bet jei suleidzia kokiu nuskausminamuju gal nera skausminga
seip speju toks grozis ir kanuotu nemazai;DD
na bet is tikruju, ar nuskausmina? nes kai ziurejau dermal anchor filmukus, ir dare vienam vaikinui ant skruosto, tai jis ne nemirktelejo, vadinasi nuskausmino, o merginai dare ant raktikaulio, tai matesi kad jai skauda...
Kiek žinau, nei vienas pierer'is Lietuvoje neturi medicininio išsilavinimo.. O jei nesi medikas, vaistų leisti neturi teisės. Griežtai. Bodymod jau yra tokia sritis, už grožį turi sumokėti tam tikrą kainą ir ta kaina yra skausmas...
Tiems, kam įdomu akis paganyti siūlau:
Flesh and blood
Modify
Tiems, kam įdomu akis paganyti siūlau:
Flesh and blood
Modify
Man kai anchor dejo, tai papurske, kad truputi uzsaldytu ir nieko nejauciau
Tie filmai geruliai
Ch_Ch, o tai tu man paaiskink toki dalyka, kai as mokiausi kosmetikes specialybes, mums sake kad veido valymo mes atlikti negalim, kadangi norint pazeisti odos vientisuma, reikia turet medicinini issilavinima. tai kaip tada meistrai daro dekoratyviuosius randus? juk jie savamoksliai dauguma, ane?
Kaip jau ChCh kazkada sake - pjaustyt gali, bet vaistu suleisti ne
hmm... idomiai cia
kita vertus, svarbiausia kad laikytusi sterilumo
Klaipedoje "kofi" veria su nuskausminimu "suleidziamuoju";DD daugiau kaip ir nezinau
ar gali ausys 'sugalvoti' kad praejus 3 metams po pradurimo-auskaru joms 'nereikia' 
nesuprantu-daznai man viena ausi paskauda
mano poliklinikoj visuomet uzsideda
nesuprantu-daznai man viena ausi paskauda
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 07 19, 13:06)
galiu paklausti, kas matė, kad seselė poliklinikoje imdama kraują užsideda pirštines...? Toms, kurios atsakys teigiamai, labai pavydžiu.. Vat ir sterilumas.
mano poliklinikoj visuomet uzsideda