei uz konsultacijas moketi nereiks.
Siaip tai, jeigu noras yra, kuo greiciau eik i konsultacija pas viena, pas kita ir nesuksi sau galvos, nes kol nenueisi kils begale klausimu.
Cia kaip man su tuo dydziu: kol neides, tol dvejosiu ar atitiks mano lukescius  doh.gif

biggrin.gif Graikine, esate visiškai teisi smile.gif klausimų ir abejonių tiek, kad net nežinau kaip viską sustyguot gerai ir apskritai ko noriu......
Noras labai didelis, tad bandysiu nueiti smile.gif
panikuoju, nes daugelis krūtis tik kėlėsi, tad ir kaina normali gaunasi, o man, mat ir kelt dar reik, o tai jau brangiau, todėl ir skaičiuoju kaip kurmis viską..... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rausvėjanti @ 2009 12 16, 22:18)
O kada darėtės? Ir kaip dabar atrodo ar randeliai matosi labai?
Man reikia tikriausiai ir kelti ir didinti, taip sakė Norkus iš nuotraukų... smile.gif
O Jūs tik didinotės ar ir kėlėtės?
Aš tuomet jam paskambinsiu ryt, radau nete tik mobilų telefoną ir jokio adreso Vilniuje, kur jis priima. Tikiuosi nereiks važiuot į Šiaulius. smile.gif

As skambinau praeita savaite Karaleviciui... jis dirba Siauliuose, bet daznai buna Vln.ir Kaune. As pasakiau kad noriu pas ji i konsultacija Vln, tai jis paklause kurioj vietoj Vln gyvenu, kai atsakiau- pagalvojo pora sekundziu-tada pasake, susitinkam Centro poliklinikoj 2 aukste lotuliukas.gif toks jausmas kad jisai ant greicio sugalvojo kur susitikt, o po to tikriausiai butu nuejes tenai, ir paprases kokio kabineto konsultacijai lotuliukas.gif bet as jam ta pati vakara paskambinau ir atsakiau ( na cia ne del jo, o del asmeniniu priezasciu ) . tai kad drasiai skambink, ir tarkis Vln susitikt
Atsakyti
QUOTE(Rausvėjanti @ 2009 12 16, 22:29)
panikuoju, nes daugelis krūtis tik kėlėsi, tad ir kaina normali gaunasi, o man, mat ir kelt dar reik, o tai jau brangiau, todėl ir skaičiuoju kaip kurmis viską..... doh.gif  doh.gif

suprantu. Bet kai tokia situacija, tai geriausiai viska gali sustyguoti akis i aki su gydytoju. Kainos pakrite, tai ir tavoji op turetu maziau kainuoti nei pries kokius metus/du. Pati irgi buciau tikriausiai daugiau galvojus jei kainos nebutu tape tokios prieinamos.
4u.gif
Atsakyti