QUOTE(Kisssanka @ 2010 02 06, 22:28)
Sveikutes merginos, prisijungiu ir as prie jusu rato. kaip matau ne as viena nerimauju, bijau ir stresuoju
kaip cia rase, karais irgi be priezasties verkiu.. tikiuosi viskas jau greitai praeis.. 

Sveika
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 08, 20:44)
manau kai pagimdysim tai ilgai juoksimes is savo emociju
as viena diena verkiu ir bijau, kita jau visiems sakau, kad nebijau ir laukiu kol greiciau mazyte islys
zodziu sekmingai varau visus is proto
poryt eisiu pas daktaryte, tai gal kokiu naujienu suzinosiu, visai smagu butu truputi anksciau su mazyte susitikt... 
QUOTE(liutux0318 @ 2010 02 09, 11:17)
Zinokit mergaites ir as taip svaigau visa laika, tikejaus, kad bent jei ne 2, tai 1 savaite anksciau turesim savo lelyte, bet.. cia pasirodo tik musu norai, o tie leliukai ateina kada jiems reikia..nes vakar apziuroj buvau, tai gyd. sake, kad jokios rimtos veiklos nera kol kas...
as neistveriau ir snd nulekiau pas daktaryte
tai mano mazulyte jau 2880g sveria ir puikiai jauciasi pilvelyje,daktaryte nemano kad anksciau kovo 4d, kaip ir nustate, islys ji
dar kazkaip placenta nesubrendusi iki galo ir db jau atitinka visas normas ir galbut negims milzinuke
kazkaip nurimau po apsilankymo, tik prirase 2 kraujo tyrimus, tai ryt ryte eisiu nusileist
kaip jus jauciates?
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 09, 20:02)
as neistveriau ir snd nulekiau pas daktaryte
tai mano mazulyte jau 2880g sveria ir puikiai jauciasi pilvelyje,daktaryte nemano kad anksciau kovo 4d, kaip ir nustate, islys ji
dar kazkaip placenta nesubrendusi iki galo ir db jau atitinka visas normas ir galbut negims milzinuke
kazkaip nurimau po apsilankymo, tik prirase 2 kraujo tyrimus, tai ryt ryte eisiu nusileist
kaip jus jauciates?
Smagu, kad geros zinios po vizito
As tai siandien uzpanikavus buvau, kad judesiukai nuo vakar lelytes dinge, tai skambinausi gyd. jis rekomendavo atlekt toniuku pamatuot, tai va ir vaziavom su MB, bet sako kad viskas kaip ir ok...tai ramiau jau siek tiek..
QUOTE(just-me @ 2010 02 09, 20:05)
Smagu, kad geros zinios po vizito
As tai siandien uzpanikavus buvau, kad judesiukai nuo vakar lelytes dinge, tai skambinausi gyd. jis rekomendavo atlekt toniuku pamatuot, tai va ir vaziavom su MB, bet sako kad viskas kaip ir ok...tai ramiau jau siek tiek..
Svarbu viskas gerai
Sveikos, jungiuosi ir as. Mum dabar 36 savaitele.
Norejau paklaust jusu ar buna kokiu skausmeliu, kai juda maziukas? Man pastaruoju metu lialius labai jau aktyviai juda, dazniausiai nuo pietu iki pat mano miego, skaudziai malasi, kartais atrodo kad per oda islis
Na bet gal geriau kad juda, nei nejuda
Ir dar buvo 1k. vakar vakare ir 1k. siandien perpietus ramiai sedint toks nutikimas, kad jauciau kairiam pilvo sone kaip braukia jis ar rankute ar kuo, bet taip skaudziai, kad net nzn i ka panasu, gal kaiip su kokiu astriu pagaliuku per sona..Taip skaudziai sakyciau pakankamai buvo. Tiek, kad neilgai kokiu 10 -20 sek reikalas.....
Patarkit kaip reaguot, nezinau ar cia baimintis ko ar ne...Gal kuriai taip buve..
Aciu
Norejau paklaust jusu ar buna kokiu skausmeliu, kai juda maziukas? Man pastaruoju metu lialius labai jau aktyviai juda, dazniausiai nuo pietu iki pat mano miego, skaudziai malasi, kartais atrodo kad per oda islis
Patarkit kaip reaguot, nezinau ar cia baimintis ko ar ne...Gal kuriai taip buve..
Aciu
QUOTE(Nomadica @ 2010 02 10, 00:43)
Ir dar buvo 1k. vakar vakare ir 1k. siandien perpietus ramiai sedint toks nutikimas, kad jauciau kairiam pilvo sone kaip braukia jis ar rankute ar kuo, bet taip skaudziai, kad net nzn i ka panasu, gal kaiip su kokiu astriu pagaliuku per sona..Taip skaudziai sakyciau pakankamai buvo. Tiek, kad neilgai kokiu 10 -20 sek reikalas.....
Aciu
Aciu
Man lygiai tas pats
Tik džiaugiuosi, kad jau apsivertė ir nors padaužo neblogai per šlapimo pūslę, bet jau geriau nei kaip sėdėjo ir daužė su galva per kepenis...tai kelias savaites tiesiog degė kepenys po kiekvieno aktyvesnio judėjimo
QUOTE(Nomadica @ 2010 02 10, 00:43)
Aciu
Aciu
Sveika prisijungus
Viskas zinok cia tau normaliai
Man gal sakyciau nuo 32sav taip lelyte judedavo, iskisa savo kulniuka ar rankyte, tai atrodo pagaliuka ireme ir dar dabar taip daro
visai ne kaip anksciau, kai mazulyte buvo ir tik svelniai paspardydavo
bet svarbu juda ir tegu juda kaip tik nori ir kuo dazniau, as cia prisiskaiciau baisiu forumu, tai tik nustoja muistytis ir panikuoju, sakiau daugiau nelysiu i baisius forumus, nes paskui tik nervinies...
man tai keistas dalykelis uzejo, kazkaip kai einu miegot(ir ne tik) pradeda niezet pilvuka, kojas, net trugdo uzmigt, vakar daktaryte paskyre kraujo tyrima, atseit kazkas su kepenim negerai gali but, bet snd pramigau(tyrima iki 10val pas mane daro)
ryt ryte reiks lekt darytis, nes jei kazka ten ras, tai skatins gimdyma
gal jums kuriai taip buvo?
QUOTE(susiwelusi @ 2010 02 10, 12:13)
Man gal sakyciau nuo 32sav taip lelyte judedavo, iskisa savo kulniuka ar rankyte, tai atrodo pagaliuka ireme ir dar dabar taip daro
visai ne kaip anksciau, kai mazulyte buvo ir tik svelniai paspardydavo
bet svarbu juda ir tegu juda kaip tik nori ir kuo dazniau, as cia prisiskaiciau baisiu forumu, tai tik nustoja muistytis ir panikuoju, sakiau daugiau nelysiu i baisius forumus, nes paskui tik nervinies...
man tai keistas dalykelis uzejo, kazkaip kai einu miegot(ir ne tik) pradeda niezet pilvuka, kojas, net trugdo uzmigt, vakar daktaryte paskyre kraujo tyrima, atseit kazkas su kepenim negerai gali but, bet snd pramigau(tyrima iki 10val pas mane daro)
ryt ryte reiks lekt darytis, nes jei kazka ten ras, tai skatins gimdyma
gal jums kuriai taip buvo? 
O del niezejimo, man kartais pries miega irgi buna, rankas paniezti.. Nezinau ar cia susije ar ne, bet kazkaip ai..nieko baisaus.. O del leliaus smagu isgirst ir jusu nuomones