Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

Sveikutes merginos, prisijungiu ir as prie jusu rato. kaip matau ne as viena nerimauju, bijau ir stresuoju smile.gif kaip cia rase, karais irgi be priezasties verkiu.. tikiuosi viskas jau greitai praeis.. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kisssanka @ 2010 02 06, 22:28)
Sveikutes merginos, prisijungiu ir as prie jusu rato. kaip matau ne as viena nerimauju, bijau ir stresuoju smile.gif kaip cia rase, karais irgi be priezasties verkiu.. tikiuosi viskas jau greitai praeis.. smile.gif
user posted image

Sveika 4u.gif manau kai pagimdysim tai ilgai juoksimes is savo emociju biggrin.gif as viena diena verkiu ir bijau, kita jau visiems sakau, kad nebijau ir laukiu kol greiciau mazyte islys doh.gif zodziu sekmingai varau visus is proto smile.gif poryt eisiu pas daktaryte, tai gal kokiu naujienu suzinosiu, visai smagu butu truputi anksciau su mazyte susitikt... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 08, 20:44)
  manau kai pagimdysim tai ilgai juoksimes is savo emociju  biggrin.gif  as viena diena verkiu ir bijau, kita jau visiems sakau, kad nebijau ir laukiu kol greiciau mazyte islys doh.gif  zodziu sekmingai varau visus is proto  smile.gif poryt eisiu pas daktaryte, tai gal kokiu naujienu suzinosiu, visai smagu butu truputi anksciau su mazyte susitikt... wub.gif

drinks_cheers.gif ir as galvoju, kaip gerai butu pora savaiciu anksciau, nes kitaip is proto gali iseit... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liutux0318 @ 2010 02 09, 11:17)
drinks_cheers.gif ir as galvoju, kaip gerai butu pora savaiciu anksciau, nes kitaip is proto gali iseit... doh.gif

Zinokit mergaites ir as taip svaigau visa laika, tikejaus, kad bent jei ne 2, tai 1 savaite anksciau turesim savo lelyte, bet.. cia pasirodo tik musu norai, o tie leliukai ateina kada jiems reikia..nes vakar apziuroj buvau, tai gyd. sake, kad jokios rimtos veiklos nera kol kas... verysad.gif , kad ir kaip man noretusi..
Atsakyti
as neistveriau ir snd nulekiau pas daktaryte blush2.gif tai mano mazulyte jau 2880g sveria ir puikiai jauciasi pilvelyje,daktaryte nemano kad anksciau kovo 4d, kaip ir nustate, islys ji smile.gif dar kazkaip placenta nesubrendusi iki galo ir db jau atitinka visas normas ir galbut negims milzinuke lotuliukas.gif kazkaip nurimau po apsilankymo, tik prirase 2 kraujo tyrimus, tai ryt ryte eisiu nusileist smile.gif kaip jus jauciates?
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 09, 20:02)
as neistveriau ir snd nulekiau pas daktaryte blush2.gif  tai mano mazulyte jau 2880g sveria ir puikiai jauciasi pilvelyje,daktaryte nemano kad anksciau kovo 4d, kaip ir nustate, islys ji smile.gif dar kazkaip placenta nesubrendusi iki galo ir db jau atitinka visas normas ir galbut negims milzinuke lotuliukas.gif  kazkaip nurimau po apsilankymo, tik prirase 2 kraujo tyrimus, tai ryt ryte eisiu nusileist smile.gif kaip jus jauciates?

Smagu, kad geros zinios po vizito thumbup.gif
As tai siandien uzpanikavus buvau, kad judesiukai nuo vakar lelytes dinge, tai skambinausi gyd. jis rekomendavo atlekt toniuku pamatuot, tai va ir vaziavom su MB, bet sako kad viskas kaip ir ok...tai ramiau jau siek tiek.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(just-me @ 2010 02 09, 20:05)
Smagu, kad geros zinios po vizito thumbup.gif
As tai siandien uzpanikavus buvau, kad judesiukai nuo vakar lelytes dinge, tai skambinausi gyd. jis rekomendavo atlekt toniuku pamatuot, tai va ir vaziavom su MB, bet sako kad viskas kaip ir ok...tai ramiau jau siek tiek.. unsure.gif

Svarbu viskas gerai thumbup.gif as galvoju jei tik kas ne taip ir reik lekt nieko nelaukus, maza ka paskui g.gif man jau viskas, del kraujo tik pasiskambint, o vizitas bus tik tada jei iki termino nepagimdysiu ax.gif del judesiuku ir as snd klausiau,nes kazkokia ramiasne lelyte, tik vakarais pilvuke tusus daro lotuliukas.gif sake, kad cia normalu, nes vaikiuko svoris dideja, o vandenu mazeja i pabaiga, o ir pilvukas paslinkes zemyn, tai ne taip jauciasi, kaip spyriai i sonkaulius lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as. Mum dabar 36 savaitele.
Norejau paklaust jusu ar buna kokiu skausmeliu, kai juda maziukas? Man pastaruoju metu lialius labai jau aktyviai juda, dazniausiai nuo pietu iki pat mano miego, skaudziai malasi, kartais atrodo kad per oda islis ax.gif Na bet gal geriau kad juda, nei nejuda smile.gif Ir dar buvo 1k. vakar vakare ir 1k. siandien perpietus ramiai sedint toks nutikimas, kad jauciau kairiam pilvo sone kaip braukia jis ar rankute ar kuo, bet taip skaudziai, kad net nzn i ka panasu, gal kaiip su kokiu astriu pagaliuku per sona..Taip skaudziai sakyciau pakankamai buvo. Tiek, kad neilgai kokiu 10 -20 sek reikalas.....
Patarkit kaip reaguot, nezinau ar cia baimintis ko ar ne...Gal kuriai taip buve..

Aciu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2010 02 10, 00:43)
Norejau paklaust jusu ar buna kokiu skausmeliu, kai juda maziukas? Man pastaruoju metu lialius labai jau aktyviai juda, dazniausiai nuo pietu iki pat mano miego, skaudziai malasi, kartais atrodo kad per oda islis  ax.gif  Na bet gal geriau kad juda, nei nejuda smile.gif Ir dar buvo 1k. vakar vakare ir 1k. siandien perpietus ramiai sedint toks nutikimas, kad jauciau kairiam pilvo sone kaip braukia jis ar rankute ar kuo, bet taip skaudziai, kad net nzn i ka panasu, gal kaiip su kokiu astriu pagaliuku per sona..Taip skaudziai sakyciau pakankamai buvo. Tiek, kad neilgai kokiu 10 -20 sek reikalas.....
Patarkit kaip reaguot, nezinau ar cia baimintis ko ar ne...Gal kuriai taip buve..

Aciu  notworthy.gif

Man lygiai tas pats blink.gif 36 savaite prasidėjo..jau prieš dvi savaites ginei sakiau , kad vaikas labai judrus, ir kartais juda tikrai taip, kad, švelniai tariant , sulaikau kvėpavimą doh.gif Vyras žiūri į mano banguojantį , judantį pilvą ir jam atrodo, kad jau gimdymas prasideda, nes vaikas pats nusprendė išlipti lotuliukas.gif O ginės reakcija buvo," tai ką maždaug aš galiu padaryti?" doh.gif Džiaugiuosi kad juda wub.gif bet galėtų mano bernelis būti švelnesnis wub.gif palyginus su pirmuoju tinginiuku tai šitas superaktyvistas ..
Tik džiaugiuosi, kad jau apsivertė ir nors padaužo neblogai per šlapimo pūslę, bet jau geriau nei kaip sėdėjo ir daužė su galva per kepenis...tai kelias savaites tiesiog degė kepenys po kiekvieno aktyvesnio judėjimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2010 02 10, 00:43)
Norejau paklaust jusu ar buna kokiu skausmeliu, kai juda maziukas? Man pastaruoju metu lialius labai jau aktyviai juda, dazniausiai nuo pietu iki pat mano miego, skaudziai malasi, kartais atrodo kad per oda islis  ax.gif  Na bet gal geriau kad juda, nei nejuda smile.gif Ir dar buvo 1k. vakar vakare ir 1k. siandien perpietus ramiai sedint toks nutikimas, kad jauciau kairiam pilvo sone kaip braukia jis ar rankute ar kuo, bet taip skaudziai, kad net nzn i ka panasu, gal kaiip su kokiu astriu pagaliuku per sona..Taip skaudziai sakyciau pakankamai buvo. Tiek, kad neilgai kokiu 10 -20 sek reikalas.....

Aciu  notworthy.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Viskas zinok cia tau normaliai drinks_cheers.gif visos mes ta pati pereinam, kam sonkaulius palauzo, pakrebzdina, kam ten kur nors apacioj soniuke (man beje irgi kaip tau budavo), kartais per pilvo presa gerai prasinesa, toks "malonus" jausmelis lotuliukas.gif Kai nueidavau miegot tai net sokinedavau nuo savo lelytes bajeriu..bet kokiu atveju geriau sitaip, nei kad nebejauti judesiu..o kuo toliau, tuo tu judesiuku atrodys maziau ir jie nebebus tokie skausmingi...va tada, bent jau man pasidaro neramu, ypac kai esi priprates kad vaikiukas judrus..Taip kad dziaukis artejanciu stebuklu ir paskutiniu menesiuku thumbup.gif
Atsakyti
Man gal sakyciau nuo 32sav taip lelyte judedavo, iskisa savo kulniuka ar rankyte, tai atrodo pagaliuka ireme ir dar dabar taip daro lotuliukas.gif visai ne kaip anksciau, kai mazulyte buvo ir tik svelniai paspardydavo ax.gif bet svarbu juda ir tegu juda kaip tik nori ir kuo dazniau, as cia prisiskaiciau baisiu forumu, tai tik nustoja muistytis ir panikuoju, sakiau daugiau nelysiu i baisius forumus, nes paskui tik nervinies... doh.gif man tai keistas dalykelis uzejo, kazkaip kai einu miegot(ir ne tik) pradeda niezet pilvuka, kojas, net trugdo uzmigt, vakar daktaryte paskyre kraujo tyrima, atseit kazkas su kepenim negerai gali but, bet snd pramigau(tyrima iki 10val pas mane daro) verysad.gif ryt ryte reiks lekt darytis, nes jei kazka ten ras, tai skatins gimdyma doh.gif gal jums kuriai taip buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 10, 12:13)
Man gal sakyciau nuo 32sav taip lelyte judedavo, iskisa savo kulniuka ar rankyte, tai atrodo pagaliuka ireme ir dar dabar taip daro lotuliukas.gif  visai ne kaip anksciau, kai mazulyte buvo ir tik svelniai paspardydavo ax.gif  bet svarbu juda ir tegu juda kaip tik nori ir kuo dazniau, as cia prisiskaiciau baisiu forumu, tai tik nustoja muistytis ir panikuoju, sakiau daugiau nelysiu i baisius forumus, nes paskui tik nervinies... doh.gif  man tai keistas dalykelis uzejo, kazkaip kai einu miegot(ir ne tik) pradeda niezet pilvuka, kojas, net trugdo uzmigt, vakar daktaryte paskyre kraujo tyrima, atseit kazkas su kepenim negerai gali but, bet snd pramigau(tyrima iki 10val pas mane daro) verysad.gif  ryt ryte reiks lekt darytis, nes jei kazka ten ras, tai skatins gimdyma doh.gif  gal jums kuriai taip buvo? g.gif

O del niezejimo, man kartais pries miega irgi buna, rankas paniezti.. Nezinau ar cia susije ar ne, bet kazkaip ai..nieko baisaus.. O del leliaus smagu isgirst ir jusu nuomones drinks_cheers.gif
Atsakyti