Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

Ka gi, sveikinu laimetojus 4u.gif

O kadangi mano nominacijoje atsitiko sioks toks nukrypimas rolleyes.gif ir 2 meskiukai surinko vienoda balsu skaiciu, tai dovanas iteiksiu abiems autorems (tik reiks dabar truputi pergalvoti apie pati priza, nes nebuvau pasiruosus bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 01:18)
Ka gi, sveikinu laimetojus 4u.gif

O kadangi mano nominacijoje atsitiko sioks toks nukrypimas  rolleyes.gif  ir 2 meskiukai surinko vienoda balsu skaiciu, tai dovanas iteiksiu abiems autorems (tik reiks dabar truputi pergalvoti apie pati priza, nes nebuvau pasiruosus  bigsmile.gif )

O naktibaldos balsus suskaičiavot? Nes jei taip, manau, galima nuimti ir tad Anatolijus laimi (nuimti todėl, kad po 12 balsuota), jei neskaičiavot, galima pridėti, tada laimės Andriukas (nu tai kas kad po dvylikos balsuota lotuliukas.gif ) čia pagal situaciją
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 18, 00:04)

Ievushka, tai komentuok greičiau gi, prasideda įdomybės  thumbup.gif

Tai jau pakomentavau daug aukščiau (savo ankstesnę žinutę pakoregavau)

Sveikinam nugalėtojus!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, kaip dabar knieti sužinoti, kas jų mamos-kūrėjos rolleyes.gif
Bet pagal susitarimą, teks laukti rytojaus. Tai kaip tariamės-kaip, iki kada privalom paskelbti asmenines nominacijas ir įvardinti/parodyti prizus?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 18, 01:20)
O naktibaldos balsus suskaičiavot? Nes jei taip, manau, galima nuimti ir tad Anatolijus laimi (nuimti todėl, kad po 12 balsuota), jei neskaičiavot, galima pridėti, tada laimės Andriukas (nu tai kas kad po dvylikos balsuota  lotuliukas.gif ) čia pagal situaciją

O ka, variantas, kad laimi abu netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 01:23)
O ka, variantas, kad laimi abu netinka?  g.gif

Tinka, gaila tavęs, kad reiks dabar galvą dėl prizo sukt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 12 18, 01:24)
Tinka, gaila tavęs, kad reiks dabar galvą dėl prizo sukt  lotuliukas.gif

O man ir sukt nereikia - prizu po ranka visada yra irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 00:23)

Labai netikėtas dalykėlis nutiko!!!
Bet naktibalda galėjo viską išspręsti nors pora minučių anksčiau pabalsuodama biggrin.gif
Bet taip dar įdomiau, tik va Im-bear turės du prizus ruošti.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 18, 00:23)

aš manau kaip tik tinka 4u.gif , bet spręsti tau, nes vieną minutę parašytos žinutės lotuliukas.gif , jei nenorėsi dviejų prizų ruošti tadum, sakyk netinka laugh.gif

nu bet aš čia ir primakalavau blush2.gif

mano prizas iškeliaus tik kitą savaitę, dar sužiūrėt reikia kam rolleyes.gif , ryt ir pirmadienį turiu išsilaikyti po 2egzus tai vat, esu trupinėlį užsiėmusi, kadangi priziukas personalinis , tai reikia dar ir mamytę sužinot meškiuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 18 gruodžio 2009 - 00:27
Aš skelbiu, kad mano simpatijas laimėjo - Eskimas Martynas. Nosis - nuvirtimas, net vyras įvertino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 18 gruodžio 2009 - 00:29
QUOTE(Naktibalda @ 2009 12 18, 00:26)
kadangi priziukas personalinis , tai reikia dar ir mamytę sužinot meškiuko  4u.gif

Tai apie mamytes vėliau, o prizai-pirmiau. Galima jau gal ir dabar mirksiukas.gif
Tik kaip neišsiduoti anksčiau laiko, jei netyčia man koks prizas atiteks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 18, 00:31)
Tai apie mamytes vėliau, o prizai-pirmiau. Galima jau gal ir dabar  mirksiukas.gif
Tik kaip neišsiduoti anksčiau laiko, jei netyčia man koks prizas atiteks  rolleyes.gif

ania , tik reik suskaičiuoti dabar balsiukus rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar dabar, viską dabar, plyyyyz, matau, kiek daug čia mūsų sėdi, tai galim palinksminti naktelę
Atsakyti