Įkraunama...
Įkraunama...

Piercing

man būtent todėl ir išstūmė manau auskarą bamboj,kad prieš nioliką metų,nešiojau su siūlu persivėrus doh.gif
Atsakyti
Reiks plastmasini nusipirkt,esu macius smile.gif Issigandau ir isiveriau vel auskara vietoj grandineles,nenoriu,kad isstumtu blink.gif
Atsakyti
Ch Ch, kokius tu man siuntei? is ko jie ten? va tuos labai noreciau pasiuyt, bet bijau priburt, kokie jie ten... blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 07 13, 21:26)

Jau viskas pasakyta. Pradžiai, tokiam trumpam laikui tai priemonių smarkiai perdaug naudota. Vieną priemonę reikia naudoti bent 2 savaites, kad gerėti imtų, o čia per mėnesį pusę vaistinės.. Nu atsiprašau.. Skalauti jūros vandeniu 4-6 kartus per dieną, neliesti, netraukinėti lauk, nesukinėti ir NEKAIŠIOTI VISOKIŲ GRANDINĖLIŲ... Pradžiai.
Ir kai negija auskaras, nereikia kartais nueiti pas savo vėrėją ir teirautis ką daryti, o ne lįsti į forumą... unsure.gif
QUOTE(Nostalgie @ 2010 07 13, 22:33)
tikiuosi Ch Ch, manes nenuskalpuos labai  hihihi.gif

Ch Ch[/b] kokius ten auskariukus as gavau is taves?  flirt.gif

eik tik irnesakyk.gif

Bioplast mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui už atsakyma Ch Ch 4u.gif taisysiuos blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Ch Ch juros vandens receptukas stebuklingai gydo blush2.gif 4u.gif 4u.gif
ta proga padekosiu uz suteikta pagalba, nes man auskariukas uzgijo gerai:> 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Valenthe, labai džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
nu ok, as ne ChCH bet manau, kad matei Dermal anchor smile.gif apie procedura tiksiai nezinau, bet visada tam yra google biggrin.gif
Atsakyti
Turiu dar viena klausima, cia turbut reiktu i Ch_Ch kreiptis 4u.gif kai veriausi liezuvi, pas meistre maciau nerealu dalykeli - kaklo duobuteje kazkaip i oda isodintas svarovskiukas bigsmile.gif nu bet kaip nerealiai atrode bigsmile.gif gal galetumet papasakot kaip sis dalykas angliskai vadinasi, ir kaip vyksta procedura... galvoju, kad visai nieko butu toki turet...
Papildyta:
aciu, Insa. ale, kaip mano zinutes pasidaugino blink.gif parasysiu moderatorei kad pratrintu wink.gif
Atsakyti
Kad nežinau.. Nematydama negaliu pasakyti.. Gali būti dermal anchors, gali būti skindivers... mastau.gif Jie įsistato po oda, ją prapjovus, o paskui užgija. Nors laikosi tai nelabai.. mastau.gif
Atsakyti
Dermal anchors wink.gif bet jau paziurejau kaip deda juos tai biski apsigalvojau... labai jau skausminga atrodo ir kraujo nemazai. nea... o taip grazu...
Atsakyti
akiu paganymui 4u.gif user posted image
Atsakyti