Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

Laba diena mergelės biggrin.gif

Linalina su gimdieniuku happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Aš tai vis neprisiruošiu važiuoti į naujas savo patalpas tvarkytis,savaitgalį šventėm vyro gimtadienį,tai sakiau atsižadu alkoholio,nes vakar taip miriau,kad šakės.

Sveikos prisijungusios mergaitės,po balionėlį visoms 4u.gif 4u.gif

Aš trečiadienį gausiu rūbelių iš mados,parveš man viena kolegė blush2.gif blush2.gif bigsmile.gif ,nu aš perpirksiu iš jos,tai laukiu labiau nei kalėdų,kokio gi gėrio aš ten rasiu.

O tai Rogrinta dar nepasirašei sutarties? Kodėl taip tempia?
Atsakyti
Ingace buvau pamiršus dėl tos gydytojos ar kaip ten ją galima pavadinti,kai klausei koks vardas,tai paklausiau tai sakė Gražina. Gal ką apie ją girdėjai?...

Emilyte -gyd Grazina kur buvau ax.gif nu man asmeniskai tai ji labai nepatiko su tuo savo produkcijos kisimu doh.gif (atsiprasau mergaites uz ne i tema) o anytai isvis susinervino doh.gif pasigailejau kad nuveziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 21, 16:27)
O tai Rogrinta dar nepasirašei sutarties? Kodėl taip tempia?

Nžn. Ten situacija tokia- viena panikė man prirodė tas patalpas,ji pati ten nuomuosis,šalia. Ji turi pažįstamą teisininką,kuris peržvelgė tą sutartį,ir liepė jai tokios nesąmonės nepasirašinėt,man taipogi. Abiejų šalių teisininkai gana ilgai tąsėsi kol suderino sutarties punktus. Bent jau kiek žinau,kad jau suderino. Tačiau dabar dar veinas niuansas. Ta, pas kurią ėjau dėl sutarties,manęs iš pradžių klausė,ar man tinka ta sutartis ar lauksiu pakeistos. Sakaiu,kad palauksiu. Dabar jau ji mane spaudžia pasirašyt nepakeistą,sako man negali galiot ta pati,kurią pasikeitė,nes ten individualus atvejis,ir tos sutarties negali taikyti kaip tipinės doh.gif Nu vienu žodžiu durnizmas. Ant savo vardo gal ir pasirašyčiau,bet kadangi rašysiuos ant anytos,tai nerizikuosiu jai kokių problemų sudaryt.
Atsakyti
Linalina su gimtadieniu

Yra gyenime ir praeitis ir ateitis,
Ir dideli darbai ir didelės svajonės..
Laimingas tas, kas moka atvira širdim gyvenimą praeiti ir mylėti žmones . happybday.gif

Sveika žolele 4u.gif , sveika I@I 4u.gif
Smagu kad gretos plečiasi thumbup.gif

Ups... sveikos visos hi.gif

Kaip orai jums?
Čia Klaipėdoj tai šiuo metu dangus su žeme maišos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaja: 21 gruodžio 2009 - 15:08
QUOTE(žolelė @ 2009 12 21, 12:30)
O iš kur jūs sužinote, kada kieno gimkė?

Taigi pirmame psl,tituliniam poste visada būna mirksiukas.gif Jei norite,kitoj temoj būti sąraše,parašykit eckai į až savo info,ji dažniausiai temas kuria. O jei ir kas kitas kurs,žinos pas ką teirautis. Nes čia tai pasimeta,reik knistis per puslapius
Papildyta:
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 21, 16:27)
Aš trečiadienį gausiu rūbelių iš mados,parveš man viena kolegė blush2.gif  blush2.gif  bigsmile.gif ,nu aš perpirksiu iš jos,tai laukiu labiau nei kalėdų,kokio gi gėrio aš ten rasiu.

taigi ir mes lauksim ataskaitos,taip senai po rūbelius nesiknisiau rolleyes.gif kaip pasiilgau darbo ir siuntų prikimo negaliu rolleyes.gif siunta geriau nei dovanų maišas,trauki trauki,o dugno vis dar nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip prekyba mergaites? Man sunkiai kazko salta ir dar zmoniu ner doh.gif sakau ateitu bardaka padarytu bent tvarkytis galeciau ax.gif
Atsakyti
Pasiekiau 6 temą ir paaiškėjo iš kur jūs tuos gimtadienius žinot... tongue.gif Jūs visos tokios jaunutės... Aš tai jau senelė, bet...širdis jauna (kaip dainose). Na, amžiaus cenzas turbūt netaikomas, jei vienija bendra idėja ir vėliava. ploja.gif
Papildyta:
Na, kol kas dar neverta manęs į sąrašus traukti, malonu pabendrauti. Kai patapsiu tikra verslinyke, tada jau prašysiuos į sąrašiuką. Kol kas sėkmės jums. group.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2009 12 21, 17:28)
Pasiekiau 6 temą ir paaiškėjo iš kur jūs tuos gimtadienius žinot...

Oho kiek dar tavęs skaitymo laukia bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka baigiau dienele su 54lt thumbup.gif manau gerai, nes jei butu 0lt buc nusisovus doh.gif susaliau ziauriai, palikau pajungta tepalini radiatoriu ryt galbus silciau ax.gif Kaip jums darbelis siandien?
Atsakyti
Linalina,su gimimo diena,laimes tau seimoje,versle(ir meileje mirksiukas.gif blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2009 12 21, 10:14)
sekmes siandien dirbancioms 4u.gif

O as nedirbau.Nesamone tokiam saltyje,be vandens..
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2009 12 21, 15:15)

taigi ir mes lauksim ataskaitos,taip senai po rūbelius nesiknisiau  rolleyes.gif kaip pasiilgau darbo ir siuntų prikimo negaliu  rolleyes.gif siunta geriau nei dovanų maišas,trauki trauki,o dugno vis dar nesimato  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai jau jo pats idomumas knistis tik po to problema kaip ja parduoti greičiau kad nauja užsivežti ax.gif

***** man jau tokia mintis nebedirbti iki sausio kažkelintos dienos unsure.gif nu visai net žmogus neužeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 21, 18:24)
Na ka baigiau dienele su 54lt  thumbup.gif manau gerai, nes jei butu 0lt buc nusisovus doh.gif susaliau ziauriai, palikau pajungta tepalini radiatoriu ryt galbus silciau ax.gif Kaip jums darbelis siandien?
Labai gerai 54Lt,man gaila palikti radietoriu,kai tokia prekyba..neatsipirks tiesiog...
Atsakyti