Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(saulelyyyte @ 2009 12 20, 11:06)
Sveikos, prisijungiu ir as prie jusu visu pasnekesiu, nes domina kai kurie dalykai. Man dbr 36 sav. Jau 3 gal diena susilpnejemano leliuko judesiai. Kazkaip atrodo kad mazai ir ne taip judrei juda. Tuo labiau antradieni mano daktare sake kad kaklelis pas mane lyg tuoj per savaite tureciau gimdyti. Tai dbr del tu judesiuku neramu. Kaip jums, ar tokie patys tokiu laiku isliko judesiai ar taip pat silpnesni pasidare? g.gif

Man tai pries gala judesiai aprime,juk jis jau didesnis ir jam nebera tiek vietos ten duotis lotuliukas.gif O dar siandien pas mane 7 diena virs termino,tai dabar toks stumdymasis ir ramstymasis,anksta ten jam biggrin.gif Jei tau gydytoja nieko blogo nepasake,reiskias viskas gerai,nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pragastroliavau visą šį savaitgalį- nusprendėm, kad greičiausiai paskutinis laisvas savaitgalis kol dar esam dviese, tad kelis filmus kine paziūrėjom, šiaip daug kur aplakstėm.
Ir taip belakstant supratau kas yra paruošiamieji sarėmiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyyyte @ 2009 12 20, 13:06)
Sveikos, prisijungiu ir as prie jusu visu pasnekesiu, nes domina kai kurie dalykai. Man dbr 36 sav. Jau 3 gal diena susilpnejemano leliuko judesiai. Kazkaip atrodo kad mazai ir ne taip judrei juda. Tuo labiau antradieni mano daktare sake kad kaklelis pas mane lyg tuoj per savaite tureciau gimdyti. Tai dbr del tu judesiuku neramu. Kaip jums, ar tokie patys tokiu laiku isliko judesiai ar taip pat silpnesni pasidare? g.gif

Na man praejusia savaite labai stipriai buvo sumazeje judesiuku, kartais ir puse dienos nejudedavo vaikiuks, tai gulejau ligonineje 5 dienas, bet aciui dievui lyg ir pasitaise viskas ir leliukas jau juda po biski. Siaip nebejuda tiek daug ir taip intensyviai kaip anksciau, bet manau kad jam tiesiog jau vietos truksta.
Atsakyti
Maniškis visą nėštumo nebuvo labai aktyvistas, bet pastaruoju metu ir labai aprimo. Pasirango tik karts nuo karto. Kai pajudinu- atsako. Vadinasi viskas tvarkoj ir nestresuoju.
Atsakyti
QUOTE(Damena @ 2009 12 19, 15:22)
Oho koki dicki pagimdei biggrin.gif As tai nesuku galvos visai,svarbu kad sveikas butu biggrin.gif

aha biggrin.gif delto turejo kirpt, nes buciau plysus doh.gif

QUOTE(saulelyyyte @ 2009 12 20, 12:06)

i pabaiga visada suleteja jie, nes juk vietos jiems nebedaug mirksiukas.gif gali skaiciuot judesius, atsigulk ant kairiojo sono ir pusvalandi sek judesius, jei per ta laiko padaro daugiau nei 5 judesius vadinas normalu, o jei tik iki 5 judesiu tada jau geriau pasirodyt gydytojams...
Atsakyti
O vat man iskilo klausimas. Tiesiog susigincijom su vyru.
Po kiek dienu Lietuvoje isleidzia namo.. Na, po gimdymo,kiek dienu praeina.
Kadangi gyvenu ne LT tai vat idomu sulyginti.
Be to, man DK echoskopu dare 3 tyrimus. Paskutinysis buvo 19 aja savaite. Ir jeigu viskas gerai, tai daugiau ir nebedarys... Cia tokiu budu valstybes pinigus taupo.
Po paskutiniojo vizito pas akusere, jinai man irgi sake, kad musu sunelis turetu gimti didelis. Tai manes nestebina, nes as irgi esu stambiu kaulu sudejimo...
Tiktai vienas dalykas mane siek tiek neramina - as nepriaugu daug svorio...
Na, sirit pamirsau pasisverti, bet praeita jau kelinta savaite svoris laikosi ant vietos... Vaikis kolkas spardosi ir net labai, tai per daug nepergyvenu cool.gif
Atsakyti
Na čia LT jei gimdoma natūraliai ir be jokių komplikacijų, išleidžia po 2 dienų. Aišku galima ir ankščiau išsiprašyt, bet aš su pirmagimiu nerizikuočiau.

Atsakyti
siaip dazniausiai laiko 3 paras jeigu viskas gerai... jeigu CP tada po 5 paru isleidzia smile.gif

Elytukas, kad daug svorio nepriaugi cia nera blogai, vaikas viska ima vadinas is tavo pacios organizmo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gal ir nuo GN priklauso. Kur aš ruošiuos gimdyt, tai ir per paskaitas sakė ir draugės kai gimdė, tai 2 paras palaikė ir namo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Kaip savijautos? niekam ar ledai nejuda? ax.gif
Man jau skauda viską penkta diena, pilvas kietėja, bet kamštis neina ir nieko intensyvesnio nevyksta... schmoll.gif
Atsakyti
Mane irgi karts nuo karto paruošiamieji aplanko. Bet nei kamščio nei dar ko. O ir pilvas dar aukštai. Kartais atrodo, kad iki Naujų nepagimdysiu. Na bus matyt...
Atsakyti
QUOTE(Damena @ 2009 12 17, 21:32)
Ingins,kur pradingai,gal jau pagimdei?

Sveikos, dar nepagimdziau, bet va praeita antradieni kai nuejau eilines apziuros, pamatavo spaudima tai buvo 162|94, tai mikliai pagulde i ligonine, ten iki sios dienos stebejo, pora kartu gavau spaudima mazinanciu vaistu ir siandien isleido. Dar isleidziant apziurejo gimdos kakleli, tai jau per pirsta atsidares.
Jauciu neuzilgo ateis mano valanda, tik va daktare pagasdino, kad per sventes tikrai negales priimti gimdymo sad.gif Bet gal kaip nors iki sekmadienio istempsiu.
Bet jauciuosi tai patikekit... Pilva skauda, nugara irgi, o aparatas dar saremiu nerodo, tai kas bus kai prasides tikrieji saremiai g.gif
Atsakyti