Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

del judesiuku, tai jutau iki paskutines dienos, galiu psakyti net per gimdyma jutau kaip lelia spardosi smile.gif o ant lektuvo apziura atliko tik 6 savaite ir 36. po to jau kiekviena apsilankyma apziuredavo, del kraujo tai nezinau, pas mane niekad nepasirodydavo blink.gif
Atsakyti
Na va ir man jau prasidejo 8 men tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 05 03, 17:14)
Na va ir man jau prasidejo 8 men  tongue.gif

kokia tavo pilvuko apimtis? man neramu, atrodo kad per mazas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 05 03, 20:41)
kokia tavo pilvuko apimtis? man neramu, atrodo kad per mazas  unsure.gif

Pilvuko apimtis tai nera svarbus-tai priklauso nuo sudejimo-svarbesnis matmuo yra gimdos aukstis, kuris turi atitikti gimdyves korteleje esancia schema smile.gif
Atsakyti
labukas man ir paskutinis menesiukas jau eina,aisku nepirmas vaikiukas bet su kiekvienu viskas kitaip smile.gif man dabar beveik vis savaite uzeina stiprus ir skausmingi spazmai zemiau bambos g.gif lyg ir pilvukas daznai kietet pradejo ir va kas keisciause man labai visa kuno raumenis pradejo skaudet gal kam buvo taip tikrai nesu uzsigulejusi labai daug vaikstau judu ir po paskutinio smileysex.gif labai skaudi ir jautri paliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 05 03, 20:41)
kokia tavo pilvuko apimtis? man neramu, atrodo kad per mazas  unsure.gif

Na 103/29.. Nors nemanau, kad ir pas jus turi buti toks.. juk visu kuno sudejimas skirtingas. Kai mane matavo ir mano vaikeli mano gine tai pasake, kad viskas gerai, kudikis toks koks turi but, atitinka savo amziu...o tai ir manau svarbiausia!!!!!!!!!!!!!! Pas mane visa laika pilvo nesimate, tik pora paskutiniu menesiu pagaliau pradejo augti!! Tai svarbiausia, kad daktaras matuotu, nera ko nerimauti!!!!!!
Atsakyti
man irgi paskutinis menesiukas-pilvukas daznai buna kad paketeja...
Atsakyti
Sveikules tongue.gif man geguzes 29d.numatyta data yra gimdyt,bet jau paskausta nugara,kaip per menesines,pilvukas sukieteja kartais smile.gif gal man bus grejciau gimdymas.. g.gifz:
Atsakyti
Skaitinėju Jūsų pasisakymus ir pavydžiu toms, kurioms į nėštumo pabaigą pilvukai kietėja ar nugarą pamaudžia... Ech... ax.gif Man iki gimdymo liko 4 dienos ir jokių priešlaikinių sąrėmiukų ar nugaros pamaudenimo ženklų nematyti g.gif
Tik kai vakare einu miegoti, lovoje prieš užmiegant jaučiu kaip lelius į dubenį leidžiasi... Taip pradeda kirkšnis ir klubus diegti, kad vojezau...... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Viskam savo laikas, pagimdysite. Svarbiausia, man atrodo ilgai nepernesioti... As tai to labiausia bijau, labai nenoriu pernesioti.. blush2.gif
Atsakyti
man 34 savaite,o gimdos dydis 36 . normalu ? unsure.gif
Atsakyti
Na lyg ir aukstoka, paziurejau net i grafikeli nesciuju kortelej - pagal grafikeli pora cm auksciau ribos, nors esu skaiciusi, jog toks svyravimas normalus, bet del sventos ramybes nueiciau echoskopuotis, kad pamatuotu vasiaus vandenu kieki.
Man pirma nestuma irgi siek tiek virsino, bet paskui susinormalizavo.
Sekmes!
Atsakyti