man būtent todėl ir išstūmė manau auskarą bamboj,kad prieš nioliką metų,nešiojau su siūlu persivėrus

Reiks plastmasini nusipirkt,esu macius
Issigandau ir isiveriau vel auskara vietoj grandineles,nenoriu,kad isstumtu

Ch Ch, kokius tu man siuntei? is ko jie ten? va tuos labai noreciau pasiuyt, bet bijau priburt, kokie jie ten...

QUOTE(NimfeO @ 2010 07 13, 21:26)
SOS!
Jau viskas pasakyta. Pradžiai, tokiam trumpam laikui tai priemonių smarkiai perdaug naudota. Vieną priemonę reikia naudoti bent 2 savaites, kad gerėti imtų, o čia per mėnesį pusę vaistinės.. Nu atsiprašau.. Skalauti jūros vandeniu 4-6 kartus per dieną, neliesti, netraukinėti lauk, nesukinėti ir NEKAIŠIOTI VISOKIŲ GRANDINĖLIŲ... Pradžiai.
Ir kai negija auskaras, nereikia kartais nueiti pas savo vėrėją ir teirautis ką daryti, o ne lįsti į forumą...

QUOTE(Nostalgie @ 2010 07 13, 22:33)
tikiuosi Ch Ch, manes nenuskalpuos labai
Ch Ch[/b] kokius ten auskariukus as gavau is taves?

Ch Ch[/b] kokius ten auskariukus as gavau is taves?

eik tik

Bioplast

Dėkui už atsakyma Ch Ch
taisysiuos

Ch Ch juros vandens receptukas stebuklingai gydo
ta proga padekosiu uz suteikta pagalba, nes man auskariukas uzgijo gerai:>

ta proga padekosiu uz suteikta pagalba, nes man auskariukas uzgijo gerai:>

nu ok, as ne ChCH bet manau, kad matei Dermal anchor
apie procedura tiksiai nezinau, bet visada tam yra google

Turiu dar viena klausima, cia turbut reiktu i Ch_Ch kreiptis
kai veriausi liezuvi, pas meistre maciau nerealu dalykeli - kaklo duobuteje kazkaip i oda isodintas svarovskiukas
nu bet kaip nerealiai atrode
gal galetumet papasakot kaip sis dalykas angliskai vadinasi, ir kaip vyksta procedura... galvoju, kad visai nieko butu toki turet...
Papildyta:
aciu, Insa. ale, kaip mano zinutes pasidaugino
parasysiu moderatorei kad pratrintu

Papildyta:
aciu, Insa. ale, kaip mano zinutes pasidaugino

Dermal anchors
bet jau paziurejau kaip deda juos tai biski apsigalvojau... labai jau skausminga atrodo ir kraujo nemazai. nea... o taip grazu...

akiu paganymui