Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

O aš pastebėjau, kad vaikelis pas mane daug mažiau juda... Skambinsiu šiandien ginei del streptokoko tyrimo atsakymo ir paklausiu ar jau skelbt aliarmą...
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif
Senu namuciu neradau, pasirodau naujuose blush2.gif
Mes jau namuciuos. Gimem gruodzio 11d, 3810g ir 53cm ugio! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 22, 14:00)
Sveikutes  nestuke.gif 
Senu namuciu neradau, pasirodau naujuose  blush2.gif 
Mes jau namuciuos. Gimem gruodzio 11d, 3810g ir 53cm ugio!  ax.gif

Sveikutė smile.gif Aš vis pagalvodavau kaip tau ten pasibaigė smile.gif Tai papsakok trumpai kaip sekėsi: ar pats mažylis pagaliau nusprendė pasibelksti ar gydytojai paskatino? Pati pagimdei?
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 22, 13:00)
Sveikutes  nestuke.gif 
Senu namuciu neradau, pasirodau naujuose  blush2.gif 
Mes jau namuciuos. Gimem gruodzio 11d, 3810g ir 53cm ugio!  ax.gif

Nuosirdziausi sveikinimai clap_1.gif . Papasakok placiau kaip ten jums sekesi ir sekasi dabar smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2009 12 22, 12:43)
O aš pastebėjau, kad vaikelis pas mane daug mažiau juda... Skambinsiu šiandien ginei del streptokoko tyrimo atsakymo ir paklausiu ar jau skelbt aliarmą...

Kai gulejau ligoninej pas mane irgi buvo pradejes maziau judeti, bet minimalu judesiu kieki uzfiksuodavau, o kai grizau tai vel sokius pilve kelia smile.gif Turbut ilsejosi su manim kartu ax.gif
Atsakyti
sveikites, mes ir su maziuku jau namuciuose smile.gif gimem gruodzio 17diena 14.15h smile.gif jauciames gan neblogai, dar reikia apsiprasti daugiau. gimdziau su epiduru, nes saremiai buvo tikrai skaudus ir letai atsidarinejo kaklelis. bet esu patenkinta, epiduras suveike visu 100%, geras anestezologas papuole thumbup.gif kai turesim laiko vis dar uzsuksim jusu aplankyti cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj mergytes, neklauskit. Gimem, galima sakyt paskatinti, skatinamuju neleido, taciau nuleido vandenukus ir tiek. Po 8h saremiu, kurie tikrai yra iskenciami, kol nesuletejo eiga, ka cia suletejo, praktiskai sustojo, saremiai tokie dazni pasidare, o kaklelis nebesivere, pasiprasiau gerojo anestezologo, kuris po to isgirdo ir manes kruva nuostabiu zodziu, epiduro. Tai man gimdymas buvo juokingas. smile.gif
Na iki tol, kol gimem, nes turbut visos zinot apie 9 chemine medziaga nuplikytus (atsiprasau nuvalytus) naujagimius gimusius Siauliu ligonineje.. gaila, i ta sarasa iejome ir mes. Tai va...
Na pagaliau mes namie, dziaugiames vieni kitais, laukiam svenciu ir stengiames uzmirsti ta kosmara...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertaa: 22 gruodžio 2009 - 15:52
QUOTE(jusku @ 2009 12 22, 15:41)
sveikites, mes ir su maziuku jau namuciuose  smile.gif  gimem gruodzio 17diena 14.15h  smile.gif  jauciames gan neblogai, dar reikia apsiprasti daugiau. gimdziau su epiduru, nes saremiai buvo tikrai skaudus ir letai atsidarinejo kaklelis. bet esu patenkinta, epiduras suveike visu 100%, geras anestezologas papuole  thumbup.gif  kai turesim laiko vis dar uzsuksim jusu aplankyti cia  mirksiukas.gif

Sveikinimai sulaukus sunelio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 22, 15:50)
Na iki tol, kol gimem, nes turbut visos zinot apie 9 chemine medziaga nuplikytus (atsiprasau nuvalytus) naujagimius gimusius Siauliu ligonineje.. gaila, i  ta sarasa iejome ir mes. Tai va...

Uzuojauta del to tikrai. Isivaizduoju kaip tuomet jautetes, bet linkiu, kad viskas praeitu be pasekmiu ir toliau sekmingai augtumete thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu naujai iskeptas mamytes, aukit sveiki ir diduciai mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Robertaa oj, uzjauciu, tikiuos nebus jokiu pasekmiu daugiau nuo to "nuvalimo" vaikiukui unsure.gif
Atsakyti
jusku, Robertaa sveikinimai 4u.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif

Mano lelius irgi ryškiai mažiau juda, ypač šiandien unsure.gif Rytoj iš pat ryto važiuoju pas ginę, žiūrėsim, ką sakys...
Atsakyti
Kur visos prapuolusios siandien? Kaip jauciates, gal jau byram po truputi? As tai va dar dienele beveik ir pratempiau nepagimdzius, gal pavyks sulaukti ir sekmadienio, o tada ir daktare turesiu savo ax.gif Bet pilvelio apacia ir nugarele tai vis maudzia bet gal kaip nors ...
Papildyta:
QUOTE(melle @ 2009 12 22, 19:34)

Mano lelius irgi ryškiai mažiau juda, ypač šiandien unsure.gif  Rytoj iš pat ryto važiuoju pas ginę, žiūrėsim, ką sakys...

Kaip sekesi? Gal gavai siuntima i ligonine gimdyt? ax.gif
Atsakyti
Kiek supratau visos ruosiates didziosioms sventems.
LINKSMŲ ŠV. KALĖDŲ! IR DŽIAUGSMINGO PASIMATYMO SU MAŽYLIAIS JEI TAI ĮVYKS PER ŠIAS ŠVENTES.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingins: 23 gruodžio 2009 - 20:49
Sveikos, nepykit, kad čia įsibraunu blush2.gif
norėjau paklausti, ar normalu, jei vaikelis kelias dienas labai aktyviai juda, kelias labai pasyvus? šiandien taip silpnai juda, prisigalvoju, gal jam blogai ten, kaip žinot g.gif
Atsakyti