Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės priemonės

Viksreli, uzklydau i sia tema....Jei kuo galiu padeti- zinai kur rasti biggrin.gif rolleyes.gif
As vis tiek, taip sakant "neotchodia ot kasy" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, noreciau pasiklausti pas tas kurios vartoja Yarina, koki salutini poveiki daro sie KT? As jau savaite kaip pradejus gerti, menesines nors ir palengvejo(nera gausaus kraujavimo ir skausmu), bet jos nenori baigtis. Ar taip ir kitoms nuo siu KT buvo?
Atsakyti
Sveikutės mamytės ilgai jus skaitinėjau ir nusprendžiau pagaliau parašyti. Taiva iki nėštumo aš vartojau KT Harmonete jos man labai tiko nors per 1 m. biški priaugau svorio nors gal tai ne KT kaltė rolleyes.gif po gidymo vėl pradėjau jas vartoti bet po kaškiek laiko man labai pradėjo skaudėti krutinę tada gydytoja man išrašė Janine pagėriau jas gal 2 mėn. ir mečiau nes krūtinė ištisai skaudėjo pastovei tepliodavo o ir kaina jų tai ohoho 32 Lt tada nusprebdžiau savavališkai pradėti vartoti kitas KT Regivedon jas vartoju jau 2 mėnuo krūtų skausmą pamiršau na savijauta gera tik pirmą mėn. truputį papykino ir tiek.
Atsakyti
Man Jeanene paskyre nuo policistozes. Metus laiko vartojau, lyg nieko, bet po metu staiga sutriko ciklas, tada nutraukiau, rado guzeli, sake nieko baisaus, liepe vel gert, rodos viskas pradejo normalizuotis, bet po 3 men, vel nustojau gert, nes edokrinologas sake,kad perdaug vyrisku hormonu, reikia daryti tyrima, nustojus gert pradejo tept, sios menesines buvo gana gausio ir skausmingos, zodziu taip padarius pertraukas organizmas susibalamutijo, tai dabar jau ir nebezinau ka daryt.
Atsakyti
Logest...ir kolkas viskas nuostabu...
Atsakyti
As jau daugiau nei metus geriu Mercilon ir atrodo viskas gerai, nors kartais nei is sio nei is to pykina, gal cia ju salutinis pozymis... g.gif
Pries tai kelis men. geriau Cilest, bet man jos netiko dry.gif
Atsakyti
As geriu Novinete,,svoris neauga, bet sureagavo krutine,nors sako,kad i visus kontraceptikus reaguoja,ji paliko mastopatiska.Liepe gerti mastpat laselius.Tai va nezinau ar toliau gersiu,nes vaziuosiu pas kita daktara,ziuresiu ka jis pasakys. unsure.gif
Atsakyti
[QUOTE=Isadora,2004 08 17, 22:41] As jau daugiau nei metus geriu Mercilon ir atrodo viskas gerai, nors kartais nei is sio nei is to pykina, gal cia ju salutinis pozymis... g.gif

o man nuo jo pastoviai skaudejo galva sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alex: 18 rugpjūčio 2004 - 18:29
Sveikos mamytes clap.gif smile.gif Geriu jau ketvirta pakuote Mercilono ir esu labai patenkinta, susireguliavo menesines, budavo menuo laiko paklaida, ir siaip gerai jauciuosi is ties jega thumbup.gif
Atsakyti
o kas nors susiduret su tokia problema, kad vartojant ir kontraceptikus ir antidepresantus atsiranda toks salutinis poveikis, kad issireguliuoja ciklas?
Atsakyti
QUOTE (delusion @ 2004 08 27, 08:43)
o kas nors susiduret su tokia problema, kad vartojant ir kontraceptikus ir antidepresantus atsiranda toks salutinis poveikis, kad issireguliuoja ciklas?

žinau, kas vartoja antidepresantus ir jokių KT, tai ciklas vien su tais antidepresantais visai sutriko. Sako, čia labai dažnas toks jų šalutinis poveikis. Reiktų tau paistart su gydytoja, ar tinka vartot KT kartu su tais vaistais.
Atsakyti
jei neklystu, tai antidepresantai mazina KT patikimuma, kaip ir kai kurie antibijotikai... atsargiai
Atsakyti