Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(ievuschka @ 2009 12 19, 19:46)
Įdomu, kiek laiko LT saulelė bus Lietuvoj? Jei ilgai, tai gal geriau būtų ir po visų švnečių, nes ateinančią savaitę visokios vaikų šventės mokykloj, daržely, paskui kūčios, Kalėdos, tikrai būtų sunku susiderint visoms. Bet kaip jau pasakys užsienetės, lai taip ir būna  mirksiukas.gif

Nežinau dar ax.gif , ilgai tai nebūsiu, bet pabūsiu kažkiek, realiai su mašina tik savaitę turbūt kokią, bet planus žinosiu tik nuvykus į LT (ryt važiuojam), bet po to gal vistiek atvažiuočiau iš kaimo kokiu traukiniu, jei kas smile.gif Tarp Kalėdų ir naujamečio tos kelios dienos gal visoms tiktų ax.gif , luktelnam pirmadienio ax.gif , plius minus bus aišku iš mano pusės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 19, 19:46)
Dar kartą noriu garsiai pasidžiaugti tokia puikia dovana  biggrin.gif Dėkui !!!
Jokių didelių pasiūlymų neturiu, derinsiuos prie nevilniečių mergaičių. Įdomu, kiek laiko LT saulelė bus Lietuvoj? Jei ilgai, tai gal geriau būtų ir po visų švnečių, nes ateinančią savaitę visokios vaikų šventės mokykloj, daržely, paskui kūčios, Kalėdos, tikrai būtų sunku susiderint visoms. Bet kaip jau pasakys užsienetės, lai taip ir būna  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif ir taip pat dar kartuką ačiū 4u.gif .

Tiesa, muiliukai ir mane domintų ax.gif . Svarbu juk mokėt gamint, o jau dovanot visada galima surasti kam mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pudra wub.gif Nuostabi dovana, dar taip puikiai padaryta ir pateikta. Labai labai ačiū!
Auksaranke o galima paprašyt mėtinio muilo? aš nuo tų mėtų leipstu tiesiog labai mėgstu..
Šiandien mano Teodoras buvo parduotas kalėdinėje labdaros mugėje. Kažkaip šiaip sunku man būtų buvę su juo išsiskirt, o va kai padovanojau geram tikslui tai džiugu be galo. O ir Tilbe surado šeimininkę. Žodžiu gavau stimulą toliau kurt, pasirodo yra meškų mylėtojų pas mus smile.gif

Tiesa dėl savo prizų. Lt saulele, man panašu nepavyks į susitikimą tai gal per Im-bear galiu perduot? Mes beveik kaimynės, paprašyčiau vyras užveštų. Ievushka, ir mum reiktų susitart, bent jau apsitart wink.gif Šiaip fotosesija laisva, nebūtinai Bobosui, gali būt ir naujam kūrinėliui ir.. tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 19, 21:36)
Tiesa dėl savo prizų. Lt saulele, man panašu nepavyks į susitikimą tai gal per Im-bear galiu perduot?

gerai 4u.gif Labai džiaugiuosi, kad tau patiko mano meškiuko idėja, ne tik sm tauta išrinko ax.gif , tai tikiu, kad gausiu sagę "pakrautą" gera energija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pudra  wub.gif Nuostabi dovana, dar taip puikiai padaryta ir pateikta. Labai labai ačiū!

Šiandien mano Teodoras buvo parduotas kalėdinėje labdaros mugėje. Kažkaip šiaip sunku man būtų buvę su juo išsiskirt, o va kai padovanojau geram tikslui tai džiugu be galo. O ir Tilbe surado šeimininkę. Žodžiu gavau stimulą toliau kurt, pasirodo yra meškų mylėtojų pas mus  smile.gif

Džiaugiuosi, kad patiko 4u.gif ir sveikinu dėl meškių drinks_cheers.gif . Įdomu, kaip mano fėjai sekės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 19, 20:58)
Pritariu  drinks_cheers.gif  ir taip pat dar kartuką ačiū  4u.gif .

Tiesa, muiliukai ir mane domintų  ax.gif . Svarbu juk mokėt gamint, o jau dovanot visada galima surasti kam  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Turiu nuorodą įsisaugojusi apie muilo gamyba, rodos nebloga knyga su begale receptu 4u.gif
user posted image
http://whiteangel.ga...atch?a=pnP-dC0D
Atsakyti
Ievushka, ir mum reiktų susitart, bent jau apsitart wink.gif Šiaip fotosesija laisva, nebūtinai Bobosui, gali būt ir naujam kūrinėliui ir.. tau wink.gif

Aš dar prisipažinsiu-kai prieš konkursą visos rašėm, kas kokius prizus steigiame, pamačiusi dragonfly* prizą-fotosesiją, tiesiog įsisvajojau apie jį rolleyes.gif Nors sakoma-svarbiausia dalyvaut !Bet pamačiusi, kiek tų prizų yra, supratau, kad tikrai nė vienos dalyvės neliks be prizo. Ir vis galvojau-jeigu leistų kas prizą pasirinkti, rinkčiausi fotosesiją :bigsmile:Na, jei ne fotosesija, tai gal Auksarankės kursai...Ai, paskui manau-per daug aš čia užsimaniau, puikūs juk visi, iš tikrųjų. Ir še tau-negaliu dar iki šiol atsidžiaugt-gavau abu ir dar vieną clap.gif Nors pats pats didžiausias džiaugsmas išties buvo kurti patį Bobosą ir jo Kalėdų paieškos kompoziciją.

dragonfly* - brūkštelsiu į až. Smagu būtų ir Bobosą kitoj šviesoj "nutraukti", ir dar vieną tokį šviežią gyventoją, jeigu galima ax.gif
Šokinėju iš laimės nuo minčių ir jausmų...
Atsakyti
Sveikos, turiu prašymą: gal galėtų man Rudžio šeimininkė až parašyti dėl prizo. Savijauta tokia, kad nėra jėgų viską skaityti...
O dėl kursų, tai prieš šventes ypač tiktų temariai ir ypač mamoms, kurios turi dukrų. Manau, Auksarankė pasakys, kodėl. reiks gal ir man vieną kitą išsiuvinėti, eglę papuošti...
Atsakyti
[quote=LT saulele,2009 12 18, 19:48]
Baigėsi ir mano Kristupėlio rinkimasis simpatijos , ja tapo Mobis 4u.gif Aš jam visas nuotraukas atskirai sukroviau, iškart ištrynėm tas, kurie nepatiko (liūdni pirmiausia išbrokuoti buvo ), o po to vis mažėjo, mažėjo, tarp trijų kandidatų sunku buvo: Mobio, Dikio ir Tilbės. Laimėjo Mobis, cituoju : nes apsirengęs kaip aviukas, turi obuolį pagraužt (žvakutė ten gal raudona.. ), knygutę paskaityt ir dar žaisliuką blizgantį, kad namus papuoštų ... Kristupas per Kalėdų vaidinimą aviuko buvo, tai jam aviukai šiuo metu thumbup.gif

Ačiū bigsmile.gif

Čia daugiau Mobio foto

user posted image

user posted image

[QUOTE][quote=baltė,2009 12 19, 23:46]
Visi man patiko meškiukai, visi savaip gražūs. O kiek meilės ir kruopštumo į juos sudėta wub.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mirksiukas.gif Nėra už ką, man labai patiko.
Tai prašau ateiti pas mane į parašiuką ir išsisrinkti - yra keli laisvi burbulai 4u.gif
Papildyta:
Arba sutaupysiu laiko, va, šitie yra laisvi: 4u.gif [/QUOTE]
Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 12 19, 23:16)
Turiu nuorodą įsisaugojusi apie muilo gamyba, rodos nebloga knyga su begale receptu  4u.gif 

Sita knyga turiu. Geru receptu yra, pagrindines info apie gamyba. Tik as visgi is jos nedarau - darau tai, kas man prie sirdies smile.gif
dragonfly*, zinoma, galima smile.gif
Merginos, pirmadieni jau noreciau issiusti bent dali muliuku, visoms, kas spes parasyti adresiukus. Kitoms - jau veliau siusiu.

Del kursu- man taip pat butu geriau tarp Kaledu ir Naujuju, nes savo padauzas savaitei pas mama paliksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 20 gruodžio 2009 - 09:06
Auksranke, praleidau info o vilnietėm irgi siųsi? Ar galima paimt iš kažkur? Man tie muilai tai stebuklas, labai norėčiau bent jau pamatyt kaip daroma.

Pudra tavo fėja keliaus į internetinį aukcioną, pritrūko organicijos ten, o ir mugė greitai labai iššluota buvo.
Atsakyti
Meškiniautojos, gal kas norėtumėt iš PROBEAR kažko? Man kailiukų reikia, tai gal būtų kas norėtų jungtis? O gal Im-bear pirksi greitu metu?
Atsakyti