QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 06 19, 09:04)
Erozija...? miela mano, na aš nesakau, kad tokiame auskaro įvėrime yra nors kiek logikos, bet erozija...?
taip, mano miela

nebent čia praverta taip, kad metalas neišeina į vidinę akies voko dalį, nors atrodo iš nuotraukos, kad dūrimas kiauryminis.
jei kyla abejonių kam, prieš verdamasi tokį auskarą, pasilabėkite su okulistu arba akių chirurgu, ir manau noras praies

Dar kartą kartoju, jog neginu tokių auskarų, tačiau prieš vėrimą pasikalbėjus bu betkokiu gydytoju atšoktų fantazija, nes daktarai dažniausiai neturi jokio supratimo apie piercing'ą ir t.t. Jei sakysi odontologui, kad versiesi burnos ertmėj, tai jis išprognozuos tau dantų neturėjimą jau po metų ir t.t.
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 06 19, 12:48)
Dar kartą kartoju, jog neginu tokių auskarų, tačiau prieš vėrimą pasikalbėjus bu betkokiu gydytoju atšoktų fantazija, nes daktarai dažniausiai neturi jokio supratimo apie piercing'ą ir t.t. Jei sakysi odontologui, kad versiesi burnos ertmėj, tai jis išprognozuos tau dantų neturėjimą jau po metų ir t.t.
nu jo, sutinku, kad jie daugumoj gerokai ataušę

mano manymu, bet koks radikalumas nėra sveika, tai rodo paties radikalo ribotumą. taip kad common sence yra visko pagrindas

QUOTE(didyle @ 2010 06 21, 00:50)
bet ar ne tam Dievas mums kiekvienam asmeninę galvytę davė, kad kartais ja pasinaudoti, nors žinoma tingu...
Kad žinotumėt, kaip tyngu kai kuriems

QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 06 21, 14:19)
Kad žinotumėt, kaip tyngu kai kuriems
Baisu ir pagalvot, bet per dieną daug sutinku tokių, kurie ne tyngi, o netgi atrodo, tiesiog tos galvos neturi 

zinau... bet tam yra sukurtas sitas puslapis

turiu 1 klausimą: turėjau auskarą, bet deja išplyšo ir vietoj auskaro beliko tik randas, norėčiau vėl įsivert, bet galvoju ar galima į tą pačią vietą vert, kur yra randas ar reikia vert kur nors šalia ?

QUOTE(tacka RU @ 2010 06 21, 23:09)
turiu 1 klausimą: turėjau auskarą, bet deja išplyšo ir vietoj auskaro beliko tik randas, norėčiau vėl įsivert, bet galvoju ar galima į tą pačią vietą vert, kur yra randas ar reikia vert kur nors šalia ? 

cia geriausia vietoj manau butu ziureti, koks randas, kurioj vietoj auskaras ir t.t. galu gale naujuoju auskaru galima randa paslepti.
reikia gero meistro, kuris skoningai ivertu. Galu gale, randini audinį verti galima, tik jis nera toks elastingas, kaip normali oda, todel svarbu, kurioje vietoje auskras.
labai siulyciau tartis vietoje su geru meistu

ačiū už atsakymą