Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(MO @ 2009 12 23, 22:56)
Sveikos, nepykit, kad čia įsibraunu  blush2.gif
norėjau paklausti, ar normalu, jei vaikelis kelias dienas labai aktyviai juda, kelias labai pasyvus? šiandien taip silpnai juda, prisigalvoju, gal jam blogai ten, kaip žinot  g.gif

labas, o tu bandyk sekt judesius..pusvalandi ant kairio sono pagulek ir jri suskaiciuoji daugiau nei 5 judesius tai normalu...i nestumo pabaiga juk visada judesiu sumazeja, juk jiems ten vietos mazoka jau...
Papildyta:
turiu naujienu jums apie melle

sianakt ji pagimde berniuka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 22, 16:50)
Na iki tol, kol gimem, nes turbut visos zinot apie 9 chemine medziaga nuplikytus (atsiprasau nuvalytus) naujagimius gimusius Siauliu ligonineje.. gaila, i  ta sarasa iejome ir mes. Tai va...
Na pagaliau mes namie, dziaugiames vieni kitais, laukiam svenciu ir stengiames uzmirsti ta kosmara...

Užjaučiu ką tejo iškęsti. Brt svarbiausia, kad jau esate namučiuose. Aukit, stiprėkit. Gražių dienelių ir pieno upelių 4u.gif

Jusku sveikinu susilaukus kūdikėlio 4u.gif Ir jums visko ko geriasio bigsmile.gif 4u.gif

Na o aš nuvažiavus pasitikrinti tonų ir buvau priversta atsigulti doh.gif Tai tos pora dienų man taip ilgai ėjo doh.gif Na bet svarbiausia jau jau namie ir galėsiu šventes švęst smile.gif Gydytojas sakė, kad labai greitai susitiksim, nes kaklelis pasiruošęs ir 3 cm praviras. Na tai laukiu kol belsis biggrin.gif
Atsakyti
Tegul būna pilni Jūsų namai skalsos ir santarvės, laimės ir pakantumo, o Jūsų širdys - meilės, džiaugsmo ir vilties...visoms linkiu geru linksmu svenciu, ir graziu sveiku leliuku.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai mell'ei sulaukus savo kudikelio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytukes smile.gif
dziaugsmelis ir man arteja ax.gif tik vat skaitau skaitau komentarus ir niekaip nesurantu...Iki didziosios dienos liko ne taip jau ir daug, o maniskis duodasi lyg pasiutes. pilvas atrodo dar nenusileides, bet nugara ir pilvo apacia pamaudzia vis dazniau. Kazkaip vis save raminu, jog jei lelius juda (o juda, kad net pilvas banguoja)tai viskas tvarkoj...
Kaip suprast, kad jau laikas? kazkaip baisoka darytis pradejo...
Atsakyti
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:18)
dziaugsmelis ir man arteja  ax.gif  tik vat skaitau skaitau komentarus ir niekaip nesurantu...Iki didziosios dienos liko ne taip jau ir daug, o maniskis duodasi lyg pasiutes. pilvas atrodo dar nenusileides, bet nugara ir pilvo apacia pamaudzia vis dazniau. Kazkaip vis save raminu, jog jei lelius juda (o juda, kad net pilvas banguoja)tai viskas tvarkoj...

Žinok man pilir dar aukštai. Ir pati jaučiuosi puikiai. Tie parengiamieji... nu labai retai jaučiu, kad susitrauktų su skausmeliu. O va šian gydytojas pasakė, kad pas mane kaklelis jau 3 cm atsivėręs. Tai gal tau kaip ir man- viskas vyksta be didesnių simptomų ir negalavimų
Atsakyti
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:18)
dziaugsmelis ir man arteja  ax.gif  tik vat skaitau skaitau komentarus ir niekaip nesurantu...Iki didziosios dienos liko ne taip jau ir daug, o maniskis duodasi lyg pasiutes. pilvas atrodo dar nenusileides, bet nugara ir pilvo apacia pamaudzia vis dazniau. Kazkaip vis save raminu, jog jei lelius juda (o juda, kad net pilvas banguoja)tai viskas tvarkoj...

Nieks tau i sita klausima tiksliai neatsakys mirksiukas.gif Kada laikas zino tik tavo lelius mirksiukas.gif
As vaziauvau gimdyt ir pivas dar nebuvo nusleides (nubedgo vandenys), jokiu artejancio gimdymo pozymiu irgi nebuvo schmoll.gif Tik isvakarese, vaikiukas pasidare itin neramus, kai pries tai buvo ramybes isikunijimas lotuliukas.gif
Kazkaip pastebejau, kad daug kam vaiko judesiai pasikeicia i priesinga puse, tai gal jum aprims g.gif Bet aisku cia 50/50 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditab @ 2009 12 24, 11:21)
labas, o tu bandyk sekt judesius..pusvalandi ant kairio sono pagulek ir jri suskaiciuoji daugiau nei 5 judesius tai normalu...i nestumo pabaiga juk visada judesiu sumazeja, juk jiems ten vietos mazoka jau...
Papildyta:
turiu naujienu jums apie melle

sianakt ji pagimde berniuka 4u.gif  4u.gif

bandau vis sekti, jis sujuda atitinkamai, bet taip silpnai kažkur, vos vos, o dar prieš kelias dienas nereikėdavo nė sekti, taip skaudžiai vartydavos doh.gif sakau, gal virkštelė apsiskuko, qar kas, kad taip silpnai jaučiu...vis mėtausi, važiuot pasitikrint, ar ne...

sveikinu naują mamytę 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 13:18)

thumbup.gif Kaip fainai, kad as nesu vienisa su tokiais pojuciais, nes jau buvau pradejusi galvoti, kad man kazkas negerai, visos drauges tokiu dalyku nepatyre. O kai ligoninej mane antradieni tikrino ir pasake, kad kaklelis jau per pirsta prasiveres, tai visai supanikavus buvau, galvojau, kad gimdau jau biggrin.gif Bet patikrino su aparatu saremiu nerode, o tie skausmai kaip aiskino yra paruosiamieji saremiai. Pvz.: sia nakti man uzeidavo kas 5 ar 3 min. vos neisvaziavau i ligonine, bet netycia uzmigau, nes galvojau, kad dar palauksiu ir ryte atsikeliau be jokiu skausmu. Tai va gimdymas ir neivyko. tongue.gif
O del pilvo tai as irgi nerimauju, tikiuosi gimdymui atejus jis jau bus nuseileides, nes dabar tai dar palei papus tas mano arbuziukas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2009 12 24, 14:28)
bandau vis sekti, jis sujuda atitinkamai, bet taip silpnai kažkur, vos vos, o dar prieš kelias dienas nereikėdavo nė sekti, taip skaudžiai vartydavos  doh.gif sakau, gal virkštelė apsiskuko, qar kas, kad taip silpnai jaučiu...vis mėtausi, važiuot pasitikrint, ar ne...

sveikinu naują mamytę  4u.gif  4u.gif

Tavo vietoj, jei tie judesiukai tikrai labai silpni ir nera stipresniu as vaziuociau, nes kai jau visai dings, tai bus per velu. Blogiausiu atveju paguldys i ligonine pasekti leliuko tonus. Tik tu pati dabar atsakinga uz ta stebukleli, todel geriau be reikalo supanikuoti, nei po to gailetis

Papildyta:
Ir dar del judesiuku. Nu sianakt tai tarpuose tarp paruosiamuju mano lelius turbut breika soko, nes taip judejo palei skrandi, kad net pykint buvo pradeje. Jau buvau issigandus, kad aukstyn galva neatsisestu, ar kokios virksteles neapsisuktu. O va diena grazuolis (-e) miega, turejau pazadinti, kad judesiukus paskaiciuociau.
Atsakyti
Su Kalėdom, mielosios smile.gif
Lengvo gimdymo toms, kurių mažylių šiandien gimtadienis 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas mamytes susilaukus leliuku 2.gif
Sveikinu visas su Sv.Kaledom
user posted image
O as jau supuoju dukryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Damena @ 2009 12 25, 22:59)
O as jau supuoju dukryte biggrin.gif

Sveikinimai didžiausi 4u.gif bigsmile.gif