Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 07, 14:59)
Tai taip lupos ir liezuvio auskarai tikrai greit uzgija, bet va kremzliu tai lyk ir nelinke  g.gif

Užsitraukia, bet neužgija wink.gif

QUOTE(Valenthe @ 2010 03 07, 18:42)
4u.gif  turiu toki idomu klausimuka blush2.gif  pas bernioka kur jums atrodo graziausia vieta auskarui? ar labai patinka kai buna isivere? smile.gif  smile.gif  4u.gif  4u.gif

Man visur kur simetrija, net nežinau kodėl.. Lūpos - snake bites, antakiai abu, ausys, speneliai ir šnervės.. smile.gif

QUOTE(Insa @ 2010 03 07, 19:07)
oojj zinoma spenelis  blush2.gif  ir matau pries akis ta ChCh kur vere auskara berniuka... biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
na teks man guostis schmoll.gif schmoll.gif apsirgau, o planavau sia savaite auskariuka isiverti... kaip nesmagu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2010 03 08, 19:24)
na teks man guostis schmoll.gif  schmoll.gif  apsirgau, o planavau sia savaite auskariuka isiverti... kaip nesmagu... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Spėsi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 08, 22:37)

zinau... smile.gif bet vis vien smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Turiu klausimėlį smile.gif Aš jau ketvirtas mėnuo kaip įsivėrus auksarą ausyje, ten viršuj kremzlėj ir nu niekaip negyja, pasikeičiau į sidabrinę rinkutę nes labai kabinosi, vistiek jokių pokyčių, galvoju gal auksinis padėtų? ar kokį tepaliuką/purškalą bandyt, peroksidas nedavė jokių rezultaų, nežinau dėl ko čia taip negyja tai patarkit ką daryt 4u.gif
Atsakyti
Pradžiai atsisakyt peroksido doh.gif Negalima juo gydyti įvertų auskarų.. Kaip vertas auskaras? Šautuvu?
Atsakyti
QUOTE(*Priya* @ 2010 03 09, 22:12)
Labas vakaras  4u.gif
Turiu klausimėlį  smile.gif Aš jau ketvirtas mėnuo kaip įsivėrus auksarą ausyje, ten viršuj kremzlėj ir nu niekaip negyja, pasikeičiau į sidabrinę rinkutę nes labai kabinosi, vistiek jokių pokyčių, galvoju gal auksinis padėtų? ar kokį tepaliuką/purškalą bandyt, peroksidas nedavė jokių rezultaų, nežinau dėl ko čia taip negyja tai patarkit ką daryt  4u.gif

kike zinau kremzleje gyja labai ilgai netgi iki metu gali gyt blush2.gif bet peroksido nevartot;DD reikia purskaliuko octenisept... o taves neperspejo kaip verei? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 09, 19:25)
Pradžiai atsisakyt peroksido doh.gif Negalima juo gydyti įvertų auskarų.. Kaip vertas auskaras? Šautuvu?

Jau seniai nenaudoju peroksido smile.gif Šautuvu smile.gif

QUOTE(Valenthe @ 2010 03 09, 20:23)
kike zinau kremzleje gyja labai ilgai netgi iki metu gali gyt blush2.gif  bet peroksido nevartot;DD reikia purskaliuko octenisept... o taves neperspejo kaip verei? blink.gif

Nu tikiuosi metus negis, nes miegot norisi ne tik ant pilvo biggrin.gif smile.gif
Skaičiau aš apie tą purškaliuką ir galvojau kad reikia nusipirkt tai dabar reiks įsigyti smile.gif Ne, nieko nesakė, tik liepė tept druskos ir vandens mišiniu, irgi be ruzultatų nebuvo doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Priya* @ 2010 03 10, 00:32)
Jau seniai nenaudoju peroksido  smile.gif Šautuvu  smile.gif
Nu tikiuosi metus negis, nes miegot norisi ne tik ant pilvo  biggrin.gif  smile.gif
Skaičiau aš apie tą purškaliuką ir galvojau kad reikia nusipirkt tai dabar reiks įsigyti  smile.gif Ne, nieko nesakė, tik liepė tept druskos ir vandens mišiniu, irgi be ruzultatų nebuvo  doh.gif  smile.gif

as irgi turiu kremzlej;D bet man kazkaip netrukdo miegoti;DD pabandyk truputi veida pasuktikaip miegi:> man bent jau padejo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2010 03 09, 22:40)
as irgi turiu kremzlej;D bet man kazkaip netrukdo miegoti;DD pabandyk truputi veida pasuktikaip miegi:> man bent jau padejo 4u.gif  4u.gif

Naktį visitek nesąmoningai atsigulu ant tos ausies ir pajaučiu, kad skauda tada ranką pasidedu, mažiau spaudžia bet vistiek ryte atsikėlus ausis skaudanti ir paraudus nuo to miego, tai stengiuosi nemiegot ant tos pusės, kaip aš ten tik nesivartau vistiek taip būna g.gif biggrin.gif 4u.gif
Dar tą Octeniseptą neaišku kada gausiu g.gif
Atsakyti
aa sautuvu vert negerai yra schmoll.gif dar ir ChCh atejus pasakys kaip negerai smile.gif

as pati turiu viena skyle kremzlej ir su sautuvu sauta doh.gif man kelis metus skaudejo, tai spjoviau ir issiveriau
Atsakyti
QUOTE(Insa @ 2010 03 10, 06:43)
aa sautuvu vert negerai yra schmoll.gif  dar ir ChCh atejus pasakys kaip negerai smile.gif
as pati turiu viena skyle kremzlej ir su sautuvu sauta doh.gif  man kelis metus skaudejo, tai spjoviau ir issiveriau

Jau pasiskaičiau kad negerai, bet taip jau įvėrė doh.gif Na jei neužgis dar kokius metus tai tikrai nesikankinsiu, persidursiu smile.gif Ir į tragus labai norėčiau, bet dabar šito skausmo užtenka smile.gif Kaip ten gija, apšvieskit jei galit 4u.gif
Atsakyti