QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 13:18)
Sveikos mamytukes

dziaugsmelis ir man arteja

tik vat skaitau skaitau komentarus ir niekaip nesurantu...Iki didziosios dienos liko ne taip jau ir daug, o maniskis duodasi lyg pasiutes. pilvas atrodo dar nenusileides, bet nugara ir pilvo apacia pamaudzia vis dazniau. Kazkaip vis save raminu, jog jei lelius juda (o juda, kad net pilvas banguoja)tai viskas tvarkoj...
Kaip suprast, kad jau laikas? kazkaip baisoka darytis pradejo...

Kaip fainai, kad as nesu vienisa su tokiais pojuciais, nes jau buvau pradejusi galvoti, kad man kazkas negerai, visos drauges tokiu dalyku nepatyre. O kai ligoninej mane antradieni tikrino ir pasake, kad kaklelis jau per pirsta prasiveres, tai visai supanikavus buvau, galvojau, kad gimdau jau

Bet patikrino su aparatu saremiu nerode, o tie skausmai kaip aiskino yra paruosiamieji saremiai. Pvz.: sia nakti man uzeidavo kas 5 ar 3 min. vos neisvaziavau i ligonine, bet netycia uzmigau, nes galvojau, kad dar palauksiu ir ryte atsikeliau be jokiu skausmu. Tai va gimdymas ir neivyko.
O del pilvo tai as irgi nerimauju, tikiuosi gimdymui atejus jis jau bus nuseileides, nes dabar tai dar palei papus tas mano arbuziukas
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2009 12 24, 14:28)
bandau vis sekti, jis sujuda atitinkamai, bet taip silpnai kažkur, vos vos, o dar prieš kelias dienas nereikėdavo nė sekti, taip skaudžiai vartydavos

sakau, gal virkštelė apsiskuko, qar kas, kad taip silpnai jaučiu...vis mėtausi, važiuot pasitikrint, ar ne...
sveikinu naują mamytę
Tavo vietoj, jei tie judesiukai tikrai labai silpni ir nera stipresniu as vaziuociau, nes kai jau visai dings, tai bus per velu. Blogiausiu atveju paguldys i ligonine pasekti leliuko tonus. Tik tu pati dabar atsakinga uz ta stebukleli, todel geriau be reikalo supanikuoti, nei po to gailetis
Papildyta:
Ir dar del judesiuku. Nu sianakt tai tarpuose tarp paruosiamuju mano lelius turbut breika soko, nes taip judejo palei skrandi, kad net pykint buvo pradeje. Jau buvau issigandus, kad aukstyn galva neatsisestu, ar kokios virksteles neapsisuktu. O va diena grazuolis (-e) miega, turejau pazadinti, kad judesiukus paskaiciuociau.