Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba - 11 tema

QUOTE(ingace @ 2009 12 21, 23:27)
o kiek uz men moki? nes kazkaip man sake kad metu gale galesiu sumoket ta skirtuma kur truksta ax.gif

tai juk 72 lt reik moket blush2.gif kiekviena men.jei neklystu
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 21, 22:39)

o tai idomu jei dirbai kitam dar darbe ir dirbdamas isiemei pazyma ind.veiklos tai gal tada nereiks moket? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 21, 23:44)
o tai idomu jei dirbai kitam dar darbe ir dirbdamas isiemei pazyma ind.veiklos tai gal tada nereiks moket? g.gif  blush2.gif

o sito tai nezinau tikrai doh.gif
Atsakyti
o kaip tom, kurios vaikus iki 8 metu turi? kazko moket nereikia tada kiek zinau, nes daustos
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 12 21, 23:50)
o kaip tom, kurios vaikus iki 8 metu turi? kazko moket nereikia tada kiek zinau, nes daustos

sito tikrai nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 21, 21:20)
as uz darbuotoja mokejau doh.gif

idarbinus kažka biggrin.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 21, 21:25)
uz save ryt pervesiu blush2.gif

o ka tu moki kas mėnesi? blink.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 21, 21:39)

nu man aiškino kad mokėsiu tada kai deklaruosiu
QUOTE(vajuta @ 2009 12 21, 21:50)

šita kai mokesčiuose pasakiau tai jos tik mik mik doh.gif

grižau namo buvau meete blush2.gif ot pailsėjau nuo vaiku nuo namu nuo dabru blush2.gif
Atsakyti
Aš tai va dakretinėse,tai kaip supratau man nereikia nieko mokėti g.gif
Papildyta:
Ir kokiam gi meete buvai bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 22, 00:02)
idarbinus kažka  biggrin.gif
o ka tu moki kas mėnesi?  blink.gif
nu man aiškino kad mokėsiu tada kai deklaruosiu
šita kai mokesčiuose pasakiau tai jos tik mik mik  doh.gif
grižau namo buvau meete  blush2.gif  ot pailsėjau nuo vaiku nuo namu nuo dabru  blush2.gif

o tai ka nereik kas menesi moket doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 12 21, 22:04)

Ir kokiam gi meete buvai bigsmile.gif ?

ukmergės mamu tongue.gif junkis ir tu ten biggrin.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 12 21, 22:07)

niu tai kaip man aiškino nea g.gif sakė kada deklaruosi mokėsi tos procentus mirksiukas.gif 71 lt man sakė nemokėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 12 21, 23:07)

reikia kas menesi ta sveikatos draudima moket arba gali gale metu uz visus metus susimoket bet tada jau didele suma gausis, o ten kai deklaruosi pajamas tai tada reiks moket ta kita soc. kazkoki draudima, kur anksciau kas ketvirti reikedavo o dabar pakeite biski jo mokejima.... na bent as taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2009 12 22, 00:13)
reikia kas menesi ta sveikatos draudima moket arba gali gale metu uz visus metus susimoket bet tada jau didele suma gausis, o ten kai deklaruosi pajamas tai tada reiks moket ta kita soc. kazkoki draudima, kur anksciau kas ketvirti reikedavo o dabar pakeite biski jo mokejima.... na bent as taip supratau blush2.gif

nu ir as taip supratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 12 21, 23:12)
ukmergės mamu  tongue.gif  junkis ir tu ten  biggrin.gif
niu tai kaip man aiškino nea  g.gif  sakė kada deklaruosi mokėsi tos procentus  mirksiukas.gif  71 lt man sakė nemokėti  schmoll.gif

niu va ir nebesuprantu tada visai su tais mokesciais.. g.gif cia gal geriausiai isaiskintu mums lasiukas viska g.gif 4u.gif
Atsakyti