Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

QUOTE(almantė_k @ 2010 07 12, 19:50)
Cherry_cherie, kadangi esu baisine estete, tai manau kad nuotrauka nelabai estetiska kelti tiesiai i foruma lotuliukas.gif  stai linkas http://images12.fotk...02/DSCF3910.jpg wink.gif vat man is tokio ir pasidare tas gelsvas darinukas, sitas yra baltas ir kol kas nesikeicia... bet tikiu kad gali poros dienu begyje pasikeist

O nekyla mintis nieko nekrapštinėti, nenuiminėti ir tiesiog kantriai sau gydyti??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2010 07 12, 12:02)
thumbup.gif  gera ideja biggrin.gif bet jei didele keliauninke esi, tai kune vietos po to neuzteks biggrin.gif

Bijau,kad tos vietos daugiau nei daug liks...ne kažin ką keliauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2010 07 12, 23:37)
O nekyla mintis nieko nekrapštinėti, nenuiminėti ir tiesiog kantriai sau gydyti???  ax.gif

gerai minti pakisai lotuliukas.gif na, siandien isvaizda jo nebepasikeite, tai pazadu kad daugiau nagu nekisiu prie jo pioneer.gif Cia gal normalu ane, va juk ir Saldziajai irgi panasiai buvo g.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 07 12, 23:51)
Bijau,kad tos vietos daugiau nei daug liks...ne kažin ką keliauju  biggrin.gif

Laikas pradet keliaut, mes juk mylime auskariukus, ane bigsmile.gif
Atsakyti
SOS! help.gif nebežinau ką daryti cry.gif verysad.gif cray.gif įsivėriau auskariuką į bambą prieš daugiau nei mėnesį bet toks vaizdas,kad VISAI negyja verysad.gif Išėmus auskarą jaučiu,jog viduj kremzlėja,randėja,panašiai kaip ausyse maži guzeliai užgijus pasidaro. Bet kiekvieną dieną pūliuoja,šlapiuoja,aplink skylutes labai raudona ir skauda palietus verysad.gif verysad.gif verysad.gif Naudojau octinosept purškalą(du flakonėliai),baneocin tepalą,ploviau jūros vandniu,vaikišku muilu,sidabro vandeniu(neva turi antiseptinių savybių),persivėriau į sidabrinį auskarą(kurį nusipirkau iš vienos SM) jau nežinau ko imtis.... verysad.gif doh.gif PATRAKIT,PADĖKIT prašau.... cray.gif Labai nenoriu užsigydyt,nesinori pasiduoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 13 liepos 2010 - 21:29
NimfeO jei Jus tai paguos man bamba uzgijo lygiai po metu biggrin.gif abu kartus po tiek gijo (nes veriaus du syk) biggrin.gif taip, kad kai kuriais atvejais tas menuo, tik lasas juroje rolleyes.gif

beje, as Okteniseptui esu be proto alergiska, mane gelbejo tik vanduo su muilu, juros druska ir (cia jau beveik liaudies medicina) Bepanteno teplas, tikiuosi Ch Ch, manes nenuskalpuos labai hihihi.gif

ir Jusu aprasyti simptomai mane kankino mazdaug 9-10 men. doh.gif biggrin.gif beje pradejo gereti, kai isiveriau, ne chirurginio plieno bambskara... Ch Ch kokius ten auskariukus as gavau is taves? flirt.gif

turbut nepaguodziau..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgie: 13 liepos 2010 - 22:38
Na man lygiai tas pats buvo,ir šlapiavo,ir pūliukai bėgdavo,bet visų pirma nelandžiojau ten,o pagal instrukcijas išsivalydavau ir laukiau....laukiau kaip ir Nostalgie lygiai metus laiko doh.gif tiesa po kokių pusės metų jau galvojau,kad užgijo pilnai,bet vieną dieną vėl šlapiuoti ėmė 4u.gif
Atsakyti
blink.gif doh.gif metus???? blink.gif oje...kaip ilagai verysad.gif Teks kentėti ir laukti unsure.gif Žadu darytis pas juvelyrą sidabrinį auskarą,nes kur nusipirkau iš vienos malonios SM pasirodo buvo pats įsegimas med.plieno,kuris man netinka verysad.gif Dabar atrodau aplinkiniam beprotė,bet įsivėriau sidabrinę ploną grandinėlę,nes su auskaru man košmaras.... doh.gif atrodo mažiau pūliuoja,tikiuos,kad užgis ir galėsiu nešiot normalų auskariuką.Dėkui už palaikymą mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 07 14, 14:17)
blink.gif  doh.gif metus????  blink.gif  oje...kaip ilagai  verysad.gif  Teks kentėti ir laukti unsure.gif  Žadu darytis pas juvelyrą sidabrinį auskarą,nes kur nusipirkau iš vienos malonios SM pasirodo buvo pats įsegimas med.plieno,kuris man netinka  verysad.gif Dabar atrodau aplinkiniam beprotė,bet įsivėriau sidabrinę ploną grandinėlę,nes su auskaru man košmaras.... doh.gif atrodo mažiau pūliuoja,tikiuos,kad užgis ir galėsiu nešiot normalų auskariuką.Dėkui už palaikymą mergaitės  4u.gif

nieko cia keisto del grandineles 4u.gif svarbiausia kad uzgytu 4u.gif 4u.gif anksciau artodo siulus persiverusios budavo, gal pries 10-15metu, kai tik atejo i LT auskaru verimasis.
GERO GIJIMO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valenthe: 14 liepos 2010 - 14:20
kažkaip abejoju ar grandinėlė yra tinkamas sprendimas,ar tik neišstums tau auskaro unsure.gif
Atsakyti
Valenthe dėkui 4u.gif
Kaip suprati ar neišstums? ax.gif
Atsakyti
Oh.... man auskarai labai patinka.
turiu:
5 ausyse
1 liezuvy
( dar turejau 1 po oda ties raktikauliu, bet mama greit pamate. maniau, kad oda nudirs)
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 07 14, 18:36)
Valenthe dėkui  4u.gif
Kaip suprati ar neišstums? ax.gif

isstumimas kiek suprantu yra kai ties pradurta vieta vis ploneja, ploneja oda, kol auskariukas iskrenta. nesu turejus tokios reakcijos, bet girdejau kad buna smile.gif o titanini, arba naujove spec plasmasinius daro, auskariuka bandei?
Atsakyti