QUOTE(Nomadica @ 2010 02 10, 00:43)
Sveikos, jungiuosi ir as. Mum dabar 36 savaitele.
Norejau paklaust jusu ar buna kokiu skausmeliu, kai juda maziukas? Man pastaruoju metu lialius labai jau aktyviai juda, dazniausiai nuo pietu iki pat mano miego, skaudziai malasi, kartais atrodo kad per oda islis

Na bet gal geriau kad juda, nei nejuda

Ir dar buvo 1k. vakar vakare ir 1k. siandien perpietus ramiai sedint toks nutikimas, kad jauciau kairiam pilvo sone kaip braukia jis ar rankute ar kuo, bet taip skaudziai, kad net nzn i ka panasu, gal kaiip su kokiu astriu pagaliuku per sona..Taip skaudziai sakyciau pakankamai buvo. Tiek, kad neilgai kokiu 10 -20 sek reikalas.....
Patarkit kaip reaguot, nezinau ar cia baimintis ko ar ne...Gal kuriai taip buve..
Aciu
Man lygiai tas pats

36 savaite prasidėjo..jau prieš dvi savaites ginei sakiau , kad vaikas labai judrus, ir kartais juda tikrai taip, kad, švelniai tariant , sulaikau kvėpavimą

Vyras žiūri į mano banguojantį , judantį pilvą ir jam atrodo, kad jau gimdymas prasideda, nes vaikas pats nusprendė išlipti

O ginės reakcija buvo," tai ką maždaug aš galiu padaryti?"

Džiaugiuosi kad juda

bet galėtų mano bernelis būti švelnesnis

palyginus su pirmuoju tinginiuku tai šitas superaktyvistas ..
Tik džiaugiuosi, kad jau apsivertė ir nors padaužo neblogai per šlapimo pūslę, bet jau geriau nei kaip sėdėjo ir daužė su galva per kepenis...tai kelias savaites tiesiog degė kepenys po kiekvieno aktyvesnio judėjimo