Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

neperskaičiau visos temos,bet labai norėčiau sužinoti jūsų nuomonės apie senesnės kartos kontraceptikus,turiu omenyje tabletes.ar nuo jų auga svoris ar ne?nes nuo naujų,tai ne,tai gal nuo senesnės kartos auga?nes visgi iš kur tada būtų tas faktas,kad svoris auga? huh.gif
aš vis nerimstu biggrin.gif
Atsakyti
auga, bet nepamenu pavadinimo g.gif
nekreipk demesio i katina wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kendi: 05 spalio 2004 - 13:35
kodėl nekreipti,jis labai fainas laugh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pradejau nuo Diene, bet man netiko (pykino, priaugau 5 kg, uzeidavo silpnumo priepuoliai), todel po 3 men pasikonsultavusi su gydytoja pakeiciau i Gracial. Juos geriu jau beveik 2 metus, viskas gerai. Tik sunerimau, kai forume paskaiciau, kad jose yra didesnis kiekis hormonu...ar tai blogai?
Atsakyti
ash pirmadieni pradejau get Logest, priesh tai geriau 3 metus Mercilon. Nu vakar drauge man sako, tu ka kvailioji, tipo Logest skirtas pradedanciojom, ir kas bus kai nuo stipresnio ant silpnesniu peresi sad.gif

ta dabar nezinau, reikia greiciau pas ginekologe eit, ale tik kita savaite, be to ar man myletis arne ? g.gif g.gif
Atsakyti
Kontraceptikai yra labai individualu ir, manau, negali būti patarimo draugei, kad naudok vienus ar kitus. Kontraceptikus gali parinkti tik gydytojas po pokalbio ir atliktų tyrimų. KT aš jau naudoju 7 m. ir galiu patvirtinti, kad man jos tinka. Per šį laikotarpi jau naudoju trečią rūšį. Žinoma, naudojant KT reikia daugiau dėmesio skirti savo sveikatai, kaip pvz. kartą per metus apsilankyti pas momologą, tačiau ir nepriklausomai nuo to ar vartoji KT ar ne, pas momologą lankytis būtina. Mano ginekologas, kuris turi aukščiausią onkologolo kategoriją (ar kažkaip panašiai vadinasi) taip pat labai gerai vertina KT ir man išvardijo keletą teigiamų KT savybių, kas dar labiau mane skatina vartoti KT.
Todėl jeigu Jums, mielosios, rūpi Jūsų sveikata ir neplanuojate vaikučių, vartokite KT. thumbup.gif
Atsakyti
Aš bandžiau Logest ir kitokias modernias KT, bet nieks netiko - nuo visų tepliojo. Todėl vėl grįžau prie Tri-Regol ir problemų kaip nebūta. Tik va pamiršau, kaip tiksliai juos gerti, o kadangi pirkau 1 lapelį, tai ir instrukcijos negavau. Taigi pradėjau gert pirmą mėnesinių dieną. Užvakar išgėriau paskutinę tabletę, šiandien susirgau. Tai kada vėl pradėti gert naują pakuotę? Šiandien?
Atsakyti
QUOTE (Vilkute @ 2004 11 25, 07:34)
Aš bandžiau Logest ir kitokias modernias KT, bet nieks netiko - nuo visų tepliojo. Todėl vėl grįžau prie Tri-Regol ir problemų kaip nebūta. Tik va pamiršau, kaip tiksliai juos gerti, o kadangi pirkau 1 lapelį, tai ir instrukcijos negavau. Taigi pradėjau gert pirmą mėnesinių dieną. Užvakar išgėriau paskutinę tabletę, šiandien susirgau. Tai kada vėl pradėti gert naują pakuotę? Šiandien?

Reikia daryti petrauka po paskutines isgertos tabletes. Jei pakelyje buvo 21 tablete, tai pertrauka 7 dienos, o jei buvo 22 tabletes, tai pertrauka 6 dienos. Zodziu, ciklas 28 dienos wink.gif
Atsakyti
as irgi vartoju Yanine ir jauciuosi labai gerai nei galva svaigsta, nei pykina, nei svoris auga man jos labai tiko jokiu pasaliniu reiskiniu, tiesiog viskas OK. be to mano kelios drauges taip pat vartoja ir liko labai patenkintos visoms puikiai tiko.
Atsakyti
QUOTE (Vilkute @ 2004 11 25, 09:34)

Tai dabar turi gerti gruodzio 1 d. Jei 7 d darai pertrauka, astunta pradedi gerti.

Beje, kurios vartoja mercilona-pasidalinkit ispudziais/Ar jums tinka ar viskas gerai?As ji geriu apie 6 men,is pradziu tepliodavo dabar viskas ok, clap.gif normalizavosi ciklas,odyte be spuogeliu,ir jokie kg (tfu tfu tfu) nelimpa.Bet as juos geriu da ir del cistu, kad nebutu,ginekologe rekomendavo,nes viena kiauside jau operuota.. sad.gif
Atsakyti
Geriu ir as mercilona jau du menesiai. Kartais uzeina galvos skausmai, ypac pirmom gerimo dienom, kai pradedu pakuote, nors galva ir siaip budavo paskauda, net ir kai nevartojau KT. Krutys padidejo zymiai, draugas sako, kad jos ir jautresnes tapo, nors as tuo nesu tikra, bet nesiginciju. Dar gal potraukis kiek sumazejo, bet negaliu sakyt, kad stipriai, tik nera tokio spontaniskumo, kad pajustum, vat dabar tai jau noriu, ir labai tongue.gif .Daugiau jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu. Tai mano pirmos isbandytos KT, nelabai turiu su kuo lygint.
Atsakyti
Vartojau iki vaiko pasigaminimo Tri-regol. Tai senos kartos KT, bet man tiko, jokio svorio ar irzlumo. Prieš tai buvo tokios Ovidon richter, bet nuo jų ryte buvo bloga. Dabar jau norėčiau vėl pradėti vartoti KT, bet nžn ką. Paskaičiau ir visai neaišku pasidarė. Svorio po gimdymo ir taip priaugau, tai jei dar didės, tai būsiu panaši į bombą. doh.gif Noriu vartot modernius KT, bet gal grįžti prie Tri-regolio. Ką manot?
Atsakyti