Ч Ч аууу, отзавись
Del traguso ir man idomu, jau kokius metelius vis noriu
Ч Ч аууу, отзавись
Ч Ч аууу, отзавись
QUOTE(*Priya* @ 2010 03 09, 23:32)
Tai po "šautuvu" aš smailiko nedėčiau, jau mačiau pasiskaitei, kad negerai. Galbūt reikia pakeisti auskarą, o gal ir visiškai išimti, nes tiesiog su šautuvu kreivai pradurtas ir neužgis nei vienaip, nei kitaip. Druskos ir vandens tirpalas gerai, bet reikia naudoti jūros druską, jos poveikis kitoks nei paprastos ir reikia tirpaliuką daryt 1a.š. - 1 st. geriamo vandens (ne iš krano).
Tragusas tas pats kas helix'as, ta pati kramzlė, vėrimas toks pat, gyjimas toks pat. Geriausia durti su kateteriu, auskaras 1,6mm, gali gyti nuo 4savaičių iki ...
Kas dar?
Oj kaip skausmingai ta paskutine foro atrodo, ypac veido sonas
Mano visos skylutes kremzleje vertos draugiu ar mano pacios su adatomis, sugyjo puikiai
prašau pagalbos... pragooglinau, tačiau niekaip nerandu geros klinikos Vilniuje, kur įvertų auskarą į bambą su nuskausminimu (bet ne kosminėm kainom)... dauguma siūlo tik šaldymą...
daugybės temų skaityt neturiu laiko, nes noriu jau šiandien įsivert (paskui išvažiuoju), o kai "n" lapų su prirašymais "kaip gražu", "negražu" ir be normalios info, tai nervina
plyyyz, padėkit
kiek aš žinau,tai nieks nuskausminimo nedaro,net ir nešaldo jaučiu arba tas poveikis vos jaučiamas
Tik pasakysiu,kad tikrai ten nėra nežmoniško skausmo,man netgi ausį kai vėrė labiau skaudėjo,nei bamba
o siūlau važiuoti pas Eddytattoo
aha, man šis salonas irgi labai krito į akį...
ką gi, žinosiu... ačiū už atsakymą
tik vat keista, kad kai kurie salonai (ne Vilniuje) savo internetiniame psl. rašo, kad su nuskausminimu
ką gi, žinosiu... ačiū už atsakymą
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 03 10, 15:50)
Oj kaip skausmingai ta paskutine foro atrodo, ypac veido sonas
O iltukes salia lipos tai liuks
Bet seip jau truputi persistengta 
Mano visos skylutes kremzleje vertos draugiu ar mano pacios su adatomis, sugyjo puikiai
Drasuole
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 10, 16:44)
Drasuole
as durnike irgi visur kur turiu pati veriausi, bet i tragustai nesiryztu, kazkada klausiau ar galima paciai, sake jo, nieko nebus , bet biaju 
drasuoles jus
Na as sau irgi bet kur nesiverciau pati
O del auskaru nuskausminimo tai manau tokio dalyko isvis nera, arba duoda placeba, nes skausmas tikrai yra palyginti mazas ir jo neistvert galetu tik nebent super jautrus skausmui zmogus.
na aš jau su auskariuku
vėriausi eddy tattoo... labai super vaikinukas aptarnavo...
buvo nesklandumų, tačiau viskas išspręsta...
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 03 10, 11:18)
Tai po "šautuvu" aš smailiko nedėčiau, jau mačiau pasiskaitei, kad negerai. Galbūt reikia pakeisti auskarą, o gal ir visiškai išimti, nes tiesiog su šautuvu kreivai pradurtas ir neužgis nei vienaip, nei kitaip. Druskos ir vandens tirpalas gerai, bet reikia naudoti jūros druską, jos poveikis kitoks nei paprastos ir reikia tirpaliuką daryt 1a.š. - 1 st. geriamo vandens (ne iš krano).
Tragusas tas pats kas helix'as, ta pati kramzlė, vėrimas toks pat, gyjimas toks pat. Geriausia durti su kateteriu, auskaras 1,6mm, gali gyti nuo 4savaičių iki ...
Kas dar?
Kas dar?
Jau supratau, daugiau neleisiu šaudyt savęs, nes dar žadu ne vieną auskariuką turėt, užkabino. Gaila kad dėl formalumo sumetimų negaliu vertis ir ant veido, ir ausyse daug daug turėti
Gaila tragusą galėčiau prasidurt po kokių metų, bet labai noriu tai tikrai turėsiu anksčiau ar vėliau