QUOTE (alex @ 2004 08 18, 19:28) |
[QUOTE=Isadora,2004 08 17, 22:41] As jau daugiau nei metus geriu Mercilon ir atrodo viskas gerai, nors kartais nei is sio nei is to pykina, gal cia ju salutinis pozymis... ![]() o man nuo jo pastoviai skaudejo galva ![]() |
QUOTE (vilmuke @ 2004 09 03, 14:17) |
[QUOTE=alex,2004 08 18, 19:28] [QUOTE=Isadora,2004 08 17, 22:41] As jau daugiau nei metus geriu Mercilon ir atrodo viskas gerai, nors kartais nei is sio nei is to pykina, gal cia ju salutinis pozymis... ![]() o man nuo jo pastoviai skaudejo galva ![]() vieninteliai kuriuos as geriau buvo "mercilon", tai man turbut pasireiske visi salutiniai poveikiai koki tik gali buti: pasidariau isterike, depresante, svorio priaugau apie kokius 5 kilus, sumazejo lytinis potraukis, pykindavo ![]() zodziu tik menesines buvo reguliarios, taciau as jomis nesiskundziu ir be kontraceptiku, jos ir taip reguliarios, diena i diena ![]() bet va dabar patare ir man gerti "yanine" ar kaip jos ten (tingiu eiti pasiziureti i pakeli ![]() ![]() |
QUOTE (Bitulka @ 2004 09 06, 16:36) |
[QUOTE=vilmuke,2004 09 03, 14:17] [QUOTE=alex,2004 08 18, 19:28] [QUOTE=Isadora,2004 08 17, 22:41] As jau daugiau nei metus geriu Mercilon ir atrodo viskas gerai, nors kartais nei is sio nei is to pykina, gal cia ju salutinis pozymis... ![]() o man nuo jo pastoviai skaudejo galva ![]() vieninteliai kuriuos as geriau buvo "mercilon", tai man turbut pasireiske visi salutiniai poveikiai koki tik gali buti: pasidariau isterike, depresante, svorio priaugau apie kokius 5 kilus, sumazejo lytinis potraukis, pykindavo ![]() zodziu tik menesines buvo reguliarios, taciau as jomis nesiskundziu ir be kontraceptiku, jos ir taip reguliarios, diena i diena ![]() bet va dabar patare ir man gerti "yanine" ar kaip jos ten (tingiu eiti pasiziureti i pakeli ![]() ![]() O kiek kainuoja Yanine piliulkos? As vartojau kuri laika Cilest ir buvo viskas OK. Paskui bandziau Diane 35.O mergytes, kad soktelejo svoris.. ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (Tvarkele @ 2004 09 06, 22:02) |
AS pries nestuma vartojau logesta ir nepamenu nieko baisaus, isskyrus, kad pradzioje pykino ir istikruju paskaicius prisiminiau, kad man patsirado celiulitas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nebezinau ka ir bedaryt!!!! |
QUOTE (Tvarkele @ 2004 10 03, 00:19) |
Bitulka, labai aciu ![]() Tai va pradejau vartoti logesta ir jau 8diena kraujuoju ![]() Nu tai ka man dabar daryt? Jauciu as nutrauksiu dabar.Ale kas cia gausis? kad ir dar toiau sekmingai kraujuosiu? O gal tada galima iskart kitas kokias pradet, na tipo pratest? Jei kas ismanot, patarkit , a? ![]() ![]() |
QUOTE (Dar ne mama ;) @ 2004 09 21, 12:34) |
As geriau Harmonet. Jas vartoti patare gydytoja, kadangi turiu mastopatija ir 2 kartu buvo operuotos krutys. Salutiniu poveikiu nebuvo tik svoris padidejo +3 kg, bet man tai i nauda ![]() ![]() Dabar galvoju pabendyti Diane 35, nes noriu issinaikinti spuogus. Mano ugis 171, svoris dabar 55 kg. |
QUOTE (Dar ne mama ;) @ 2004 09 21, 12:34) |
As geriau Harmonet. Jas vartoti patare gydytoja, kadangi turiu mastopatija ir 2 kartu buvo operuotos krutys. Salutiniu poveikiu nebuvo tik svoris padidejo +3 kg, bet man tai i nauda ![]() ![]() Dabar galvoju pabendyti Diane 35, nes noriu issinaikinti spuogus. Mano ugis 171, svoris dabar 55 kg. |