Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

Kaip ten yra su tais vaisiaus judesiukais paskutine savaite pries gimdyma ? g.gif ar tiesa, kad jie gali tapti maziau jauciami, del nusileidimo i dubeni... Ir tai artejancio gimimo pozymis g.gif
Man paskutines dienos eina, vaikas lyg darosi kazkoks vangesnis. Taip skaudziai nebesispardo...
Nebezinau, ka cia galvot
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 02 11, 14:56)
Kaip ten yra su tais vaisiaus judesiukais paskutine savaite pries gimdyma ?  g.gif ar tiesa, kad jie gali tapti maziau jauciami, del nusileidimo i dubeni... Ir tai artejancio gimimo pozymis  g.gif
Man paskutines dienos eina, vaikas lyg darosi kazkoks vangesnis. Taip skaudziai nebesispardo...
Nebezinau, ka cia galvot

Tiesa, kad vaikiukas maziau juda paskutinem savaitem, nes jam maziau vietos pilvuke yra..ir tie judesiukai buna nebe tokie stiprus, o zymiai ramesni...taigi viskas ok..bet siaip juos reikia vistiek sekti, kad nebutu taip, jog visai nebejauti..ju gali pamazet, bet vistiek per pusvalandi turi 5 kartus bent sujudet..
Atsakyti
Noriu paklausti,ar kuriai buvo atsitike,kad po ginekologo apziuros imtu kraujuoti.Man ciupinejo gimda,pamaciau krauja ant pirstiniu,baisiai susijaudinau,gydytojas patikino,kad tai normalu,o dabar negaliu sau atleisti,kad leidau ziureti,nes tepa krauju jau visa diena verysad.gif Sake,kad gali teplioti kelias dienas,bet as nerandu sau vietos,labai pergyvenu,kad jis pakenke mano ramiam stebuklelio laukimui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ibiza25: 13 vasario 2010 - 23:32
QUOTE(ibiza25 @ 2010 02 13, 23:31)
Noriu paklausti,ar kuriai buvo atsitike,kad po ginekologo apziuros imtu kraujuoti.Man ciupinejo gimda,pamaciau krauja ant pirstiniu,baisiai susijaudinau,gydytojas patikino,kad tai normalu,o dabar negaliu sau atleisti,kad leidau ziureti,nes tepa krauju jau visa diena verysad.gif Sake,kad gali teplioti kelias dienas,bet as nerandu sau vietos,labai pergyvenu,kad jis pakenke mano ramiam stebuklelio laukimui verysad.gif

Mane apziurinejo pora savaiciu pries gimdyma ir po to pora dienu tepliojo, bet ne krauju, o rusvai, bet jei pas tave kaklelis jautresnis tai gali ir krauju pateplioti, neissigask labai. mirksiukas.gif O siaip gi jau gali gimdyti, nes jau leliukas turetu buti pakankamai issivystes tokiame laike.
Atsakyti
Na mes ir jau kaip ir pasiruose, laukiame kiekviena diena susitikimo 4u.gif
Po apziurejimo tikrai gali teplio, cia ne is gimdos kraujas, gydytoja tai jau mato...
Atsakyti
QUOTE(giedryte @ 2010 03 08, 17:07)
Na mes ir jau kaip ir pasiruose, laukiame kiekviena diena susitikimo 4u.gif 
Po apziurejimo tikrai gali teplio, cia ne is gimdos kraujas, gydytoja tai jau mato...

Mum siandien terminas, tai jau dabar irgi laukiam kada jau tas dziaugsmelis pasibels smile.gif Jei iki I-mad nepagimdysiu, tai eisiu i apziura, nes dar nera ziurejus manes is "arciau".. Nors labai jau noreciau iki Imad turet jau wub.gif
Atsakyti
sveikos busimos ir jau esamos mamytes 4u.gif
noreciau ir as prisijungti prie jusu pokalbiu ax.gif nebe daug mum jau liko,tik menesiukas wub.gif
Atsakyti
sveikos, noriu pasiteirauti, ar kuriai taip buvo mano terminas kovo 22 d. siandien buvau pas daktare ir nieko padare kudikelio kardiograma, bet ant kedes neziurejo!! ar tai normalu?ar taip buvo kuriai kad kaklelio nestumo gale neapziurinejo, nes man ji ziurejo tik nestumo pradzioje, o kai gydytojos paklausiau gal galit paziuret, tai sako nera reikalo ten landziot ir uzkratus nesiot.
Atsakyti
Tomawru, man gydytoja taip pat nežiūrėjo kaklelio. Aš, forume prisiskaičius, kaip visoms žiūri, jos užklausiau, ar man nežiūrės. Tai ji atsakė, kad ta apžiūra yra gan skausminga, tai kam man tas stresas? Apskritai kaklelį tikrino tik vieną kartą per visą nėštumą vaginaliniu echoskopu 35 savaitę, kai pasiskundžiau labai skausmingais paruošiamaisiais. O daugiau ant kėdės ir neteko sėdėt.
Teko gan ilgą laiką gyventi užsienyje, tai ten apskritai nesuprantamas dalykas yra tas sodinimas ant kėdės rolleyes.gif (na, kai reikia, tai reikia, bet šiaip sau niekas nesodina kaip čia).
Atsakyti
Man irgi nėštumo metu tik pirmą apsilankymą "sodino ant kėdės", žiūrėjo, ir jau sulaukus termino..... nes sudirginimas kaklelis, todėl ir nelenda per daug ten, jei viskas gerai ax.gif irgi galvojau, ko netikrina g.gif doh.gif
Man po tikrinimo buvo net kraujingų išskyrų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 25 kovo 2010 - 13:09
QUOTE(Tomawru @ 2010 03 25, 07:32)
sveikos, noriu pasiteirauti, ar kuriai taip buvo mano terminas kovo 22 d. siandien buvau pas daktare ir nieko padare kudikelio kardiograma, bet ant kedes neziurejo!! ar tai normalu?ar taip buvo kuriai kad kaklelio nestumo gale neapziurinejo, nes man ji ziurejo tik nestumo pradzioje, o kai gydytojos paklausiau gal galit paziuret, tai sako nera reikalo ten landziot ir uzkratus nesiot.

pas mus-Airijoje, tai per visa nestuma niekas ginekologiskai neapziuri jei gerai jautiesi doh.gif apziuri tik termino diena,jei anksciau nepasigimdai.. tai kazkaip ir mane neramina g.gif
Atsakyti
Mane ir ziurejo tik karta ant kedes pacioj pradzioj o dabar visai nesenai tik tepineli paeme ir viskas. smile.gif Jums bent kardiogramas visokias daro man tai tik spaudima pamatuoja doh.gif
Atsakyti