Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - IX-ta tema

QUOTE(Arbatėlė @ 2009 12 27, 18:25)
Pudra, kauniečių lobius gali krauti į vieną krepšį  biggrin.gif Bus kas paima ir pristato  smile.gif

QUOTE(mrs Shirley @ 2009 12 27, 22:32)
aš galvoju kaip čia Pudra pagavus  smile.gif
atrodo ji irgi kursuose bus tai gal laisva minute ištaikytų rolleyes.gif

Sveikos, merginos. Jeigu kas jau atsigavot po šventinio šurmulio ir jums rytoj bus pakeliui Antakalnis - parašykit mirksiukas.gif .

QUOTE(auksaranke @ 2009 12 28, 07:05)
Man tinka abi dienos, bet galiu tik nuo 15-30 arba 16 val, nes siom dienom dirbu. Darom temari kursus, nes frivolite Zhuvycia jau buvo, tai jai bus neidomu. Uztruksim apie 3-4 val

Man viskas tinka drinks_cheers.gif .

O dabar svarbiausia ploja.gif -
Noriu pasveikinti mūsų visų vadę, įkvėpėją, skatintoją ir šiaip nuostabiai talentingą meškučių (ir ne tik biggrin.gif ) mamytę Im-bear su tortadieniu. clap.gif clap.gif clap.gif birthday.gif Laimės, įkvėpimo ir sėkmės kūryboje!
Ir dar kartą ačiū už įtaisytą ligą biggrin.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
O, jėėėė, su gimimo dienąąąą,, miela Ina taveeeeee happybday.gif clap_1.gif birthday.gif
Atsakyti
Im-bear, nuosirdziausiai sveikinu su gimimo diena 4u.gif

Auksaranke, aciu uz kvapnia dovanele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 28, 11:08)
O dabar svarbiausia  ploja.gif  -

Oi, aciu, mergaites uz sveikinimus 4u.gif !!! Dziaugiuosi, kad turiu tiek bendraminciu group.gif

Del kursu - man 30 diena tinka. Galim ir 15 val susitikti - kaip tik uzmigdau Princese ir atlekiu )))
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 28, 11:47)
Oi, aciu, mergaites uz sveikinimus  4u.gif !!! Dziaugiuosi, kad turiu tiek bendraminciu  group.gif 

Del kursu - man 30 diena tinka. Galim ir 15 val susitikti - kaip tik uzmigdau Princese ir atlekiu )))

SVEIKINU ir as Im-bear su gimtadieniu 4u.gif
Buk tokia, kokia esi ir pirmiausia klausyk savo sirdies - ji ves ten, kur svajones issipildo biggrin.gif

O 15 val as negaliu - tik iseisiu is darbo 15 val, tai kol iki namu nuvaziuosiu, pusvalndis praeis. Geriau 15-30.
O atsinesti, jeigu turit (turetumet tureti, nes mesku be ju nepasiusi lotuliukas.gif ), reiketu smeigtuku (su plastmasinem galvutem) - kuo daugiau, kad jeigu kazka nespesit pabaigti, uzbaigsite namie. O ir as tiesa sakant tiek daug neturesiu - kelias aprupinsiu, bet visom, manau, pritruks....
Atsakyti
auksaranke, aciu thumbup.gif

15.30 - drinks_cheers.gif
Atsakyti
Im-bear su Torto diena tave 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 28, 12:03)
auksaranke, aciu  thumbup.gif

15.30 -  drinks_cheers.gif

Lauksiu lauksiu trečiadienio, o smeigtukų turiu, tik kad su metalinėm galvutėm, bet gal sueis? g.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau paklausti, kuriam rajone vilnieciu knygutes? gal, jei nesutrukdyciau, butu galima paimti sia savaite?

P.S. dar karta primenu, kad jei yra alytiskiu, ar is tos puses - as 31 - 01 tikrai alytuk busiu, - galeciau paimti
Atsakyti
QUOTE(Vaida2D @ 2009 12 28, 11:54)
Mergaites, norejau paklausti, kuriam rajone vilnieciu knygutes? gal, jei nesutrukdyciau, butu galima paimti sia savaite?

P.S. dar karta primenu, kad jei yra alytiskiu, ar is tos puses - as 31 - 01 tikrai alytuk busiu, - galeciau paimti

Vaida2D, dabar knygutės Antakalnyje mirksiukas.gif . Žinodama meškiniautojų ir lėlininkių nekantrumą siūlau atsiimti rytoj arba poryt pirmoje dienos pusėje mirksiukas.gif .
Atsakyti
Noriu patikslinti:

Im-bear, Zhuvycia, Ievuschka, Auksaranke knygeles gaus per labai laukiamus kursus 4u.gif mirksiukas.gif .

Sige, Prapieste prašė užsakymus perduot Im-bear - prašymas bus taip pat įvykdytas kursų dieną 4u.gif .

Baronkai ir Ms.Shirley atiduosiu asmeniškai 4u.gif .

Visoms kitoms mergaitėms parašiau į až. Lauksiu atsakymų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 28 gruodžio 2009 - 12:48
Im-bear - su Uogienės diena tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dėl kursų - derinuosi prie visų, labai laukiu ax.gif Aš irgi kaip Zhuvycia turiu smeigtukų tik metalinėm galvutėm. Ar tiks? O daugiau nieko nereikia, tik smeigtukų?
Tiesa- o kur vyks kursai?(į kokį rajoną orientuotis?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 28 gruodžio 2009 - 13:19