Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(eglieska @ 2009 12 18, 01:30)
truputi vistiek neramu del to, kaip reikes milzinuka pagimdyti ax.gif tikekimes, kad viskas bus gerai. bus krepsininkas, kaip ir tetis wub.gif

Nu va, jei jau tėvelis didelis, tai ir mažiukas neatsilieka.
O va mes abu smulkūs vidutinio ugio, o dideliu kūdikiu jau nuo 12 sav gasdina doh.gif O dabar jo spėjam svorio ir nežinau, nes paskutinį kartą echo darė 26 sav... Tai vat ir gimdysiu nežinodama kokio svorio jis. Gal ir gerai...
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 18, 09:55)
Nu va, jei jau tėvelis didelis, tai ir mažiukas neatsilieka.
O va mes abu smulkūs vidutinio ugio, o dideliu kūdikiu jau nuo 12 sav gasdina  doh.gif  O dabar jo spėjam svorio ir nežinau, nes paskutinį kartą echo darė 26 sav... Tai vat ir gimdysiu nežinodama kokio svorio jis. Gal ir gerai...

Ne vien tu nezinai,as irgi nezinau,bet daktare sake jog bus didesnis siek tiek uz pirmaji,pirmas gime 3,400kg tai sitas bus gal 4kg
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Tikrai Ingins gal jau gimdo bigsmile.gif g.gif
Man 4dienį darė echo, tai maniškis sveria 3600 jau... Aš pati tokio svorio gimiau, gal jau nebus didesnis... doh.gif
Atsakyti
man idomu o kie kartu jums dare echoskopa, nes man tai tik viena karta o gimdyti jau sausio 10 d, o pas gyd reikia sausio 6 tai tikriausiai nebedarys
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2009 12 18, 20:29)
man idomu o kie kartu jums dare echoskopa, nes man tai tik viena karta o gimdyti jau sausio 10 d, o pas gyd reikia sausio 6 tai tikriausiai nebedarys

Na man kokius 6-7 kartus darė sakyčiau... Pradžioj daugiau teko daryt, nes skaudėjo pilvuką ir kraujavau truputį, bet viskas gerai buvo. Su tais echo nesuprasi, vienoms daugiau, kitoms mažiau, nuo gydytojo priklauso g.gif
Atsakyti
Man tai viena pagrindini ir 2 greitus,tik paziurejo sirdute ir ar jau nusileides.
Atsakyti
man dare 6 svaite, 8 savaite, 20 ir 33 savaite- viso - 4 kartai. zada daugiau nebedaryti, jei viskas gerai ax.gif
Atsakyti
mergaites, del leliuko svorio labai nesukit galvos.. echoskopija yra seseliu mokslas todel cia tik apytiksliai spejimai.. man diena pries gimdyma pasake, kad mazylis bus 3070g svorio, o gime 3950g lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 12 19, 13:03)
mergaites, del leliuko svorio labai nesukit galvos.. echoskopija yra seseliu mokslas todel cia tik apytiksliai spejimai.. man diena pries gimdyma pasake, kad mazylis bus 3070g svorio, o gime 3950g lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oho koki dicki pagimdei biggrin.gif As tai nesuku galvos visai,svarbu kad sveikas butu biggrin.gif
Atsakyti
del svorio tai ir as nesigincysiu, bet kaip su kojyciu,pilvuko ir galvytes matavimais, kurie pasirodo didesni 3 savaitem? g.gif negi irgi netikslu ir nereikia del to nerimauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2009 12 19, 18:12)
del svorio tai ir as nesigincysiu, bet kaip su kojyciu,pilvuko ir galvytes matavimais, kurie pasirodo didesni 3 savaitem? g.gif  negi irgi netikslu ir nereikia del to nerimauti? g.gif

O tu nenori pabandyti nueiti pas kita gydytoja?Paziurek ka sakys.
Atsakyti
Sveikos, prisijungiu ir as prie jusu visu pasnekesiu, nes domina kai kurie dalykai. Man dbr 36 sav. Jau 3 gal diena susilpnejemano leliuko judesiai. Kazkaip atrodo kad mazai ir ne taip judrei juda. Tuo labiau antradieni mano daktare sake kad kaklelis pas mane lyg tuoj per savaite tureciau gimdyti. Tai dbr del tu judesiuku neramu. Kaip jums, ar tokie patys tokiu laiku isliko judesiai ar taip pat silpnesni pasidare? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyyyte: 20 gruodžio 2009 - 12:07