Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

QUOTE(vilite @ 2009 12 21, 19:35)
***** man jau tokia mintis nebedirbti iki sausio kažkelintos dienos  unsure.gif  nu visai net žmogus neužeina  verysad.gif

Žinok aš irgi dėl patalpų nebesinervinu irnesakyk.gif ,dar prieš kelias savaites panikavau, nes gi paskutinės geresnės prekybos savaitės buvo. O dabar nebeskubu,kas bus tas bus, atep atep prekybos nėr. Kalu sau į galvą mintį,kad nutiks tik taip kaip reikia,kaip geriausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2009 12 21, 19:38)
Labai gerai 54Lt,man gaila palikti radietoriu,kai tokia prekyba..neatsipirks tiesiog...

man ir gaila doh.gif bet taip salt tai nesinori kas is tojei paskiu susirgsiu tai isvis nei i darba o dar vaistai doh.gif ai prisukau kad nevisu galingumu butu ir palikau ax.gif vis gal ne 6laipsnius rasiu lotuliukas.gif o elektros tai skaiciavau kad apie 3lt per nakti ispleskinu ax.gif manau kad tiek uzdirbsiu ax.gif
Papildyta:
nu viskas palieku jus siandien einu sukneles megzt blush2.gif noriu sventem pasipuost nail.gif bet manau kad ilgai netempsiu be jusu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2009 12 21, 11:52)
Prisijungiu ir aš prie sveikinimų linalina644. Ačiū atsiliepusioms ir priėmusioms mane po savo vėliava. Vajuta, o nieks tavęs nėra tikrinęs dėl patalpų? Gyvenamosioms nėra jokių papildomų reikalavimų, o komercinėms turbūt visokių pribambasų reik. Ar tiesa? Ecka rašė, kad jos patalpos komercinės. O kokie papildomi reikalavimai komercinėms? Na, gal jums jau ir praeitas etapas dėl tokių klausimų, bet man labai aktualu. Jei galima gyvenamojoj, tai gal aš savo kaime ir iš kiemo galėčiau prekiaut? Ačiū iš anksto visoms atsakiusioms.

niekas netikrino... ten sutarty yra parasyta, kad sutinkama tas patalpas naudoti komercinei veiklai.. bet manau to neturetu uztekt blink.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės mirksiukas.gif

Linalina su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jokių naujienų pas mani nėr, patalpų vis nėr, tai tik skaitinėju doh.gif
Visoms linkiu geros nuotaikos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nodo @ 2009 12 21, 20:35)
Sveikos mergytės  mirksiukas.gif

Linalina su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jokių naujienų pas mani nėr, patalpų vis nėr, tai tik skaitinėju  doh.gif 
Visoms linkiu geros nuotaikos  drinks_cheers.gif

as jungsiuos prie taves patalpu beieskant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 21, 19:37)
as jungsiuos prie taves patalpu beieskant biggrin.gif

Ko gero visas būrelis čia mūsų tokių ieškančių biggrin.gif Nieko , ateis ir į mūsų kiemą šventė rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ingace @ 2009 12 21, 18:46)
nu viskas palieku jus siandien einu sukneles megzt  blush2.gif noriu sventem pasipuost nail.gif bet manau kad ilgai netempsiu be jusu lotuliukas.gif

Likimo drauge, aš irgi skubu šventėm suknią užbaigt, liko padelkos ir rankoves truputį patobulint, tikiuosi spėsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nodo: 21 gruodžio 2009 - 18:44
doh.gif pagaliau sodrai pinigus pervedziau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 21, 23:12)
doh.gif pagaliau sodrai pinigus pervedziau doh.gif  doh.gif  doh.gif

gerai kad yra ka ax.gif man reik nuomaisurinkt nezinau kaip blush2.gif o dar uz elektra uz puse metu doh.gif koks 100lt bus
ar daug sodrai?
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 21, 23:19)
gerai kad yra ka ax.gif man reik nuomaisurinkt nezinau kaip blush2.gif o dar uz elektra uz puse metu doh.gif koks 100lt bus
ar daug sodrai?

as uz darbuotoja mokejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 21 gruodžio 2009 - 21:21
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 21, 23:20)
as uz darbuotoja mokejau doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif o as jau galvoju kad uz save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 12 21, 23:23)
doh.gif  lotuliukas.gif o as jau galvoju kad uz save ax.gif

uz save ryt pervesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 21, 23:25)
uz save ryt pervesiu blush2.gif

o kiek uz men moki? nes kazkaip man sake kad metu gale galesiu sumoket ta skirtuma kur truksta ax.gif
Atsakyti